نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟

  1. #1

    با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟

    با سلام
    در سی شارپ دو تا فرم (فرم 1،فرم 2) و در دیتابیس اس کیو ال دو تا جدول (جدول 1،جدول 2) طراحی کردم در فرم هایم از دو دکمه ثبت و ویرایش استفاده کردم در فرم 1 محتوایی که درون تکس باکس وارد میکنم و درون جدول 1 ثبت میشه این محتوا هنگامی که فرم 2 لود میشه درون کمبو باکس اون قرار میگیره حال میخوام هنگامی که در فرم 1 محتوایی را که قبلا وارد کردم و درون کمبوباکس فرم 2 قرار گرفته است را ویرایش کنم و این محتوا درون فرم 2(جدول 2) تغییر کنه . یعنی با زدن دکمه ویرایش فرم 1 هم در رکورد جدول 1 و هم در رکورد جدول 2 این محتوا همزمان ویرایش شود ولی دستورشو نمیدونم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟

    الان کد اس کیو الش رو میخواید؟ یا سمت سی شارپ؟

  3. #3

    نقل قول: با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    الان کد اس کیو الش رو میخواید؟ یا سمت سی شارپ؟
    کد سی شارپ رو میخوام .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟

    خب همون کدی که دارید میزنید جدولتون رو ویرایش کنید برای دومی هم بزنید. درست متوجه شدم؟ کد میتونید بزازید؟

  5. #5

    نقل قول: با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    خب همون کدی که دارید میزنید جدولتون رو ویرایش کنید برای دومی هم بزنید. درست متوجه شدم؟ کد میتونید بزازید؟
    میخوام هنگامی که در فرم 1 محتوایی رو که قبلا وارد کردم ویرایش کنم به محض ویرایش ،همین محتوا که در فرم 2 هم وجود داره اصلاح بشه مثلا در فرم اول چند تا اسم وارد کردم A،Bو ... همین اسامی در فرم 2درون کمبو باکس قرار گرفته حال هنگامی که اسم Aرو تغییر میدم در فرم 2 هم همین اسم Aتغییر کنه .
    اگه متوجه شدید جواب بدید ؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟

    شما باید یک متد Static در فرم 2 بنویسی مثلا به نام refresh و بعد در فرم 1 وقتی خواستی محتوای فرم 2 آپدیت شود اونو صدا بزنی
    مثلا من در فرم 2 چنین متدی دارم :
    public static void refresh(){//your commands}


    در فرم 1 برای صدا زدن آن :

    form2.refresh()

  7. #7

    نقل قول: با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟

    نقل قول نوشته شده توسط javadaskari مشاهده تاپیک
    شما باید یک متد Static در فرم 2 بنویسی مثلا به نام refresh و بعد در فرم 1 وقتی خواستی محتوای فرم 2 آپدیت شود اونو صدا بزنی
    مثلا من در فرم 2 چنین متدی دارم :
    public static void refresh(){//your commands}


    در فرم 1 برای صدا زدن آن :

    form2.refresh()
    ممنون از پاسخ شما
    حالا چند تا سوال :
    اگه چند تا فرم داشته باشیم و خواسته باشیم همین ویرایش روی اون فرمها هم انجام بشه باید واسه هر فرمی این متد رو نوشت ؟
    میشه درون این متد از کنترلهای و ابزارهای فرم 1 استفاده کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 09:16 صبح
  2. سوال: Cut کردن یک رکورد از جدول اول و Paste کردن آن در جدول دوم
    نوشته شده توسط mansourii در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 14 آذر 1389, 09:59 صبح
  3. سوال: ایجاد جدول زمان اجرا + لینک دو جدول
    نوشته شده توسط isaac191 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 06:46 صبح
  4. الگوریتم یافتم اعداد اول با زمان مصرفی Logn
    نوشته شده توسط manager در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1385, 14:25 عصر
  5. ایجاد جدول Foxpro در زمان اجرا
    نوشته شده توسط Delphi KDE در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1383, 05:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •