نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درج آیکن یک نرم افزار در برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شیراز-اصفهان-یاسوج
    سن
    32
    پست
    78

    Question درج آیکن یک نرم افزار در برنامه

    با سلام

    میخام توی یه برنامه با زدن یه دکمه یه openfiledialog باز بشه و توی اون یه فایل exe انتخاب بشه(تا اینجاکه کار نداره)

    حالا میخام با انتخاب این فایل exe آیکن اون رو هم به عنوان عکس به یه باتن بدم

    کسی بلده کمکم کنه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: درج آیکن یک نرم افزار در برنامه

    در کلاس آیکون متدی بنام ExtractAssociatedIcon وجود داره که مسیر فایل رو میگیره و آیکنشو برمیگردونه
    بعد از اینکار باید آیکون مورد نظر رو تبدیل به بیتمپ بکنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    Unhappy نقل قول: درج آیکن یک نرم افزار در برنامه

    قابلیت حذف ندارد!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: درج آیکن یک نرم افزار در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    قابلیت حذف ندارد!!!
    چه چیزی را میخواد حذف کند که قابلیت ندارد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: درج آیکن یک نرم افزار در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    چه چیزی را میخواد حذف کند که قابلیت ندارد؟
    منظور خود پست هستش! پست شماره 3

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: درج آیکن یک نرم افزار در برنامه

    بفرما
    الگوریتمشم نوشتم
            public Bitmap setbitmap(string fileName)
    {
    Icon ic;
    ic = System.Drawing.Icon.ExtractAssociatedIcon(fileName );
    Bitmap bmp = new Bitmap(ic.Width, ic.Height);
    Graphics g = Graphics.FromImage(bmp);
    g.DrawIcon(ic, 0, 0);
    g.Dispose();
    return bmp;
    }

    نام فایل رو میگیره و آیکنشو برمیگردونه
    این طرز استفاده ازش
            private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    if (op.ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    button2.Image = setbitmap(op.FileName);
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: درج آیکن یک نرم افزار در برنامه

    بفرمایید ، براتون نوشتم.
    این برنامه ، وقتی یک فایل EXE رو درونش Open میکنی ، آیکن اون فایل EXE رو ، بر روی آیکن خود برنامه قرار میده !

    دانلود : دانلود از پرشین گیگ

    ببخشید shahryari جان ، همزمان شد !!!

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شیراز-اصفهان-یاسوج
    سن
    32
    پست
    78

    نقل قول: درج آیکن یک نرم افزار در برنامه

    با سلام مجدد
    ممنون از کمکتون مرسی

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: درخواست ساخت نرم افزار از برنامه نویسان
    نوشته شده توسط DARKNESS در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 21:57 عصر
  2. نرم افزار مخصوص برنامه نویس اریکسون
    نوشته شده توسط sinas1386 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 00:31 صبح
  3. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •