نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چجوری بفهمم که متد find چیزی پیدا کرده یا نه؟

  1. #1

    چجوری بفهمم که متد find چیزی پیدا کرده یا نه؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    Find در کجا چیزی رو پیدا کرده ؟؟؟
    در چه برنامه ای از این متد استفاده می کنی ؟

  3. #3

    Dim objRS
    Set objRS = server.createObject("ADODB.recordset")
    objrs.find(criteria)

  4. #4
    سلام
    من از روش زیر استفاده میکنم:

    if (Not objrs.EOF) then
    'your Code
    else
    response.write("There was No entry for your criteria!")
    end if

  5. #5
    ممنون از توضیحتون مشکلم حل شد.
    حالا یه سوال دیگه داشتم چجوری برای جستجو از دو فیلد استفاده کنم به دو روش زیر نوشتم ولی نشد :

    objrs.Find ("username = 'x' AND password='y'")

    و

    objrs.Find ("username = 'x' , password='y'")

  6. #6
    اینجوری امتحان کن ببین میشه؟ برای وصل کردن دو تا string در VB‌باید از & استفاده کنی.

    objrs.Find ("username = 'x'" & "password='y'")


    لینک زیر هم بد نیست:
    http://www.w3schools.com/ado/met_rs_find.asp


    موفق باشی

  7. #7
    objrs.Find ("username = 'x'" & "password='y'")
    نه نشد.
    تو همین لینکی که دادی نوشته که از دو ستون برای جستجو نمیشه استفاده کرد :
    Note: This method does not support multi-column searches (AND or OR)

    ولی بنظر سایت مفیدیه.ممنون.
    از Filter استفاده کردم درست شد :
    	objrs.Filter ="username = '"& request("username") &"' AND password='"& request("password") &"'"
    آخرین ویرایش به وسیله سیلوستر : چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385 در 15:30 عصر

  8. #8
    محتویات لینک رو خودم دقیقا"‌نخونده بودم. چون موردی پیش نیومده بود که از دو تا criteria بخوام استفاده کنم. منهم چیز یاد گرفتم.
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    یه سوال . چرا ADODB.recordset آیا استفاده از dataset و dataview بهتر نیست ؟ اونها که آسونترن . آیا دلیل خاصی دارید که از این استفاده می کنید

  10. #10
    من دارم از ASP استفاده میکنم نه ASP.NET و فکر نکنم تو ASP از Dataset و dataview خبری باشه. از ASP.NET هم استفاده نمیکنم چون یه خورده سختره و بطور کامل با محیط .NET آشنایی ندارم. و این سایت رو هم دارم برای پروژه درس مبانی اینترنت طراحی میکنم و کیفیت و سرعت کار زیاد مهم نیست فقط باید درست جواب بده.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    آقا گرفتم . مرسی جواب دادی انشاءالله بزن تو net . اون یه حال دیگه داره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    به جوابت نرسیدی هنوز ؟

  13. #13
    آقا گرفتم . مرسی جواب دادی انشاءالله بزن تو net . اون یه حال دیگه داره
    .net رو با vb.net شروع کردم و کم کم میخوام برم سراغ asp.net

    به جوابت نرسیدی هنوز ؟
    چرا رسیدم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    خوبه پس موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال در مورد عملیات find در دیتاگرید
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1385, 10:41 صبح
  2. find
    نوشته شده توسط meysam23 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 15:42 عصر
  3. رفع اشکال کد در رابطه با find
    نوشته شده توسط امیر تورانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 11:02 صبح
  4. روش استفاده از متد find در adodc.recourdset.find
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 02:41 صبح
  5. مشکل متد Find در Ado
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1382, 22:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •