نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمبو باکسی با خاصیت DropDown در دیتاگرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    کمبو باکسی با خاصیت DropDown در دیتاگرید ویو

    یکی از ستونهای دیتاگرید ویوی من کمبو باکسیه که باید توش بنویسم و نوشته هام به عنوان آیتم های این کمبو باکس ذخیره بشن

    با کد زیر خاصیتش رو dropdown کردم (در رویداد Editing Control SHowing یتاگرید ویو)



    if (e.Control.GetType() == typeof(DataGridViewComboBoxEditingControl))
    {


    DataGridViewComboBoxEditingControl combo1 = e.Control as DataGridViewComboBoxEditingControl;
    combo1.DropDownStyle = ComboBoxStyle.DropDown;
    }




    و با کد زیر هم مقدارشو به آیتم هاش اضافه کردم (در رویداد cellendedit دیتاگرید ویو)



    (dataGridView1.Rows[y].Cells[x] as DataGridViewComboBoxCell).Items.Add((dataGridView1 .Rows[y].Cells[x].Value.ToString()));




    اما خطا میده


    البته من کد رو اینطوری نوشتم درست شد و آیتم aaaaa رو بهش اضافه کرد اما text خودش رو که میگم اضافه کنه خطای null میده




    (dataGridView1.Rows[y].Cells[x] as DataGridViewComboBoxCell).Items.Add(("aaaaaaa"())) ;



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: کمبو باکسی با خاصیت DropDown در دیتاگرید ویو

    کسی بلد نیست لطفا؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: کمبو باکسی با خاصیت DropDown در دیتاگرید ویو

    کسی نیست؟؟/؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1392, 21:00 عصر
  2. سوال: ویرایش ستونهایی از نوع کمبو باکس در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط sm_1366 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 11:17 صبح
  3. خاصیت MiddleCenter هدر ستونهای دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 09:06 صبح
  4. کمبو باگس در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 11:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •