نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دستور replace

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    دستور replace

    من در بانکم بعضی جاها کارکتر نیم فاصله دارم و میخوام حذف بشه از دستور زیر برای تبدیل نیم فاصله به فاصله استفاده کردم
    update ayeha set matn2 = REPLACE(ayeha.matn2,'ى‏','ى ');
    که اسم جدول ayeha و اسم فیلد که متن در اون قرار داره matn2 هست . و بعد با دستور زیر برای اینکه مطمئن باشم هنوزم نیم فاصله هست یا نه استفاده کردم
    select * from ayeha where matn2 like '%ى‏%';
    و با کمال تعجب دیدم هیچ نیم فاصله ای به فاصله تبدیل نشده
    البته میخوام نیم فاصله هایی که کنار حرف "ی" قرار دارن حذف بشن
    در اینجا فکر کنم نیم فاصله رو به درستی نشون نده واسه همین توضیح میدم ، داخل پارامترهای replace اول نام فیلد رو بصورت کامل گذاشتم و بعد علامت ویرگول و بعد کاراکتر نیم فاصله و حرف ی و بعد از ویرگول فاصله و حرف ی رو گذاشتم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: دستور replace

    کسی تا حالا با دستور replace کار نکرده بگه چجوری نوشته ؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار lastmory
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    221

    نقل قول: دستور replace

    سلام از این دستور استفاده کن
    اگر فیلدت از نوع Nvarchar هستش
    update ayeha set matn2 = REPLACE(ayeha.matn2,N'ى‏',N'ى ');

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: دستور replace

    بازم مینویسه در 6236 ردیف اعمال شد ولی بازم وقتی جستجو میکنم نیم فاصله رو ، کلی سطر میاره !!!!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با دستور replace
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 11:36 صبح
  2. سوال: دستور replace بصوری دیگر
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 19:12 عصر
  3. مشکل با دستور replace
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 13:48 عصر
  4. سوال: دستور Replace در عبارت Update
    نوشته شده توسط asp2.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 16:26 عصر
  5. یک مشکل : دستور Replace در Sql
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 23:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •