نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    سلام

    میخواستم بدونم برای ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ با حدود بیش از 20 هزار صفحه چه راهی رو پیشنهاد میکنید که کمترین فشار به سرور بیاد و بهینه باشه

    مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار aalmair
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    http://arashcart.ir http://mag.arashcart.ir http://job.arashcart.ir
    پست
    99

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    سایت مپ هاتو تیکه تیکه کن و تو هر کدوم به تعداد مورد نیاز نشون بده

    http://your-site/sitemap.php


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <sitemapindex xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">
    <sitemap>
    <loc>http://your-site/sitemap.php?p=1</loc>
    </sitemap>
    <sitemap>
    <loc>http://your-site/sitemap.php?p=2</loc>
    </sitemap>
    </sitemapindex>



    و اینم یه تیکه از سایت مپ http://your-site/sitemap.php?p=2


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <urlset xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">
    <url>
    <loc>http://your-site/post/3456</loc>
    <lastmod>2014-05-07T15:28:44+00:00</lastmod>
    <changefreq>monthly</changefreq>
    <priority>never</priority>
    </url>
    <url>
    <loc>http://your-site/post/456</loc>
    <lastmod>2014-05-07T15:28:25+00:00</lastmod>
    <changefreq>monthly</changefreq>
    <priority>never</priority>
    </url>
    </urlset>


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    چه طور تیکه تیکه کنم و بر چه اساس؟
    مثلا هر 1000 تا توی یه بخش؟
    کش کنم و به صورت استاتیک باشند یا داینامیک؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار aalmair
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    http://arashcart.ir http://mag.arashcart.ir http://job.arashcart.ir
    پست
    99

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    فایل sitemap.php در ریشه سایت






    <?php

    $db_link=mysql_connect('localhost','root','') ;

    mysql_select_db('blog',$db_link);
    mysql_set_charset('utf-8',$db_link);

    $run_query=mysql_query("select * from posts where posts.post_status='publish' ;",$db_link);

    $count_post=mysql_affected_rows($db_link);





    $host= 'http://your-site/';
    $sitmap_url=$host."/sitemap.php?p=";

    ////// 50,000 url max
    ////// 10 mb (10,485,760 bytes) max byte

    $max_url=50000;
    // $max_byte=2;


    $max_url_post=$max_url/2;








    $sitemap_part=ceil(($count_post)/$max_url);





    if((isset($_GET['p'])&&is_numeric($_GET['p']))){

    header("Content-Type: text/xml; charset=utf-8");



    $page=$_GET['p'];


    if(is_numeric($page)&&$page>0){
    $page=(int)$page;

    if(!($page<=$sitemap_part)) {
    $page=1;
    }


    }else{
    $page=1;
    }


    echo '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><urlset xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">';



    $query="select posts.* from posts where posts.post_status='publish' group by posts.postid order by time desc limit ".(($page-1)*$max_url_post).",$max_url_post ";
    $mysql_query=mysql_query($query,$db_link);

    while($line=mysql_fetch_array($mysql_query,MYSQL_A SSOC)){

    echo '<url><loc>';


    echo $host.'/post/'.($line['name'])."\n";

    echo '</loc><lastmod>';
    echo date('Y-m-d',$line['time']);
    echo 'T';
    echo date('H:i:sP',$line['time']);

    echo '</lastmod><changefreq>monthly</changefreq><priority>never</priority></url>';

    }


    echo '</urlset>';






    }else{

    header("Content-Type: text/xml; charset=utf-8");


    echo '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <sitemapindex xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">';


    for($i=1;$i<=$sitemap_part;$i++){
    echo '<sitemap><loc>'.$sitmap_url."$i".'</loc></sitemap>';

    }
    echo '</sitemapindex>';

    }




  5. #5

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    مطالب سایت شما گروه بندی هستند؟
    اگر آره بهترین روش هر گروه در یک فایل باشد ...

    بنده به همین صورت برای سایت خبری ام انجام میدهم و هر چند ساعت نقشه سایت ایجاد میشه ...

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار aalmair
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    http://arashcart.ir http://mag.arashcart.ir http://job.arashcart.ir
    پست
    99

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط mohan21 مشاهده تاپیک
    مطالب سایت شما گروه بندی هستند؟
    اگر آره بهترین روش هر گروه در یک فایل باشد ...

    بنده به همین صورت برای سایت خبری ام انجام میدهم و هر چند ساعت نقشه سایت ایجاد میشه ...
    نیازی به گروه بندی نقشه سایت نیست مگر اینکه بانک اطلاعاتی جداگانه ای برای هر گروه داشته باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    خودم نظرم اینه که بیام بر اساس هر مثلا 1000 تا پست یه فایل جدا درست کنم. اما چون تعداد مطالب دقیقا مطابق آی دی نیست نمیشه دقیقا تشخیص داد 1000 تا از چه آی دی تا چه آی دی ـه .
    مگه اینکه به صورت دستی 1000 تا رو مشخص کنیم و اون رو در یه فایل بسازیم.
    تا 1000 تای بعدی هم به صورت داینامیک سایت مپ رو ایجاد کنیم. نظرتون چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohan21 مشاهده تاپیک
    مطالب سایت شما گروه بندی هستند؟
    اگر آره بهترین روش هر گروه در یک فایل باشد ...

    بنده به همین صورت برای سایت خبری ام انجام میدهم و هر چند ساعت نقشه سایت ایجاد میشه ...
    سایت دسته بندی و تگ گذاری داره
    اگه بخواهیم به این صورت عمل کنیم باید با ارسال هر پست اون کش رو حذف و مجدد بسازیم. ایده خوبیه اما تعداد دسته ها خیلی زیاده و تعداد پست های ارسال هم روزانه زیاده. به نظرت از لحاظ سئو و استفاده از منابع مشکلی پیش نمیاره؟

  8. #8

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    فرضا شما 10 گروه دارید، در نتیجه 10 فایل هم دارید، بروز رسانی فایل ها هم در بازه زمانی مورد نظر خودتان(فرضاً هر یک ساعت) با cron job انجام می شود.
    اطلاعات قبلی از فایل ها حذف نمی شوند بلکه در هر مرحله اضافه می شوند ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    کسی نظر دیگه ای نداره؟

  10. #10

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    ساخت sitemapحرفه ای در لاراول برای سایتهای بزرگ و داده های حجیم که در مطلب مورد نظر کاملا توضیح داده شده است
    https://jobteam.ir/ProductUser/97-Laravel-Sitemap-Xml

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط maysam.m مشاهده تاپیک
    سلام

    میخواستم بدونم برای ساخت سایت مپ برای سایت های بزرگ با حدود بیش از 20 هزار صفحه چه راهی رو پیشنهاد میکنید که کمترین فشار به سرور بیاد و بهینه باشه

    مرسی
    در زمانی که از وب مستر دارید سایت مپ معرفی میکنید در همان زمان عملیات ساخت سایت مپ را انجام دهید یعنی اتوماتیک زمانی که صفحه اجرا شد شما دستورات ساخت سایت مپ رو اجرا کنید و داخل sitemap.xml ذخیره کنید . ترتیب صفحات مهم که اول باشن خیلی مهمه .
    معمولا داخل sitemap.xml تعداد سایت مپ هایی که با نام های 1 2 3 4 ساخته میشن رو واکشی میکنن . یه جایی خونده بودم تا 40 هزار لینک در یک سایت مپ مورد قبول گوگل هست .

تاپیک های مشابه

  1. ساخت فایل زبان برای پروژه های طراحی سایت.
    نوشته شده توسط cpuram در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 دی 1392, 19:27 عصر
  2. اعلان عمومی برای ساخت یک Forum برای سایت برنامه نویس
    نوشته شده توسط ir_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 30
    آخرین پست: سه شنبه 15 آبان 1386, 10:16 صبح
  3. ساخت یک WordFiltering برای سایت
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 15:59 عصر
  4. طریقه ساخت موتور جستجو برای سایت
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1383, 13:59 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1382, 17:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •