نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف چند رکورد با اکشن delete

  1. #1

    حذف چند رکورد با اکشن delete

    سلام
    یه سوال دارم
    تو اکشن delete برای اینکه کاربر بتونه به جای "فقط یک id" ، آرایه ای از id ها (که کلید اصلی جدول هستن) رو حذف کنه باید در قسمت کوئری از چه دستوری استفاده کرد؟
    من الان کد اکشن delete رو تغییر دادم و یک آرایه رو براش میفرستم ولی تو قسمت حذف از بانک مشکل دارم اگه بخوام یک foreach بزارم و رکورد ها رو حذف کنم که اصلا بهینه نیست درست میگم؟
    ممنون میشم توضیح بدید

  2. #2

    نقل قول: حذف چند رکورد با اکشن delete

    میتونید آرایه بدین. مثال:
    Product::model()->deleteByPk(explode(',', $id));

    توصیه میکنم مستندات سایت رسمی رو بخونید (لینک).

  3. #3

    نقل قول: حذف چند رکورد با اکشن delete

    ممنونم درست شد
    یه سوال : من با ajax درخواست میفرستم که چند تا id به اکشن delete ارسال بشه با متد get . ولی الان وقتی کاربر دستی آدرس mysite/index.php/?r=admin/products/delete&id=5 رو تو مرورگر درخواست میده هم میتونه رکورد با آی دی 5 رو حذف کنه که من اصلا اینو نمیخوام
    چطور میشه تو اکشن جلوی اینکار رو بگیرم؟

  4. #4

    نقل قول: حذف چند رکورد با اکشن delete

    میتونید توی اکشن delete با Yii::app()->request->isAjaxRequest چک کنید درخواست مستقیم رو قبول نکنه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف چند رکورد در گریدویو توسط jquery
    نوشته شده توسط mahsa.n در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 آذر 1389, 14:54 عصر
  2. سوال: حذف چند رکورد در یک جدول بصورت بازگشتی
    نوشته شده توسط kabotareazad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 23 مهر 1389, 01:59 صبح
  3. مقاله: آموزش ساخت گرید ویو با قابلیت حذف چند رکورد در #C و VB(شبیه سازی mail box)
    نوشته شده توسط mehdishahabi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 12:50 عصر
  4. حذف چند رکورد انتخابی از DataGridView
    نوشته شده توسط hrbaban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1388, 12:01 عصر
  5. سوال: حذف چند رکورد انتخابی در datalist
    نوشته شده توسط aryaman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •