نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چرا این کد فقط یک بار اجرا میشه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    چرا این کد فقط یک بار اجرا میشه ؟

    سلام دوستان
    مکن با کد زیر پفتم که اگر کاربر کد ملی زا اشتباه وارد کرد خطا بده
    این قطعه کد کار می کنه اما فقط یک بار یعنی یک بار میگه که کد وارد شده اشتباهه و بعد از اون دیپه هر چیو قبول می کنه
    به نظر شما کجای کدم مشکل داره ؟

  2. #2

    نقل قول: چرا این کد فقط یک بار اجرا میشه ؟

    کدوم کد؟ اطفا کد رو بذارید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: چرا این کد فقط یک بار اجرا میشه ؟

            private void TXT_NationalID_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (TXT_NationalID.TextLength == 10)
    {
    for (int i = 0; i < dtshoraka.Rows.Count; i++)
    {
    if (TXT_NationalID.Text == dtshoraka.Rows[i]["NationalID"].ToString())
    {
    MessageBox.Show("کد ملی تکراری است");
    validatenationalid = false;
    }
    else if (TXT_NationalID.Text != dtshoraka.Rows[i]["NationalID"].ToString())
    {
    validatenationalid = true;
    }
    }

    char[] chArray = this.TXT_NationalID.Text.ToCharArray();
    int[] numArray = new int[chArray.Length];
    for (int i = 0; i < chArray.Length; i++)
    {
    numArray[i] = (int)char.GetNumericValue(chArray[i]);
    }
    int num2 = numArray[9];
    switch (this.TXT_NationalID.Text)
    {
    case "0000000000":
    case "1111111111":
    case "22222222222":
    case "33333333333":
    case "4444444444":
    case "5555555555":
    case "6666666666":
    case "7777777777":
    case "8888888888":
    case "9999999999":
    MessageBox.Show("کد ملی وارد شده صحیح نمی باشد");
    break;
    }
    int num3 = ((((((((numArray[0] * 10) + (numArray[1] * 9)) + (numArray[2] * 8)) + (numArray[3] * 7)) + (numArray[4] * 6)) + (numArray[5] * 5)) + (numArray[6] * 4)) + (numArray[7] * 3)) + (numArray[8] * 2);
    int num4 = num3 - ((num3 / 11) * 11);
    if ((((num4 == 0) && (num2 == num4)) || ((num4 == 1) && (num2 == 1))) || ((num4 > 1) && (num2 == Math.Abs((int)(num4 - 11)))))
    {
    validatenationalid = true;
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("کد ملی وارد شده صحیح نمی باشد");
    validatenationalid = false;
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: چرا این کد فقط یک بار اجرا میشه ؟

    نبود ؟
    کسی نیست جواب منو هم بده ؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: چرا این کد فقط یک بار اجرا میشه ؟

    شما یه Break point بذار اول void بعد اجرا کن با کلید f11 خط به خط اجرا کن ببین کجا از void خارج می شه

  6. #6

    نقل قول: چرا این کد فقط یک بار اجرا میشه ؟

    اصلا این رویدادی که شما استفاده کردی برای این کار صحیح نیست. شما یه متد بنویس که یک مقدار bool برگردونه و کد ملی رو به عنوان پارامتر بگیره، بعد اونو هر جایی خواستی صدا بزن:

    public bool checkCodeMeli(string strCodeMeli){//Your code}

  7. #7

    نقل قول: چرا این کد فقط یک بار اجرا میشه ؟

    توی رویداد Validate بذار که وقتی طرف خواست بیاد بیرون از تکست باکس چک بشه

تاپیک های مشابه

  1. چرا این تابع جاوااسکریبت روی کامپیوتر اجرا میشه ولی روی سرور خطا میده؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1391, 03:30 صبح
  2. چرا این تابع جاوااسکریبت روی کامپیوتر اجرا میشه ولی روی سرور خطا میده؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1391, 03:26 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1390, 14:02 عصر
  4. چگونه برنامه فقط یک بار اجرا شود؟؟
    نوشته شده توسط Open-Source در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 08:13 صبح
  5. قسمت لود فرم چندین بار اجرا میشه !!!
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 17:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •