نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: امنیت های لازم برای یک سایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    35

    امنیت های لازم برای یک سایت

    برای یک سایت چه موارد امنیتی رو باید رعایت کنم؟ در کدام قسمت ها؟سایت یک موسسه هست و چقدر امنیت لازم هست؟
    (امیدوارم با پاسخگویی شما یه تاپیک جامعی برای دیگران باشد)

  2. #2
    کاربر جدید آواتار majidmajid0098
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    فارس / شيراز
    پست
    17

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    امنيت دايركتوري خيلي مهم است در لينك زير آموزشش هست :
    http://www.ti-tix.ir/?p=2795

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    35

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    کدی که گفتید رو اصلاح کردم ...سایت باز نمیشه خطای 403 forbidden میده!

    You don't have permission to access / on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    آخرین ویرایش به وسیله samira_66 : شنبه 20 اردیبهشت 1393 در 08:00 صبح

  4. #4
    کاربر جدید آواتار majidmajid0098
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    فارس / شيراز
    پست
    17

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    سلام .
    نگاه كن كد رو در خط اول htaccess بگذاريد و كد هاي قبلي تون رو حذف نكنيد .
    يك نكته ي امنيتي ديگر هم است كه الان لينكشون رو ميزارم :
    آموزش جلوگیری از نفوذ XSS

    اگه ميخواي امنيتتو خيلي بالا ببري اسم سيستم مديريت محتواتو بگو

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    35

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط majidmajid0098 مشاهده تاپیک
    سلام .
    نگاه كن كد رو در خط اول htaccess بگذاريد و كد هاي قبلي تون رو حذف نكنيد .
    يك نكته ي امنيتي ديگر هم است كه الان لينكشون رو ميزارم :
    آموزش جلوگیری از نفوذ XSS

    اگه ميخواي امنيتتو خيلي بالا ببري اسم سيستم مديريت محتواتو بگو
    هیچ کدی در داخل htaccess ننوشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. #6
    کاربر جدید آواتار majidmajid0098
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    فارس / شيراز
    پست
    17

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    عجبا !!
    منظورم كدي هست كه در اينجا هستش .
    نگفتين سيستم مديريت محتوات چيه ؟

  7. #7
    کاربر جدید آواتار majidmajid0098
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    فارس / شيراز
    پست
    17

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    اگه نتونستي كد ها رو جايگزاري كني .
    خود فايلhtaccess تو اينجا بزار تا من كد هاي لازم رو برات بزارم توش (توي فايل htaccess)

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    35

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط majidmajid0098 مشاهده تاپیک
    اگه نتونستي كد ها رو جايگزاري كني .
    خود فايلhtaccess تو اينجا بزار تا من كد هاي لازم رو برات بزارم توش (توي فايل htaccess)
    هیچ کدی داخل آن نیست!!!!!!!!!!!!!!!!حتی برای دیتاکانکشن هم به مشکل برخورد کردم!!!

  9. #9
    کاربر جدید آواتار majidmajid0098
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    فارس / شيراز
    پست
    17

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    خوب از چه مديريت محتوايي استفاده ميكني ؟ ( وردپرس , ديتا لايف انجين, جوملا)

  10. #10

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    بعضی تنظیمات htaccess از طرف هاست بسته شده و شما نمیتونید هرکدی رو واردش کنید

    error forbidden بعضی مواقع در بعضی هاستینگ ها بخاطر پرمیشن فلدرها این ارور پیش میاد

    برای
    • امنیت های لازم برای یک سایت

    ​در تاپیک های همین بخش که زیادهم نیستن توضیح داده شده

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    ssh
    پست
    641

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط samira_66 مشاهده تاپیک
    برای یک سایت چه موارد امنیتی رو باید رعایت کنم؟ در کدام قسمت ها؟سایت یک موسسه هست و چقدر امنیت لازم هست؟
    (امیدوارم با پاسخگویی شما یه تاپیک جامعی برای دیگران باشد)
    قبل از اینکه شما روی سرور آپش کنین با نرم افزاری مثل اکانتیکیس اسکنش کنین
    همچنین روی سرور میتونین برای مودسکیوریتی رول بنویسین که حتی خطای کدنویسی تو سیستم باشه جلوی اینجکشن احتمالی و اکس اس اس و خیلی باگ های دیگه رو میگیره
    برای شل هم میتونین هم فیلتر کنین پسوند فایل ها رو هم تو فولدری که فایل آپلود میشه با اچ تی اکسز نزارین فایل هایی که توش میان اجرا بشن البته از سمت سرور هم با تغییر تو php.ini میشه یه کارایی کرد
    موقع کدنویسی پیشنهاد میکنم از دریم ویور استفاده کنین خودش اکثر خرابی ها رو بهتون موقع کدزدن گزارش میده

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    35

    نقل قول: امنیت های لازم برای یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط vimax23 مشاهده تاپیک
    قبل از اینکه شما روی سرور آپش کنین با نرم افزاری مثل اکانتیکیس اسکنش کنین
    همچنین روی سرور میتونین برای مودسکیوریتی رول بنویسین که حتی خطای کدنویسی تو سیستم باشه جلوی اینجکشن احتمالی و اکس اس اس و خیلی باگ های دیگه رو میگیره
    برای شل هم میتونین هم فیلتر کنین پسوند فایل ها رو هم تو فولدری که فایل آپلود میشه با اچ تی اکسز نزارین فایل هایی که توش میان اجرا بشن البته از سمت سرور هم با تغییر تو php.ini میشه یه کارایی کرد
    موقع کدنویسی پیشنهاد میکنم از دریم ویور استفاده کنین خودش اکثر خرابی ها رو بهتون موقع کدزدن گزارش میده
    در مورد مود سکیوریتی بیشتر توضیح میدین؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1392, 15:37 عصر
  2. سوال: گام های لازم برای طراحی سایت asp
    نوشته شده توسط Mansoure_c در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 22:10 عصر
  3. هدر های لازم برای برنامه نویسی گرافیک در Visual C++‎
    نوشته شده توسط eyelash در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 فروردین 1390, 23:10 عصر
  4. کوئری های لازم برای کار با GetChanges
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 03 خرداد 1386, 23:41 عصر
  5. فایل های لازم برای گراف
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •