نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دانلود webpage از طریق برنامه نویسی و ذخیره محتوای متنی آن

  1. #1

    دانلود webpage از طریق برنامه نویسی و ذخیره محتوای متنی آن

    با سلام
    من می خوام برنامه ای به زبان #C بنویسم که با این قسمتش مشکل دارم . اینکه برنامه قادر باشد :
    آدرس صفحه وب را از ورودی دریافت کرده صفحه مورد نظر را دانلود کند.(آدرس مورد نظر یکی از صفحات
    Wikipedia خواهد بود).محتوای متنی صفحه مورد نظر را استخراج کرده و در فایلی به نام text قرار دهد.
    پیشاپیش ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله Danesh123 : چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 در 03:55 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار simorgh-hossein
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    203

    نقل قول: دانلود webpage از طریق برنامه نویسی و ذخیره محتوای متنی آن

    سلام
    جواب سوالتون :

    OpenFileDialog save = new OpenFileDialog();            save.ShowDialog();
    if (save.FileName != string.Empty)
    {

    System.Net.WebClient Client = new System.Net.WebClient();
    Client.DownloadFile("Url", save.FileName);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله simorgh-hossein : سه شنبه 09 اردیبهشت 1393 در 20:50 عصر

  3. #3

    Question نمایش سورس لینک

    با سلام . . .
    می خوام توی فرمم وقتی یک لینکی رو وارد می کنم، سورس اون (تمامی کدهای HTML) رو نمایش بده . . . کسی تا حالا اینکار رو کرده و می تونه کمکم کنه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر!
    پست
    121

    نقل قول: نمایش سورس لینک

    System.Net.WebClient wb = new System.Net.WebClient();            string Sitesource = wb.DownloadString("http://google.com");
    wb.Dispose();

  5. #5

    نقل قول: نمایش سورس لینک

    خیلی ممنون از کدی که گذاشتین ، مشکلم حل شد
    حالا اگه بخوام زیر لینک های این لینک رو جدا کنم، یعنی بگم بعد از href رو می خوام ، باید چیکار کنم ؟ یه دستوری بود substring ، با این چطوری می شه این کارو کرد ؟ من نمی خوام بگم از کاراکتر چندم چندتا بگیر، می خوام بگم href رو پیدا کن و داخل "" رو بگیر

  6. #6

    نقل قول: دانلود webpage از طریق برنامه نویسی و ذخیره محتوای متنی آن

    سلام خوبی؟ این قطعه کدی که گذاشتید یه فایل txt میده. حالا واسه اینکه کلمات همون فایل رو جدا جدا بریزیم تو یه فایل دیگه باید چیکار کرد؟ (tokenize کردن کلمات)
    باید از split استفاده کرد؟ میشه قطعه کد اونم بذارید؟ من تو قسمت خوندن فایل txt از ورودی و پیدا کردن کلمات مشکل دارم که جدا کننده رو چی بذارم
    در واقع اون فایل تکستی که از آدرس سایت wikipedia دانلود شد و استخراج شد یه سری کد html وجود داره که نمیذاره نتیجه کارمو درست بگیرم و نمیشه کلمات مهم متن مقاله رو split کرد.
    ممنون میشم کمک کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله esaaano : دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 در 09:33 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: نمایش سورس لینک

    نقل قول نوشته شده توسط MILAD1992 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از کدی که گذاشتین ، مشکلم حل شد
    حالا اگه بخوام زیر لینک های این لینک رو جدا کنم، یعنی بگم بعد از href رو می خوام ، باید چیکار کنم ؟ یه دستوری بود substring ، با این چطوری می شه این کارو کرد ؟ من نمی خوام بگم از کاراکتر چندم چندتا بگیر، می خوام بگم href رو پیدا کن و داخل "" رو بگیر


    شاید به کارت بیاد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. نحوه map کردن یک شاخه از طریق برنامه نویسی
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 01:36 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1384, 02:06 صبح
  3. Scroll کردن صفحه از طریق برنامه نویسی
    نوشته شده توسط manager در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1384, 12:06 عصر
  4. اتصال به SQL از طریق برنامه نویسی
    نوشته شده توسط mah61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 09:48 صبح
  5. فوری لطفا: وصل شدن به اینترنت از طریق برنامه نویسی
    نوشته شده توسط مرتضی نویس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 08:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •