نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: syntax error فقط روی هاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    syntax error فقط روی هاست

    سلام دوستان
    من از طریق کد زیر یه مقداری رو برگردوندم که توی local هیچ خطایی نمی داد و کامل اجرا می شد ولی توی هاست خطا می ده

    دستور php:
    $this->pageTitle ='بخش '. Category::model()->getSelectedCategory($id)['name'];


    خطا:
    Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/a9635852/public_html/protected/controllers/CategoryController.php on line 33
    از براکت باز گرفته
    راه حل چیه؟

  2. #2

    نقل قول: syntax error فقط روی هاست

    ببین مشکل حل میشه:

    $selectedCategory = Category::model()->getSelectedCategory($id);
    $this->pageTitle ='بخش '. $selectedCategory['name'];

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: syntax error فقط روی هاست

    نسخه php سرور و لوکال چنده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: syntax error فقط روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط ***BiDaK*** مشاهده تاپیک
    ببین مشکل حل میشه:

    $selectedCategory = Category::model()->getSelectedCategory($id);
    $this->pageTitle ='بخش '. $selectedCategory['name'];
    من که نمی خوام هی تند تند کدهامو عوض کنم، فکرش رو بکن، یه بار توی local کد بزنی یه بار توی سرور

    نقل قول نوشته شده توسط cpuram مشاهده تاپیک
    نسخه php سرور و لوکال چنده؟
    localhost : 5.5.1
    serve : 5.2.17

    از anonymous function ها هم خطا می گیرفت، اونم درست کردم، بعد از کدهای هسته yii هم ایراد می گیره، دیگه این یکی نوبرشه!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: syntax error فقط روی هاست

    ورژن php سرور قدیمی تره احتمال داره یکی از توابع که استفاده کردی توش نیست.

  6. #6

    نقل قول: syntax error فقط روی هاست

    دوست عزیز، توی بهترین هاستهای دنیا هم الان آخرین نسخه PHP که نصبه 5.3 هست. لطفاً موقع تست کردن کدها روی لوکال هاست، از سرورها جلو نزنید. درغیر اینصورت سرور اختصاصی بگیرین و نسخه دلخواه خودتون رو نصب کنید. ویژگی که شما میخواین، توی 5.4 معرفی شده.

تاپیک های مشابه

  1. چرا برنامه روی هاست Run Time Error میده
    نوشته شده توسط mmnoody2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آبان 1389, 20:20 عصر
  2. سوال: error اتصال به پایگاه داده روی هاست
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1388, 08:09 صبح
  3. سوال: مشکل Runtime Error بعد از اپلود روی هاست
    نوشته شده توسط farshadvl در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1388, 20:38 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1382, 23:03 عصر
  5. SQL Server روی هاست
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1382, 18:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •