نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مسکل عجیب با تمام افزونه های آپلود ایجکسی

  1. #1

    مسکل عجیب با تمام افزونه های آپلود ایجکسی

    سلام من یه مشکل خیلی عجیب دارم
    تمام افزونه های جی کوئری که نصب میکنم رو پروژه مبتنی بر yii خودم خطا میده که تابع تعریف نشده هست
    تمام افزونه ها حتی اکتنشن های خود یی رو هم تست کردم
    برای مثال این افزونه : http://hayageek.com/docs/jquery-upload-file.php
    وقتی فراخوانی میکنم تو کنسول فایر باگ این رو میزنه :
    TypeError: $(...).uploadFile is not a function
    var uploadObj = $("#mulitplefileuploader").uploadFile(settings);

    در صورتی که تمام فایل های جاوا اسکریپت به درستی لینک شدن در تگ head و تو تگ body هم صدا میزنم تابع uploadFile رو !
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: مسکل عجیب با تمام افزونه های آپلود ایجکسی

    چک کنید احتمالا فایل جی کوئری دو بار لود شده. داخت تگ هد و انتهای صفحه رو چک کنید.

  3. #3

    نقل قول: مسکل عجیب با تمام افزونه های آپلود ایجکسی

    خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
    رفع شد

تاپیک های مشابه

  1. کد VB برای تشخیص تمام نسخه های ویندوز
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1391, 14:45 عصر
  2. میشه کاری کنیم تمام برنامه های ویندوز minimiz بشن؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 10:50 صبح
  3. پاک کردن تمام متغیر های نشست
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1383, 17:55 عصر
  4. می خوام تمام button های پنجره رو شناسایی کنم
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1382, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •