نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چینش کنترل های ایجاد شده در فرم

  1. #1

    چینش کنترل های ایجاد شده در فرم

    با سلام خدمت اساتید گرامی
    من فرمی دارم که با توجه به اطلاعات وارد شده تعدادی دکمه ایجاد میشه (تعداد دکمه ها متغیر) میخواستم بدونم
    جچوری میتونم این دکمه هارو 16تا16تا زیر هم سطر بندی کنم (با توجه به عکس فقط سطر اول 16تایی میشه)


    jjjjjjjj.jpg

  2. #2

    نقل قول: چینش کنترل های ایجاد شده در فرم

    از کنترل StackPanel استفاده کنی خودش این کار رو انجام میده. فقط نباید اجازه بدی اندازه پنل از اندازه ای که بیشتر از 16 تا از کنترل مورد نظر توش جا میشه بیشتر بشه.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3

    نقل قول: چینش کنترل های ایجاد شده در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    از کنترل StackPanel استفاده کنی خودش این کار رو انجام میده. فقط نباید اجازه بدی اندازه پنل از اندازه ای که بیشتر از 16 تا از کنترل مورد نظر توش جا میشه بیشتر بشه.
    ممنون از توجه شما دوست عزیز ولی پروژه من winForm هست. و کنترل ها روی فرم اصلی ایجاد میشن

  4. #4

    نقل قول: چینش کنترل های ایجاد شده در فرم

    با عرض شرمندگی توی ویندوز فرم اسمش FlowLayoutPanel هست
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  5. #5

    نقل قول: چینش کنترل های ایجاد شده در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    با عرض شرمندگی توی ویندوز فرم اسمش FlowLayoutPanel هست
    با تشکر از پاسختون دوست عزیز
    چجوری میتونم 16 تا 16 تا دکمه هارو سطر بندی کنم؟.
    کد من :
    for (int i = 0; i < Int32.Parse(Count) + 1; i++)                {

    Button B = new Button();
    Label L = new Label();
    Controls.Add(L);
    Controls.Add(B);

    B.BackColor = (Color.FromArgb(colors[i].A, colors[i].R, colors[i].G, colors[i].B));
    B.Font = new System.Drawing.Font("2 Titr", 11.25F, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, ((byte)(178)));
    L.Font = B.Font = new System.Drawing.Font("2 Titr", 11.25F, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, ((byte)(178)));
    B.Height = 40;
    B.Width = 40;
    L.Height = 20;
    L.Width = 40;

    B.Location = new System.Drawing.Point(5 + i * 45, 40);
    L.Location = new System.Drawing.Point(5 + i * 45, 20);
    B.Name = i.ToString();

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: چینش کنترل های ایجاد شده در فرم


    // string Count="100";
    int j = 0;
    int m = 41;
    int tedad = 1;
    for (int i = 0; i < Int32.Parse(Count) + 1; i++,tedad++)
    {

    Button B = new Button();
    Label L = new Label();


    B.BackColor = (Color.FromArgb(colors[i].A, colors[i].R, colors[i].G, colors[i].B));
    B.Font = new System.Drawing.Font("2 Titr", 11.25F, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, ((byte)(178)));
    L.Font = B.Font = new System.Drawing.Font("2 Titr", 11.25F, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, ((byte)(178)));
    B.Height = 40;
    B.Width = 40;
    L.Height = 20;
    L.Width = 40;

    B.Location = new System.Drawing.Point(m , 40+j);
    L.Location = new System.Drawing.Point(m , 20+j);

    B.Name = i.ToString();

    Controls.Add(L);
    Controls.Add(B);


    m = m + 41;
    if (tedad>16)
    {
    j = j+51; // فاصله ردیفها از هم
    m = 41; // شروع از ستون
    tedad = 0;
    }



    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن تعداد نمونه های ایجاد شده از فرم
    نوشته شده توسط reza_devel0per در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 فروردین 1392, 22:07 عصر
  2. عدم نمایش کنترل های ایجاد شده از طریق کد در فرم
    نوشته شده توسط csharpdoost در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1390, 11:38 صبح
  3. استفاده از کنترل های ایجاد شده در wpf
    نوشته شده توسط sajad_3dmax در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1390, 09:00 صبح
  4. درگ دروپ کردن کنترل های ایجاد شده در زمان اجرا
    نوشته شده توسط m_kalantar.cs در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 10:14 صبح
  5. کار با کنترل های ایجاد شده در زمان اجرا
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 23:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •