نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطای Connection

  1. #1

    خطای Connection

    دوستان دلیل این خطا چیه ؟؟
    همه چی درسته .. اسم سرورم رو درست گذاشتم . نمیدونم چرا این خطا رو میده خواهشا کمکم کنید چون بدجور کارم گیره .Error3.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: خطای Connection

    سلام.
    دوست عزیز خطا به شما میگ که نمیتونه دیتا بیس مورد نظر را یافت کنه .

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله rayson : شنبه 13 اردیبهشت 1393 در 12:24 عصر

  3. #3

    نقل قول: خطای Connection

    میشه بگی چطور باید Connect کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطای Connection

    روش کار اینطوریه:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...vs.110%29.aspx
    معمولا نیازی نیست به باز کردن کانکشن تو این مورد نیست. ظاهر قضیه اینه که این ارور معمولا از صحیح نیودن کانکشن استرینگه.

  5. #5

    نقل قول: خطای Connection

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    روش کار اینطوریه:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...vs.110%29.aspx
    معمولا نیازی نیست به باز کردن کانکشن تو این مورد نیست. ظاهر قضیه اینه که این ارور معمولا از صحیح نیودن کانکشن استرینگه.
    دوست عزیز مشکلم حل نشد هر کاری کردم ... میشه بیشتر راهنماییم کنی ؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: خطای Connection

    System.Data.SqlClient.SqlConnection conx = newSystem.Data.SqlClient.SqlConnection();       
    conx.ConnectionString = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings["ConnectionString"].ConnectionString;
    conx.Open();

تاپیک های مشابه

  1. خطای connection time out
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1391, 09:53 صبح
  2. خطای connection هنگام باز کردن یا بستن connection
    نوشته شده توسط rezaei_y در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 01:12 صبح
  3. مشکل با خطای connection string!!!!!!!
    نوشته شده توسط lida2010 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 20:17 عصر
  4. خطای Connection Failure
    نوشته شده توسط shobair در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1390, 01:21 صبح
  5. سوال: خطای connection open.sql does not exist or access denied
    نوشته شده توسط bahar_azadi در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1390, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •