نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارور در گزارشگیری ؟؟؟

  1. #1

    ارور در گزارشگیری ؟؟؟

    در سی شارپ یه دکمه جهت گزارشگیری به فرمم اضافه کردم و کد زیر رو واسش نوشتم :
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    stTableAdapter.Fill(dataSet1.Tables);
    stiReport1.RegData(dataSet1.Tables);
    stiReport1.Show();
    }

    تمام مسیرهای گزارشگیری اضافه کردن دیتاست ، جدول و ... رو انجام دادم اما با در زمان اجرای برنامه با ارورهای زیر مواجه میشم علت این ارورها چیه ؟
    Error 1: Argument 1: cannot convert from 'System.Data.DataTableCollection' to 'System.Data.DataTable'

    Error 2: The best overloaded method match for 'Stimulsoft.Report.StiReport.RegData(System.Data.D ataTable)' has some invalid arguments

    Error 3: The best overloaded method match for 'WindowsFormsApplication1.studentDataSetTableAdapt ers.stTableAdapter.Fill(WindowsFormsApplication1.s tudentDataSet.stDataTable)' has some invalid arguments
    Error 4: Argument 1: cannot convert from 'System.Data.DataTableCollection' to 'WindowsFormsApplication1.studentDataSet.stDataTab le'

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: ارور در گزارشگیری ؟؟؟

    اولا شما به جا یه جدول دارین یه مجموعه از جداول رو انتقال میدین دوما اسم ستون ها و جداولتون باید عینا با اسم ستون و جداولی که تو گزارشه یکی باشه

  3. #3

    نقل قول: ارور در گزارشگیری ؟؟؟

    [QUOTE=winner1;2014561]اولا شما به جا یه جدول دارین یه مجموعه از جداول رو انتقال میدین دوما اسم ستون ها و جداولتون باید عینا با اسم ستون و جداولی که تو گزارشه یکی باشه[/QUOTE

    بازم چک کردم تو دیتا ست یه جدول و اسم ستونهای گزارش هم با جدولی که انتخاب کردم یکی هست . مشکل کجاست؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: ارور در گزارشگیری ؟؟؟

    [QUOTE=دنیای برنامه نویسی;2014630]
    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    اولا شما به جا یه جدول دارین یه مجموعه از جداول رو انتقال میدین دوما اسم ستون ها و جداولتون باید عینا با اسم ستون و جداولی که تو گزارشه یکی باشه[/QUOTE

    بازم چک کردم تو دیتا ست یه جدول و اسم ستونهای گزارش هم با جدولی که انتخاب کردم یکی هست . مشکل کجاست؟؟؟؟؟
    دادش من تو متد ریگ دیتا میتونی اسم جدولتم انتقال بدی

  5. #5

    نقل قول: ارور در گزارشگیری ؟؟؟

    [QUOTE=winner1;2014634][QUOTE=دنیای برنامه نویسی;2014630]
    دادش من تو متد ریگ دیتا میتونی اسم جدولتم انتقال بدی[/QUO

    من دفعه اوله دارم با استیمول سافت و نحوه گزارشگیری کار میکنم منظورتون از متد ریگ رو نفهمیدم میشه بیزحمت توضیح بدید چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: ارور در گزارشگیری ؟؟؟


    RegData(dataTable,"TableNameInReport");

  7. #7

    نقل قول: ارور در گزارشگیری ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک

    RegData(dataTable,"TableNameInReport");
    ممنون از لطف شما
    حالا این متد رو کجا باید بکار ببرم ؟ داخل باتن گزارشگیری ، ادامه کد بالا باید بنویسم ؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: ارور در گزارشگیری ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط دنیای برنامه نویسی مشاهده تاپیک
    ممنون از لطف شما
    حالا این متد رو کجا باید بکار ببرم ؟ داخل باتن گزارشگیری ، ادامه کد بالا باید بنویسم ؟؟
    دادش اینطور که معلومه تو گزارش گیری تازه کاری پس بزار لیست مراحل رو واست بنویسم
    1-ساخت جدول و دیتا سورس در گزارش که اسمی که بهش میدی حواست باشه که چیه چون ازش استفاده میکنی
    2-تو سی شارپ باید گزارشمونو لود کنیم و دقت کن این کدایی که میگم ادامه همن که جدا جدا توضیح میدم الان اینطوری لود میکنیم

    StiReport myReport=new StiReport(");
    myReport.Load("path");

    3-انتقال حدول مورد نظر به گزارش تو مرحله اول گزارشی که ساختی گفتم اسم جدول به دردمون میخوره یعنی همین مثلا اگه داخل گزارش اسم جدول رو گذاشتی ExampleTable کد میشه این

    myReport.RegData(dataTable,"ExampleTable");

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. ارور در گزارشگیری با استیمول
    نوشته شده توسط niknam_mh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 23:51 عصر
  2. کدام ابزار گزارشگیری مناسب کار منه ؟؟؟
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1391, 19:56 عصر
  3. سوال: ارور در هنگام گزارشگیری با کریستا ریپورت
    نوشته شده توسط niknam_mh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 16:00 عصر
  4. چگونگی گزارشگیری از نتیجه یک query در C#‎ ؟؟؟
    نوشته شده توسط icmaster در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 فروردین 1386, 22:56 عصر
  5. این ارور ، گیرش چیه ؟؟؟
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 10:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •