نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عمل نکردن insert برای بانک sql

  1. #1

    عمل نکردن insert برای بانک sql

    سلام
    من در برنامه نویسی ویندوز فرم میتدی هستم، خواستم با بانک اس کیو ال کار کنم که به مشکل برخوردم. برای اضاف کردن به بانک از تکه کد زیر استفاده کردم:
                string strconn = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    SqlConnection sqlconn = new SqlConnection(strconn);
    SqlCommand sqlcmd = new SqlCommand();
    sqlcmd.CommandText = "insert into tblOstan(ostan_name) VALUES('" + txtInsOstan.Text + "')";
    sqlcmd.Connection = sqlconn;
    sqlconn.Open();
    sqlcmd.ExecuteNonQuery();
    sqlconn.Close();


    دیباگر هم خطایی رو نمیده ولی نمیدونم چرا اینسرت هم نمیکنه !!!؟؟؟
    پروژه رو هم میزارم واستون که ببینین.
    Form_Almasi.zip

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: عمل نکردن insert برای بانک sql

    شما با همین کانکشن یه دیتا بخونید ببینید اصلا داره با دیتابیس و جدول ارتباط درست برقرار میکنه یا خیر؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: عمل نکردن insert برای بانک sql

    با سلام
    در این رابطه تاپیک های زیادی وجود داره
    قبل از ایجاد تاپیک ، با اندکی جستجو در سایت یک سورس دریافت و مطابق با اون پیش برید
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: گذاشتن رمز برای بانک sql express
    نوشته شده توسط hossein_sh2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1392, 16:47 عصر
  2. انتخاب انجین و سرور مناسب برای بانک sql
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 آبان 1391, 11:34 صبح
  3. انتخاب انجین و سرور مناسب برای بانک sql
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 16:17 عصر
  4. سوال: رمز گذاری برای بانک sql 2000
    نوشته شده توسط عاطفه اسماعیلی در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 01:31 صبح
  5. سوال: خطا در عمل Restore در شبکه (بانک Sql Server) (کد نویسی دلفی)
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 13:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •