نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: count ,groupby

  1. #1

    count ,groupby

    یه جدول pubperson دارم که اطلاعات کاربران در اون ثبت میشه از جمله تاریخ ثبت نامشون
    حالا من میخوام یه select بزنم که در هر روز(منظور تاریخ اون روز)چند نفر ثبت نام کردن
    ینی جواب select باید اینجوری باشه که مثلا در تاریخ 1393-02-02 6 نفر ثبت نام کردن
    این کد رو نوشتم ولی این فقط تعداد ثبت نام کننده هارو میده تاریخ رو چجوری باید بدست بیارم؟
        var result = (from c in db.PubPerson
    group c by c.DefineDate.Day into catGp
    select
    new
    {
    CategoryID = catGp.Key,
    NumberProducts = catGp.Count()
    }).ToList();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: count ,groupby

    اگه منظورتون این باشه که در فلان تاریخ چند نفر ثبت نام کرده اند:

    var result = db.PubPerson.Where(x=>x.DefineDate.Date=myDate.Dat e);

    امیدوارم درست فهمیده باشم.

  3. #3

    نقل قول: count ,groupby

    ممنون از پاسختون
    ولی منظورم من اینه که میخوام یه نمودار رسم کنم که دیتاهاش تاریخ و افراد ثبت نام کننده هستن
    مثلا در تاریخ 1393-02-01 بیست نفر ثبت نام کردن،در تاریخ 1393-02-02 پانزده نفر ثبت نام کردن و ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: count ,groupby


تاپیک های مشابه

  1. sum , count
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 13:22 عصر
  2. reord count
    نوشته شده توسط jannati در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1383, 14:20 عصر
  3. Count & Info in DataGrid
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 دی 1382, 00:39 صبح
  4. (*) Count
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1382, 19:13 عصر
  5. برگشت نتیجه (count (msg_id به یک متغیر
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1382, 11:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •