نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعریف تابع و فراخوانی آن در فرم ویندوزی C#‎

  1. #1

    Unhappy تعریف تابع و فراخوانی آن در فرم ویندوزی C#‎

    سلام.من برای پیاده سازی پازل8 در سی شارپ مشکل دارم.میخوام یک سری تابع تعریف کنم که پارامتر های ورودی و مقادیر برگشتی دارند.اما با این ارور مواجه میشم.لطفا راهنمایی ام کنید.

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;


    namespace array
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    public bool goalcheck()
    {
    for(int i=0;i<16;i++)
    {
    if (a[i] != goal[i])
    return false;

    }
    return true;
    }
    int[] a = { 5, 0, 11, 10, 1, 6, 9, 3, 4, 8, 2, 14, 12, 15, 7, 13 };
    int[] goal = { 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 };
    class prograrm
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int flag=0;
    if (goalcheck())
    {
    flag=1;
    }
    }
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    }
    }


    1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: تعریف تابع و فراخوانی آن در فرم ویندوزی C#‎

    متدی که بکار گرفتید توی کلاس pROGRAM باید قابل دسترسی باشه یا اون رو STATIC کنید و از کلاس خودش صدا بزنید یا به کلاس Program انتقال بدید

  3. #3

    نقل قول: تعریف تابع و فراخوانی آن در فرم ویندوزی C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    متدی که بکار گرفتید توی کلاس pROGRAM باید قابل دسترسی باشه یا اون رو STATIC کنید و از کلاس خودش صدا بزنید یا به کلاس Program انتقال بدید
    ممنون.اما باز هم همون ارور رو داد.اینکه گفتید static اش کنم و از کلاس خودش صدا بزنم یعنی چی؟میشه یکم توضیح بدین؟
    1.JPG

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: تعریف تابع و فراخوانی آن در فرم ویندوزی C#‎

    تعریف متد public static bool goalcheck منظور از کلاسی که تابع رو توی اون تعریف کردی هستش array.Form1.goalcheck

تاپیک های مشابه

  1. فراخوانی تابع ajax دررویداد onclick سابمیت فرم.
    نوشته شده توسط montazer12 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 08:05 صبح
  2. به نظر شما این تابع چطور فراخوانی میشه
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1384, 16:13 عصر
  3. ایا می توان در تعریف تابع یا رویه ، آرگومانی را اختیاری تعریف کرد
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 11:09 صبح
  4. تعریف تابع با تعداد پارامتر ورودی نا معلوم و نوع نامعلوم
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 21:08 عصر
  5. چگونگی تعریف تابع با دو خروجی ؟؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 16:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •