نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: سوالی در مورد فایل‌های include

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81

    سوالی در مورد فایل‌های include

    تصور کنین یه فایل به اسم header.inc و یه فایل به اسم footer.inc سر صفحه (شامل لوگو و منوی سایت) و ته صفحه (شامل متن کپی‌رایت و میله‌ی پیمایش متنی پایین صفحه) درست کرده باشیم و اونها رو در ابتدا و انتهای تمامی صفحات .asp سایتمون include کرده باشیم:

    <html>
    <head><title>some asp page</title></head>
    <body>
    <!--#include file="header.inc"-->
    <!--
    ... content of the page
    -->
    <!--#include file="footer.inc"-->
    </body>
    </html>


    این صفحه چطور توسط موتورهای جستجو ایندکس می‌شه؟ آیا محتویات این فایل‌های .inc هم توسط موتورهای جستجو ایندکس می‌شه؟ آیا اساساً این کار درستیه؟ هدف من از این کار اینه که بخش‌های ثابت و مشترک صفحات سایت رو مثل سر صفحه و پایین صفحه جدا کنم تا برای تغییر دادن مثلاً لوگوی سایت لازم نباشم برم تمام صفحات سایت رو ادیت کنم و بجاش فقط کافی باشه فایل header.inc رو ادیت کنم.

    نظر شما در مورد این کار چیه؟ آیا مشابه فایل‌های include در asp در html هم پیدا می‌شه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    نمی دونم که موتورهای جستجوگر index می کنن یا نه اما از نظر امنیتی درست نیست می شه راحت download کرد

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    نقل قول نوشته شده توسط aligh662000
    نمی دونم که موتورهای جستجوگر index می کنن یا نه اما از نظر امنیتی درست نیست می شه راحت download کرد
    درسته. ولی به شرطی که طرف اسم این فایل‌های include رو بدونه که تا وقتی سورس فایل asp رو نداشته باشه نمی‌تونه از این مساله اطلاع پیدا کنه. به علاوه شما می‌تونی پسوندشو .asp بگذاری تا حتی اگه دانلود هم بکنه، کدهای ASP اش اجرا بشه. فقط یه مشت کُد html به دست کاربر می‌رسه که در حالت عادی هم می‌رسه!

    ولی با تمام این‌ها حرفتو قبول دارم. درست می‌گی. امنیت‌اش کمه.
    آخرین ویرایش به وسیله archangel : شنبه 16 اردیبهشت 1385 در 11:56 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    نقل قول نوشته شده توسط archangel
    به علاوه شما می‌تونی پسوندشو .asp بگذاری تا حتی اگه دانلود هم بکنه، کدهای ASP اش اجرا بشه..
    در اون صورت موتور های جستجو گر index می کننش!!!
    اما یه سؤال جدی من خودم از includ کردن فایلهای inc. استفاده می کنم چرا یه صفحه asp. رو includ نمی کنی؟ که توش function بذاری برای header و footer؟؟؟؟
    لزوم استفاده از این روش چیه؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    نقل قول نوشته شده توسط aligh662000
    در اون صورت موتور های جستجو گر index می کننش!!!
    اما یه سؤال جدی من خودم از includ کردن فایلهای inc. استفاده می کنم چرا یه صفحه asp. رو includ نمی کنی؟ که توش function بذاری برای header و footer؟؟؟؟
    لزوم استفاده از این روش چیه؟
    فکر نمی‌کنم ایندکسشون کنن. چون نه از جایی بهشون لینک می‌شه و نه ساختار یه فایل html رو دارن. تصور کن یه فایل asp مثل زیر رو برای منوی کنترلی عمودی در کنار یک سایت استفاده کنی:

    <!-- Control Panel (start) -->
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="150">
    <tr>
    <td width="20"><img src="images/bullet.jpg" width="15" height="15"></td>
    <td width="130" align="right">
    <a href="http://www.yourdomain.com" class="cpItem">Home</a>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td><img src="images/bullet.jpg" width="15" height="15"></td>
    <td align="right">
    <a href="news.asp" class="cpItem">News</a>
    </td>
    </tr> <tr>
    <td><img src="images/bullet.jpg" width="15" height="15"></td>
    <td align="right">
    <a href="products.asp" class="cpItem">Products</a>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td><img src="images/bullet.jpg" width="15" height="15"></td>
    <td align="right">
    <a href="about.asp" class="cpItem">About</a>
    </td>
    </tr> <tr>
    <td><img src="images/bullet.jpg" width="15" height="15"></td>
    <td align="right">
    <a href="download.asp" class="cpItem">Download</a>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td><img src="images/bullet.jpg" width="15" height="15"></td>
    <td align="right">
    <a href="contactus.asp" class="cpItem">Contact Us</a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    <!-- Control Panel ( end ) -->


    اما منظورتو دقیقاً نفهمیدم. میگی اصلاً چرا این کار رو می‌کنم (که من دلیلشو گفتم: فاکتورگیری و سرعت بیشتر در به روز رسانی کل سایت از طریق به روز رسانی تنها یک فایل!) و یا این که داری پیشنهاد می‌دی توی اون header و footer، فقط تابع بذارم (که منظورتو از این نمی‌فهمم. یعنی چی توش تابع بذارم. اگه فقط توش تابع باشه که دیگه هدر و فوتر رو نمی‌تونه درست کنه!)؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    سؤالم راجع به این بود که می تونی فایله asp رو هم includ کنی چرا inc.؟؟ در صورتی که من شنیدم در حالت اول امنیت بیشتری داره!!!
    و در مورد اول به جایی اینکه 2 بار ، 2 فایل مختلف includ کنی 1 فایلش کن عوضش function های مختلف توش بذار!!! مثلآ:
    function splitDate(DateStr,Action)
    If Action = "year" Then
    splitDate = Cint(left(DateStr,4))
    Elseif Action="month" Then
    If mid(DateStr,7,1) = "/" Then
    SplitDate = Cint(mid(DateStr,6,1))
    Elseif mid(DateStr,8,1) = "/" Then
    SplitDate = Cint(mid(DateStr,6,2))
    End If
    Elseif Action="day" Then
    If mid(DateStr,8,1) = "/" Then
    SplitDate = Cint(mid(DateStr,9))
    Elseif mid(DateStr,7,1) = "/" Then
    SplitDate = Cint(mid(DateStr,8))
    End If
    End If
    End function
    '_________________________________________________ _______________________________________

    Function ReverseDate(S)
    Dim Temp
    Dim Str
    IF S="" Or Isnull(S) Then
    ReverseDate=S
    Else
    Temp = Left(S, Len(S) - InStr(S, "/") - 1)
    S = Right(S, InStr(S, "/"))
    Str = Temp
    Temp = Left(S, Len(S) - InStr(S, "/"))
    Str = Temp & "/" & Str
    S = Right(S, InStr(S, "/") - 1)
    Str = S & "/" & Str
    ReverseDate=Str

    End IF
    End Function
    '_________________________________________________ _________________________

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    نقل قول نوشته شده توسط archangel
    تصور کنین یه فایل به اسم header.inc و یه فایل به اسم footer.inc سر صفحه (شامل لوگو و منوی سایت) و ته صفحه (شامل متن کپی‌رایت و میله‌ی پیمایش متنی پایین صفحه) درست کرده باشیم و اونها رو در ابتدا و انتهای تمامی صفحات .asp سایتمون include کرده باشیم:

    <html>
    <head><title>some asp page</title></head>
    <body>
    <!--#include file="header.inc"-->
    <!--
    ... content of the page
    -->
    <!--#include file="footer.inc"-->
    </body>
    </html>


    این صفحه چطور توسط موتورهای جستجو ایندکس می‌شه؟ آیا محتویات این فایل‌های .inc هم توسط موتورهای جستجو ایندکس می‌شه؟ آیا اساساً این کار درستیه؟ هدف من از این کار اینه که بخش‌های ثابت و مشترک صفحات سایت رو مثل سر صفحه و پایین صفحه جدا کنم تا برای تغییر دادن مثلاً لوگوی سایت لازم نباشم برم تمام صفحات سایت رو ادیت کنم و بجاش فقط کافی باشه فایل header.inc رو ادیت کنم.

    نظر شما در مورد این کار چیه؟ آیا مشابه فایل‌های include در asp در html هم پیدا می‌شه؟
    همین طوری که شما اون فایل رو در مرورگر می بینید موتو های جستجو هم اونو میبینن و Index می کنن .
    نحوه ذخیره کردن موتورهای جستجو به پسوند فایل مرتبط نیست .

  8. #8
    همین طوری که شما اون فایل رو در مرورگر می بینید موتو های جستجو هم اونو میبینن و Index می کنن .
    در حالت معمول این طور نیست. مگر آنکه لینکی به این فایل داده شود.
    از آنجایی که موتورهای جستجو تنها لینکها را دنبال می کنند و چون این فایل پس از ترجمه به کدهای HTML تبدیل می شود لذا امکان تشخیص چنین فایلی ممکن نیست.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    ممنون آقای غیبی. اما کلاً نظر شما در مورد این راهی که من گفتم برای طراحی صفحات وب چیه؟ یعنی بخش‌های مشترک صفحات وب رو (مثل سر صفحه، لوگو، منوی کنترلی، منوی بالای صفحه، پایین صفحه و ...) به صورت فایل‌های include در بیاریم و با این کار بدنه‌ی اصلی صفحه یا محتواش رو سبک کنیم. همون طور که گفتم دلیل اصلی من برای این کار اینه که در صورتی که بخواید مثلاً لوگوی بالای صفحه‌تون رو که مثلاً یه تصویر گرافیکی ثابت هست و با تگ <img> ساخته شده بردارید و به جاش یه لوگوی فلش بگذارید، نیازی نیست کل صفحاتتون رو دستکاری کنید. فقط کافیه فایل header.inc رو دستکاری کنید.

    نظر شما در این رابطه چیه؟
    ممنون.

  10. #10
    این تکنیک منطقی و مرسوم است. یکی از دلایل اصلی وجود incluceها نیز همین
    است.
    ولی در مورد اینکه اطلاعات آنها در موتورهای جستجو ایندکس می شوند یا نه
    اطلاعی ندارم. منظورم از اینکه نمیدونم ثبت می شوند یا نه، رد پست قبلیم
    نیست. منظورم اینه که نمیدونم اطلاعاتی که از این طریق در صفحات قرار می
    گیرند از دید موتورهای جستجو پنهان میمانند یا خیر.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    ممنون. می‌دونین. فقط یه سوالی باقی می‌مونه و اون این که در این حالت مجبوریم تمامی صفحات سایتمون رو asp کار کنیم. حتی صفحاتی که چیز داینامیکی نداره، مثل صفحه‌ی درباره‌ی ما. البته به نظر می‌رسه گوگل اینها رو ایندکس می‌کنه و asp بودن صفحه مشکلی ایجاد نمی‌کنه. نظر شما در این رابطه چیه.

  12. #12
    متاسفانه منظورتون رو متوجه نشدم

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    ببینین. اگه قرار باشه صفحات وب‌مون رو بر اساس فایل‌های include بنا کنیم، باید تمامی صفحات سایتمون asp باشه، حتی صفحه‌ای که توش فقط متن هست (یعنی محتواش استاتیک محضه و هیچ تغییرات دینامیکی نداره) مثل صفحه‌ی "درباره‌ی ما" که صاحب سایت میاد توش می‌گه ما فلانی هستیم و فلان سابقه رو داریم و فلان کارها رو کردیم و فلان هدفو داریم و ... که همش متنه و این صفحه رو می‌شه html کار کرد. اما چون ما اومدیم هدر و پایین صفحه رو جدا کردیم و توسط فایل‌های include به صفحه می‌چسبونیم، نمی‌تونیم html کار کنیم. نظر شما در این رابطه چیه؟

  14. #14
    در مورد اینکه همه صفحات باید استاتیک بشه خب مشکلی نیست. دلیلی نداره همه فایلهایasp رو با کدهای asp پر کنید. می تونید صفحات صرفا متنی رو هم با پسوند asp ذخیره کنید و مشکلی که بهش اشاره کردید رو حل کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله M-Gheibi : دوشنبه 18 اردیبهشت 1385 در 10:33 صبح

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    از کمکتون ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در include کردن فایل js به مستر پیج
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 21:15 عصر
  2. تفاوت ارتباط <<uses>> و <<include>> در UML
    نوشته شده توسط anahita_s در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 16:27 عصر
  3. #INCLUDE در گزارش
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 تیر 1382, 17:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •