نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: checklistbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsan_savadkohi
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    150

    Question checklistbox

    با سلام خدمت دوستان برنامه نویسم....

    من دارم یه برنامه مینویسم از این قرار که:

    میخوام برای هر اتاق یه کامپیوتر ثبت کنم،که دارای اطلاعاتی از قبیل نام کاربر و سریال و قطعات استفاده شده در سیستم و یک چک لیست سوال برای امنیت سیستم....
    حالا من در این چک لیست مشکل دارم...
    یک جدول سوال ساختم به این صورت...id,qus, ans

    qus=سوال
    ans=جواب بصورت 0 = خیر 1=بله
    سوال ها را در checklist box ریختم و نمایش میدم. حالا برای نمایش جواب ها مه ب صورت 1 ها تیک بخوره ...نمیدونم چ کارش کنم.

    بعد برای ثبت اطلاعات در دیتابیس باید ب چ صورت عمل کنم؟؟؟؟؟؟

    دمتون گرم کمکم کنید....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: checklistbox

    میتونی بازتر توضیح بدی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsan_savadkohi
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    150

    Question نقل قول: checklistbox

    چشم...توضیح دادم که میخوام برای هر قسمت یه کامپیوتر ثبت کنم که دارای کاربری هست و اون سیستم دارای یکسری قطعات داخلی و لوازم جانبی و یه چک لیستی از توضیحات سیستم که جوابش بصورت بله و خیر است.همه سوال من روی چک لیسته.که همون موقع که دارم اطلاعات کامپیوتر را ثبت میکنم. این چک لیست را هم پر کنم و ذخیره کنم. حالا....یه جدول برای چک لیست ساختم به اینصورت:id,qus,ansهمه اطلاعات این جدوا را در داخل یه checkedlistbox ریختم و نمایش دادم.ولی هیچ کدوم تیک نخورده.. یعنی جواب هایی که 1 هست را تیک نمیزنه...این یه مورد،مورد بعدی ذخیره همین چک لیست به همراه اطلاعات سیستم بصورت همزمان در جدوله.ممنون میشم راهنماییم کنی.... حالا اگه checkedlistbox نشد از DataGridview هم میتونید استفاده کنید!!!!!!--

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: checklistbox

    چیزی که تا الان نوشتید رو بزارید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ehsan_savadkohi
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    150

    Question نقل قول: checklistbox

    توضیحاتش در قالب ی فایل excel هستش. ممنوم میشم راهنماییم کنید.واسم خیلی مهمه!منطق پیاده سازی جدول سوالات هم موندم به چه صورته.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: checklistbox

    دوست عزیز کد گفتم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ehsan_savadkohi
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    150

    نقل قول: checklistbox

    ////step1            string connectionString = @"Data Source=.;Initial Catalog=certificate_computer;Integrated Security=True";


    ////step2
    SqlConnection con = new SqlConnection(connectionString);
    con.Open();


    //step 3
    SqlCommand cmd = con.CreateCommand();
    cmd.CommandText = "select * from question ";


    //step4
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();

    while (dr.Read())
    {

    checkedListBox1.Items.Add(dr["q"].ToString());


    }
    con.Close();

    داخل لیست جدول را نشون میده. حالا نمیدونم چطور این اطلاعات چک خورده را ذخیره کنم. برای هر سیستم.. و همین اطلاعات را برای هریک از سیستم ها نمایش بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan_savadkohi : یک شنبه 14 اردیبهشت 1393 در 20:02 عصر

تاپیک های مشابه

  1. فوری فوری: CheckListBox
    نوشته شده توسط hamidreza در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1390, 11:59 صبح
  2. درخواست کامپوننت CheckListBox
    نوشته شده توسط hamed1358 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 10:43 صبح
  3. checklistbox
    نوشته شده توسط marmar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 آذر 1384, 11:28 صبح
  4. اشکال در کار با checklistBox
    نوشته شده توسط hamidreza در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 آذر 1384, 09:49 صبح
  5. Set & Get CheckListBox From SQL Query
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1383, 13:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •