نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با اد کردن یکی از هر سه آیتم پشت سر هم در لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    مشکل با اد کردن یکی از هر سه آیتم پشت سر هم در لیست باکس

    سلام دوستان.
    من هم لیست باکس1 دارم فرضا با این آیتم ها :
    hosein
    17
    tabriz
    mohammad
    19
    shiraz
    ali
    20
    ahwaaz
    morteza
    24
    tehran

    یک لیست باکس 2 هم دارم که با تایمر میخوام تعدادی از آیتم های لیست باکس 1 رو توش اضافه کنم.
    میخوام توی لیست باکس2 فقط اسم ها اضافه بشه.

    int x;
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    listBox2.Items.Add(listBox1.Items[x].ToString());
    x = +3;
    }

    فقط داره hosein و بقییه رو همش محمد اد میکنه. انگار از آیتم 4 جلوتر نمیره.
    مشکل از کجاست ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل بسیار کوچیک با اد کردن در لیست باکس

    چرا x=+3 ؟ این چه کاری انجام میده؟ اگه می خوای 3 تا 3 تا بری جلو باید بنویسی x+=3

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: مشکل بسیار کوچیک با اد کردن در لیست باکس

    میتونی اول برسی کنید که ایتم اگر رشته بود به لیست دوم افزوده بشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جدا کردن آیتم های خاص از یک لیست باکس به لیست باکس دیگر
    نوشته شده توسط remower در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 20:40 عصر
  2. پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1391, 17:11 عصر
  3. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  4. مشکل در Save کردن صفحات این سایت
    نوشته شده توسط omidsm در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 دی 1382, 17:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •