نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کپی کردن متن از تکست آپلود شده

  1. #1

    Question کپی کردن متن از تکست آپلود شده

    سلام دوستان عزیز

    داشتم به برنامه می نوشم یه شرط switch گذاشتم .میخوام تمام case ها رو از یک فایل آپلود شده کپی کنم آیا امکانش هست؟
     private void list_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    System.Net.WebClient WebClient = new System.Net.WebClient();
    WebClient.DownloadFile("http://gorgpir.persiangig.com/.dx3eWazxdZ/hhhh.txt", @"hhhh.txt");
    StreamReader reader = new StreamReader(@"hhhh.txt");

    string a = reader.ReadToEnd();

    string strName;


    strName = list.Items
    [list.SelectedIndex].ToString();

    //---------------------------------------------------
    switch (strName)
    {


    case "Episode1":

    Process.Start(www.yahoo.com);
    break;
    case "Episode2":
    Process.Start("http://google.com");
    break;
    case "Cathy":

    break;
    case "Betty":

    break;
    case "Edward":

    break;


    }

    reader.Close();
    reader.Dispose();





    }
    catch { }


    }

    میخوام تمام دستورات switch از تکست آپلود شده کپی شه

  2. #2

    نقل قول: لطقا بیا تو کمک کن (کپی کردن متن از تکست آپلود شده)

    سوالت را نفهمیدم. واضح بگو ، "
    میخوام تمام case ها رو از یک فایل آپلود شده کپی کنم" ینی چی؟

  3. #3

    نقل قول: لطقا بیا تو کمک کن (کپی کردن متن از تکست آپلود شده)

    یعنی کل دستور سویچ و کیس ها از یک فایل آپلود شده رو اینترنت کپی شده تو برنامه

  4. #4

    نقل قول: لطقا بیا تو کمک کن (کپی کردن متن از تکست آپلود شده)

    چی کار میخای انجام بدی کلا؟
    کسی کد رو دانلود نمیکنه!!! شما محتوا رو دانلود میکنی بعد با کد نویسی اونا رو پردازش میکنی و دستت کاملا بازه.

    حالا شما کار اصلی که میخای بکنی بگو تا راهنماییت کنم!

  5. #5

    نقل قول: لطقا بیا تو کمک کن (کپی کردن متن از تکست آپلود شده)

    دارم یه برنامه مینویسم که بدم دوستم . میخوام هر هفته لینک های دانلود جدید به لیست باکس اضافه کنم

  6. #6

    نقل قول: لطقا بیا تو کمک کن (کپی کردن متن از تکست آپلود شده)

    مثلا هر هفته قسمت جدید یه سریال میاد . من میخوام لینک قسمت جدید به لیست باکس اضافه کنم . لینک های قسمت های قبلی هم بمونه

  7. #7

    نقل قول: لطقا بیا تو کمک کن (کپی کردن متن از تکست آپلود شده)

    فرض کن چیزی که از اینترنت میگیری به شکل زیر باشد:
    [NameLink1],[Link1],[NameLink2],[Link2],....
    حالا این رشته را برحسب کاما جدا میکنی،چیزی که به دست میاد آرایه ای از نام لینک و خود لینکه
    با یک حلقه for اونا رو به لیست باکس اضافه میکنی و هر وقت کاربر روی یکی از آنها کلیک میکنه میتونی از آرایه ای که به دست آوری استفاده کنی و بفهمی کدوم لینکه و کاربر رو به اون لینک هدایت کنی.

  8. #8

    نقل قول: لطقا بیا تو کمک کن (کپی کردن متن از تکست آپلود شده)

    داداش فکر کن یه فایل تکست داری 8تا لینک دانلود توشه . فایل تکست آپلود میکنم . هر هفته یه لینک بش اضافه میکنم.میخوام هر لینک که اضافه کردم به لیست باکس اضافه شه.
    اگه زحمتی نیس کدشو بنویسی

  9. #9

    نقل قول: لطقا بیا تو کمک کن (کپی کردن متن از تکست آپلود شده)

    up............

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کپی کردن متن انتخاب شده از یک صفحه
    نوشته شده توسط p30-port در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 11:59 صبح
  2. کپی کردن متن از تکست باکس
    نوشته شده توسط moslem_f در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 23:14 عصر
  3. ذخیره کردن متن درون تکست باکس به همون صورت
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 19:24 عصر
  4. اضافه اتوماتیک کپی رایت به عکس های آپلود شده
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1385, 22:16 عصر
  5. اظافه کردن متن به تکست باکس
    نوشته شده توسط kochol در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 16:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •