نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کد document.onclick

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    کد document.onclick

    دوستان میدونین مشکل این کد چی عمل نمیکنه؟
    var alreadyExecuted = false;

    function displayTheWindow()
    {
    if(alreadyExecuted!=true)
    {
    var urlToShow = 'http://www.test.ir';
    window.open(urlToShow,'_blank','toolbar=1,scrollba rs=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1' );
    window.focus();
    alreadyExecuted = true;
    }
    }

    document.onclick = displayTheWindow;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: کد document.onclick

    دوست عزیز این انجمن مربوط به جاوا است نه جاوااسکریپت ( دو مقوله کاملا متفاوت هستند و ربطی به هم ندارن ). کد شما مربوط به جاوا اسکریپت هست. اینم لینک انجمنش : https://barnamenevis.org/forumdisplay...1-%D8%A2%D9%86

    اما بخوام یکم راهنمایی کنم، اول اینکه شرط if(alreadyExecuted!=true) رو هیچ کی اینجوری نمی نویسه. بهتره بنویسی
    if(!alreadyExecuted)

    بعد هم اینکه document فکر کنم به کل صفحتون مربوط میشه و شاید onclick براش تعریف نشده. بهتره برای دکمه خاصی، div یا ... تعریف کنید.
    مثلا شما برای body نمیتونید onclick داشته باشید اما برای div میشه :
    <div onclick="displayTheWindow()"></div>

تاپیک های مشابه

  1. document.getElementById(ex).onclick =function()
    نوشته شده توسط ali865 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1392, 21:46 عصر
  2. مشکل در رویدارد onClick در DBCheckBox
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1383, 17:39 عصر
  3. Documentation and Software Enginieering
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1383, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •