نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در هنگام اتصال به وب سرویس بوسیله آدرس ip

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    خطا در هنگام اتصال به وب سرویس بوسیله آدرس ip

    سلام به تمام اساتید

    من ی مشکل دارم
    ی وب سرویس دارم روی لپ تاپم ک روی iis گذاشتمش
    بعد توی ی وب اپلیکیش از طریق جاوا اسکریپت فراخونیش کردم به این صورت:

            function SetTabSessionValue() {            var value = document.getElementById("txtSample").value;
    //s
    $.ajax({
    type: "POST",
    url: "http://192.168.1.203/Service.asmx/sadegh",
    data: "{ t: '"+value+"'}",
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    dataType: "json",
    success: function (data) {
    // var myData = JSON.parse(data.d); // data.d is a JSON formatted string, to turn it into a JSON object
    // we use JSON.parse
    // now that myData is a JSON object we can access its properties like normal
    alert(data.d);
    },
    error: function (data) {
    alert(data);
    }
    });
    }


    اگ آدرس url رو دقت کنین با آدرس ip نوشتمش اگ بجای آدرس ip از localhost استفاده کنم برنامه ب سرویس متصل میشه و متد رو اجرا میکنه و مقدار رو برمیگردونه
    اما زمانیک بجای localhost، از Ip استفاده میکنم و ip رو قرار میدم، میره توی قسمت error و ب سرویس متصل نمیشه

    میشه کمکم کنین تا مشکلمو حل کنم
    واقعا گیج شدم ک باید چکار کنم


    از همه اتون ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: خطا در هنگام اتصال به وب سرویس بوسیله آدرس ip

    ینی از دوستان و اساتید محترک مسی واقعا نمیدونه من چطوری میتونم مشکلم رو حل کنم؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    3

    نقل قول: خطا در هنگام اتصال به وب سرویس بوسیله آدرس ip

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    ینی از دوستان و اساتید محترک مسی واقعا نمیدونه من چطوری میتونم مشکلم رو حل کنم؟
    سلام دوست من
    من امروز این مشکل را دارم. لطفا اگر تونستید مشکل را حل کنید بنده را هم راهنمایی بفرمایید.
    ممنون.

  4. #4

    نقل قول: خطا در هنگام اتصال به وب سرویس بوسیله آدرس ip

    آدرس پورت رو هم اضافه کنید به انتهای IP ببینید درست میشه . همچنین Firewall ویندوز یا آنتی ویروس رو هم OFF کنید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: خطا در هنگام اتصال به وب سرویس بوسیله آدرس ip

    حداقل یه عکس از خطا میگذاشتی و جزییات بیشتر
    اینطوری کسی نمیتونه کمکت کنه

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا در هنگام اتصال به دیتابیس روی سرور
    نوشته شده توسط mahyar-m در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 09:43 صبح
  2. سوال: خطا در هنگام اتصال و خواندن از جدول SQL Express در ASP.Net2.0
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 16:17 عصر
  3. سوال: خطا در هنگام اتصال و خواندن از جدول SQL Express در ASP.Net2.0
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 12:33 عصر
  4. سوال: یک خطا در هنگام اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط behrooz66 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 05:49 صبح
  5. کنترل خطا Ado هنگام اتصال به بانک
    نوشته شده توسط اصغر (پآچ) در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 20 اسفند 1386, 08:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •