نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بزرگترین و کوچکترین یک آیتم تکراری در لیست باکس

  1. #1

    بزرگترین و کوچکترین یک آیتم تکراری در لیست باکس

    سلام یه لیست باکس دارم که توش اعداد 1 تا 9 هست و هر عدد چندبار تکرار شده.حالا میخوام تو این لیست باکس شماره بزرگترین و کوچکترین آیتم که برابر عدد 7 رو پیدا کنم.ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: بزرگترین و کوچکترین یک آیتم تکراری در لیست باکس

    خب کسی نگفت
    یه سوال دیگه من آیتمهای لیست باکسمو Reverse کردم حالا چطوری آیتمی رو که میخوام توش بفهمم آیتم شماره چنده؟؟؟؟

    var hist = listBox1.Items.Cast<string>().Reverse().ToArray()

    حالا میخوام توی Hist آیتم مورد نظرمو پیدا کنم.اگه کسی بلده بگه ممنون میشم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: بزرگترین و کوچکترین یک آیتم تکراری در لیست باکس

    سوالاتون واضح نیست. در واقع الان من که مفهوم درخواست شما رو نفهمیدم.

  4. #4

    نقل قول: بزرگترین و کوچکترین یک آیتم تکراری در لیست باکس

    سلام سوال اولم این بود

    بطور مثال ما این چندتا آیتم رو داریم تو لیست باکس.حالا من چطوری میتونم شماره آیتم اولین B و شماره آیتم آخرین B رو بدست بیارم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف آیتم های تکراری از لیست باکس
    نوشته شده توسط aradrobo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1391, 12:41 عصر
  2. سوال: جلوگیری از ورود تکراری یک آیتم در چک لیست باکس
    نوشته شده توسط amir2dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1390, 19:41 عصر
  3. سوال: سوال درباره رکورد های تکراری در لیست باکس
    نوشته شده توسط hackershz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 00:48 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 15:21 عصر
  5. مشکل با انتخاب آیتم ها چک لیست باکس
    نوشته شده توسط hojjatcroos در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1387, 23:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •