نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

  1. #1

    تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    سلام
    من میخوام یک برنامه بنویسم که مثلا یک جمله که مینویسم بهم بگه چند کلمه داره و هر کلمه چند حرف .5.png

  2. #2

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله


    string jomle = "انجمن برنامه نویس";
    string[] kalamat =jomle.Split(' ');
    string matntextbox="تعداد کلمات" + "=" +kalamat.Length+"\n";
    for (int i = 0; i < kalamat.Length; i++) {
    matntextbox+=kalamat[i].Length+"="+(i+1)+ " کلمه"+"\n";
    }
    richTextBox1.Text=matntextbox;

  3. #3

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    تشکر

    برنامه قبلو که برای نمایش در یک rich میریخت هر چی سعی کردم نمایش نداد.
    ولی تویک lable ریختم نمایش داد.

    الان من یکسری texbox و دکمه و ... گذاشتم ولی وقتی پنجره نرم افزار کوچیک بزرگ میکنم اونا سرجاشون هستن.
    چی کنم که تا مثل برنامه های عادی دیگه برنامه منم ابزارم هم با کوچیک و بزرگ کردن پنجره تغییر کنن؟
    آخرین ویرایش به وسیله eftary : چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 در 19:20 عصر

  4. #4

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    کنترل ها یک property دارن به نام anchor که می تونید هر کنترل را به یک جای پنجره قفل کنید که با تغییر سایز پنجره، کنترل هم جابجا بشه

  5. #5

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    الان همشونو تو یک text ذخیره میکنم ولی نمیتونم بینشون اینتر بزنم که کنار هم تو text ذخیره نشود. چی کنم

    بهشکل زیر ذخیره میشود

    تعداد کلمات=13=1 کلمه




  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    خب بستگی داره کجا نمایش بدی
    همون کدی که دوستمون دادن درسته ولی اگه میخوای توی ریچ تکست باکس نمایش بدی بجای "n\" از کد زیر استفاده کن
    Environment.NewLine


    تو تکست باکس هم که یه خط نشون میده در کل مگر اینکه خاصیت مولتی لاینو فعال کرده باشی که اونم همین روشی که گفتم استفاده کن
    آخرین ویرایش به وسیله irartesh : پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393 در 17:46 عصر

  7. #7

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    این یک نمونه ساده که ذخیره هم می کنه
    http://uplod.ir/w2d5hsju307j/tedadkalame.zip.htm

  8. #8

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    الان من تو سیستمم فولدر میسازم ولی هر کاری میکنم تو فولدر برنامم فولدر درست نمیشه.


    string folderName = @"c:\Program Files\myfol";
    string pathString = System.IO.Path.Combine(folderName, "gm");
    System.IO.Directory.CreateDirectory(pathString);
    آخرین ویرایش به وسیله eftary : پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393 در 19:41 عصر

  9. #9

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    همون برنامه را اجرا کنید در فولدری که فایل exe قرار داره یک فایل به نام myfile.txt ذخیره میشه که اصلا مشکلی نداره.
    من با notepad باز کردم هر کدوم در یک خط جداگانه قرار داشتند

  10. #10

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    نقل قول نوشته شده توسط eftary مشاهده تاپیک
    الان من تو سیستمم فولدر میسازم ولی هر کاری میکنم تو فولدر برنامم فولدر درست نمیشه.


    string folderName = @"c:\Program Files\myfol";
    string pathString = System.IO.Path.Combine(folderName, "gm");
    System.IO.Directory.CreateDirectory(pathString);
    قبلی درست شده .تشکر
    الان این مشکل دارم

  11. #11

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    اگه می خواهید توی اون فولدری که فایل exe هست ایجاد بشه کافیه بزنید:

    System.IO.Directory.CreateDirectory("mg");

  12. #12

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    الان میخوام تعداد کلمات و تعداد حرفاشون به int تبدیل کنم.

    int[] myInt = Array.ConvertAll(kalamat, int.Parse);

    ولی نشد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    نقل قول نوشته شده توسط eftary مشاهده تاپیک
    الان میخوام تعداد کلمات و تعداد حرفاشون به int تبدیل کنم.

    int[] myInt = Array.ConvertAll(kalamat, int.Parse);

    ولی نشد
    .................................................. .........


    string s = "My name is Uones";

    int l = s.Length // تعداد کل حروف جمله
    int w = s.Split(' ').Count(); // تعداد کلمات

  14. #14

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    .................................................. .........


    string s = "My name is Uones";

    int l = s.Length // تعداد کل حروف جمله
    int w = s.Split(' ').Count(); // تعداد کلمات
    قبلا متغیر ها از نوع string بودن (چند آرایه داشتن) الان من میخوام اون string آرایه ای تبدیل کنم به INT

     string[] kalamat = jomle.Split(' ');


  15. #15

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    شما می تونستید یک آرایه int با ظرفیت kalamat.Length درست کنید و
    توی همون حلقه for سایز هر کلمه را با kalamat[i].Length به دست بیارید و داخل[ myInt[i بریزید

    این هم یک روش ساده تر:

    using System.Linq;
    //...
    int[] myInt=kalamat.Select( k=>k.Length ).ToArray();

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    راهنما جان میشه بگی این خط کدت چیکار میکنه؟مشتاق شدم بدونم....یعنی الان تو ارایه ها چی میریزه؟مرسی

  17. #17

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    اینجا ما داریم یک پرس و جوی linq را اجرا می کنیم
    شما آرایه کلمات را به عنوان یک سری داده در نظر بگیرید و هدف ما اینه که از این سری داده یک چیزی را استخراج کنیم ( در اینجا طول هر کلمه)
    پس سه قسمت داریم:
    1. ورودی که همین آرایه کلمات هست
    2. تابع تبدیل ( که ورودی را پردازش و تبدیل به خروجی می کند)
    3. خروجی
    با استفاده از select می گوییم ما داده های ورودی را جهت پردازش انتخاب می کنیم
    اما داخل select در واقع یک تابع وجود داره اما این تابع یک تابع بدون نام هست
    به این جور عبارات عبارات لاندا lambda expression می گن
    a => b
    که a عبارت است از پارامتر ورودی تابع
    و b هم عبارتی هست که در داخل تابع اجرا بشه
    حالا k=>k.Length یعنی ما یک متغیر دلخواه به نام K داریم ( که در اینجا از نوع string هست چون select داره روی یک آرایه string عمل می کنه) و قراره تابع مورد نظر طول اون رشته را به دست بیاره
    بنابراین این عبارت روی تک تک رشته های موجود در آرایه این تابع را اعمال می کنه
    یک نکته دیگه اینه که حتما باید از ToArray استفاده کنیم وگرنه این پرس و جو اجرا نمی شه . همچنین یک کار دیگه که ToArray انجام میده نتایج را به صورت آرایه در میاره

  18. #18

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    سلام . مجدد به دوستان. تشکر بابت جواب ها

    من قبلا فایل ذخیره میکردم که با هاش مشکلی ندارم.
    ولی الان میخوام یک گذینه اضافه کنم بنام Add که هر وقت اونو بزنی به فایل text ذخیره شدت نوشته های جدید اضافه بشود و قبلیا بمونه!
    چطور این کارو انجام بدم؟

  19. #19

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله


    System.IO.File.AppendAllText ("myfile.txt", richTextBox1.Text, System.Text.Encoding.Unicode );

  20. #20

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    من با
    File.AppendAllText
    نوشتم . مشکلم حل شد.
    تشکر

  21. #21

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    هر کاری میکنم نمیتونم تعداد حروف هر کلمه به int تبدیل کنم!

  22. #22

    نقل قول: تعداد کلمه و تعداد حرف های آن جمله

    نقل قول نوشته شده توسط eftary مشاهده تاپیک
    هر کاری میکنم نمیتونم تعداد حروف هر کلمه به int تبدیل کنم!
    همون دستور select که نوشتم را استفاده کنید. چه طور نمیشه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعداد کلمه خاص اول یک جمله
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1391, 18:33 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 12:24 عصر
  3. شمارش تعداد کلمه های مشابه در یک متن
    نوشته شده توسط نیکناز در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1390, 10:42 صبح
  4. تعداد یک حرف در یک جمله
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 11:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •