صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 195

نام تاپیک: ساخت ماتریس تصادفی

  1. #1

    ساخت ماتریس تصادفی

    من یه ماتریس دارم به ابعاد 70 در 10 . چطوری میتونم یه ماتریس تصادفی با ابعاد 35 در 10 از این ماتریس درست کنم در صورتی که سطرهای شبیه به هم نداشته باشن؟

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    بسته به این داره که آیا تعداد سطرهای یکتا در ماتریس اول بیشتر از 35 تا هست یا نه که اگه باشه به این صورت ماتریس c با 35 سطر تشکیل میشه

    a=rand(70,10);
    b=unique(a,'rows');
    c=b(randperm(35),:);

  3. #3

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    بسته به این داره که آیا تعداد سطرهای یکتا در ماتریس اول بیشتر از 35 تا هست یا نه که اگه باشه به این صورت ماتریس c با 35 سطر تشکیل میشه

    a=rand(70,10);
    b=unique(a,'rows');
    c=b(randperm(35),:);
    ممنونم از کمکت.
    بله همه ی سطرها و ستون ها یکتا هستن. شبیه به هم نداره. آیا باز نیازه که سطر دوم برنامه نوشته بشه؟
    ببین اصل سوال من دو قسمتیه. به این صورت :
    من یه ماتریس دارم به ابعاد 70 در 12 . چطوری میتونم یه ماتریس تصادفی با ابعاد 35 در 7 از این ماتریس(اصلی) درست کنم در صورتی که سطرها و ستون های شبیه به هم نداشته باشن؟
    و بقیه سطر و ستون در یک ماتریس دیگه قرار بگیرن که میشه ماتریسی به ابعاد 35 در 5

  4. #4

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    به فرض اینکه در ماتریس a تمام سطرها یکتا باشن نمیشه ضمانت داد که ماتریسی که از اون استخراج شده باشه تمام سطر هاش یکتا باشه
    همچنین اینکه بخواهیم بصورت رندوم از ماتریس انتخاب کنیم منظورتون اینه که از سطرهاش به صورت رندوم انتخاب بشه یا اینکه از تمام عناصرش بتونیم رندوم انتخاب کنیم؟
    اگه بخواهیم از سطرها رندوم انتخاب کنیم جواب شما میشه ماتریس b , c

    a=rand(70,12);

    [~,i1,~]=unique(a(:,1:7),'rows');
    [~,i2,~]=unique(a(:,8:12),'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    i4=i3(randperm(35));

    b=a(i4,1:7);
    c=a(i4,8:12);

  5. #5

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    به فرض اینکه در ماتریس a تمام سطرها یکتا باشن نمیشه ضمانت داد که ماتریسی که از اون استخراج شده باشه تمام سطر هاش یکتا باشه
    همچنین اینکه بخواهیم بصورت رندوم از ماتریس انتخاب کنیم منظورتون اینه که از سطرهاش به صورت رندوم انتخاب بشه یا اینکه از تمام عناصرش بتونیم رندوم انتخاب کنیم؟
    اگه بخواهیم از سطرها رندوم انتخاب کنیم جواب شما میشه ماتریس b , c

    a=rand(70,12);

    [~,i1,~]=unique(a(:,1:7),'rows');
    [~,i2,~]=unique(a(:,8:12),'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    i4=i3(randperm(35));

    b=a(i4,1:7);
    c=a(i4,8:12);
    ببین هم سطرها رو رندوم انتخاب کنه هم ستونهاش. الآن شما اینجا ستون رو به دلخواه انتخاب کردین!
    مثلاً سطرهای 5 و 6 و 12 و 15 و ... تا 35 تا
    و ستون های 2 و 8 و 10 و 20 و ... تا 7 تا
    اینا در یک ماتریس قرار بگیرن و بقیه ی سطرها و ستون هایی که استفاده نشدن (که شامل 35 سطر و 5 ستون هست) در ماتریس دیگه ای قرار بگیرن.
    رد ضمن ، این برنامه رو که اجرا کردم این پیغام رو داد. در صورتی که پرانتز یا کروشه ای اضافه باز نشده!
    Expression or statement is incorrect--possibly unbalanced (, {, or [.

  6. #6

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    این یکی هم سطر و هم ستون را تصادفی انتخاب می کنه

    a=rand(70,12);

    i0=randperm(12);
    [~,i1,~]=unique(a(:,i0(1:7)),'rows');
    [~,i2,~]=unique(a(:,i0(8:12)),'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    i4=randperm(35);
    i5=i3(i4);

    b=a(i5,i0(1:7));
    c=a(i5,i0(8:12));

  7. #7

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    این یکی هم سطر و هم ستون را تصادفی انتخاب می کنه

    a=rand(70,12);

    i0=randperm(12);
    [~,i1,~]=unique(a(:,i0(1:7)),'rows');
    [~,i2,~]=unique(a(:,i0(8:12)),'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    i4=randperm(35);
    i5=i3(i4);

    b=a(i5,i0(1:7));
    c=a(i5,i0(8:12));
    مهندس خط چهارم این Error رو میده :Expression or statement is incorrect--possibly unbalanced (, {, or [.

  8. #8

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    این جور درست میشه؟

    a=rand(70,12);

    i0=randperm(12);
    i01=i0(1:7);
    i02=i0(8:12);
    a1=a(:,i01);
    a2=a(:,i02);
    [~,i1,~]=unique(a1,'rows');
    [~,i2,~]=unique(a2,'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    i4=randperm(35);
    i5=i3(i4);

    b=a(i5,i01);
    c=a(i5,i02);

  9. #9

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    این جور درست میشه؟

    a=rand(70,12);

    i0=randperm(12);
    i01=i0(1:7);
    i02=i0(8:12);
    a1=a(:,i01);
    a2=a(:,i02);
    [~,i1,~]=unique(a1,'rows');
    [~,i2,~]=unique(a2,'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    i4=randperm(35);
    i5=i3(i4);

    b=a(i5,i01);
    c=a(i5,i02);
    نه متاسفانه.
    خط شماره 8 :
    [~,i1,~]=unique(a1,'rows');
    اینو ارور میده. میگه پرانتز یا کروشه کم و زیاد گذاشتی. توازن نداره. روی متلب شما جواب میده؟
    در ضمن. درسته که شما ستونها رو باز رندوم کردین ولی من بعداً هی باید تعداد ستون ها رو تغییر بدم. یعنی در حلقه for قرار بدم که یه بار با 5 ستونه یه بار با 10 ستونه و ... انجام بده. اینطوری شما آزادی عمل رو از من گرفتین.
    پیفام خطا رو چیکار کنم؟

  10. #10

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    فکر کنم نسخه متلب شما از 2009 به پایین هست که علامت ~ را قبول نمی کنه

    a=rand(70,12);

    i0=randperm(12);
    [ii,i1,jj]=unique(a(:,i0(1:7)),'rows');
    [ii,i2,jj]=unique(a(:,i0(8:12)),'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    i4=randperm(35);
    i5=i3(i4);

    b=a(i5,i0(1:7));
    c=a(i5,i0(8:12));

  11. #11

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    در ضمن. درسته که شما ستونها رو باز رندوم کردین ولی من بعداً هی باید تعداد ستون ها رو تغییر بدم. یعنی در حلقه for قرار بدم که یه بار با 5 ستونه یه بار با 10 ستونه و ... انجام بده. اینطوری شما آزادی عمل رو از من گرفتین
    دقیقا متوجه نمیشم منظورتون چیه

  12. #12

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    دقیقا متوجه نمیشم منظورتون چیه
    منم همین حدس رو زدم که این علامت رو نشناسه. نسخه متلب من R2009a ورژن 7.8.0 هست ولی پایینتر که نیس نشناسه.
    معادلی نداره؟ NAN گذاشتم نشد!
    ببین منظورم اینه که این دو ماتریسی که قراره ساخته بشه بعداً باید در یک حلقه for قرار بگیره تا 10 بار از این ماتریسا بسازه که هر بار تعداد ستون هاش تغییر میکنه.
    مثلاً بار اول دوتا ماتریس ساخت با ابعاد 35 در 7 و 35 در 5
    بار دوم دو ماتریس با ابعاد 35 در 4 و 35 در 8
    بار سوم دو ماتریس 35 در 6 و 35 در 6
    و ...
    تا 10 بار انجام بده.
    هر بار که میسازه سطرها و ستونها باید تصادفی انتخاب بشه و تعداد سطرها ثابت هست ولی تعداد ستونها تغییر میکنه!
    اگه نتونستم منظورمو برسونم یه آدرس ایمل بده تا روی کاغذ برات پیاده سازی کنم.
    مرسی از راهنمایی و کمکت.

  13. #13

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    فکر کنم نسخه متلب شما از 2009 به پایین هست که علامت ~ را قبول نمی کنه

    a=rand(70,12);

    i0=randperm(12);
    [ii,i1,jj]=unique(a(:,i0(1:7)),'rows');
    [ii,i2,jj]=unique(a(:,i0(8:12)),'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    i4=randperm(35);
    i5=i3(i4);

    b=a(i5,i0(1:7));
    c=a(i5,i0(8:12));
    مرسی. این جواب داد. میشه بگی سطر 4 و 5 و 6 چیکار میکنه؟

  14. #14

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    یک تابع به نام myfun درست می کنیم و تعداد ستون b را به اون می دهیم تا هم b ایجاد بشه و هم c

    function [b,c]= myfun(a,bcols)
    i0=randperm(cols(a));
    [ii,i1,jj]=unique(a(:,i0(1:bcols)),'rows');
    [ii,i2,jj]=unique(a(:,i0(bcols+1:cols(a))),'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    i5=i3(randperm(35));
    b=a(i5,i0(1:bcols));
    c=a(i5,i0(bcols+1:cols(a)));
    end
    a=rand(70,12);
    [b,c]=myfun(a,7);

  15. #15

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    [ii,i1,jj]=unique(a(:,i0(1:7)),'rows');
    دستور بالا میاد از ماتریس a یک ماتریس استخراج می کنه به این صورت که هفت تا ستون را تصادفی انتخاب می کنه و همچنین سطرهای این ماتریس هفت ستونی یکتا باشن . بعد هم میاد اندکس اون سطرهایی از ماتریس a که شامل این سطرهای جدید میشن را استخراج می کنه. یعنی i1 اندکس سطرهای استخراج شده در ماتریس a هست

    [ii,i2,jj]=unique(a(:,i0(8:12)),'rows');
    این هم که در مورد ماتریس با 5 ستون اعمال میشه دقیقا مثل قبلی

    i3=intersect(i1,i2);
    اینجا عناصر مشترک بین دو اندکس را پیدا می کنیم چون ممکنه مثلا تعداد سطرهای یکتا در یکی زیاد تر از اون یکی باشه

  16. #16

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    [ii,i1,jj]=unique(a(:,i0(1:7)),'rows');
    دستور بالا میاد از ماتریس a یک ماتریس استخراج می کنه به این صورت که هفت تا ستون را تصادفی انتخاب می کنه و همچنین سطرهای این ماتریس هفت ستونی یکتا باشن . بعد هم میاد اندکس اون سطرهایی از ماتریس a که شامل این سطرهای جدید میشن را استخراج می کنه. یعنی i1 اندکس سطرهای استخراج شده در ماتریس a هست

    [ii,i2,jj]=unique(a(:,i0(8:12)),'rows');
    این هم که در مورد ماتریس با 5 ستون اعمال میشه دقیقا مثل قبلی

    i3=intersect(i1,i2);
    اینجا عناصر مشترک بین دو اندکس را پیدا می کنیم چون ممکنه مثلا تعداد سطرهای یکتا در یکی زیاد تر از اون یکی باشه
    الآن این دو ماتریسی که تشکیل شد سطرهای شبیه به هم ندارن دیگه! نه در خودشون و نه در دیگری. درسته؟

  17. #17

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    اگه تعداد ستون b و c مساوی باشه ممکنه سطرهای مشابه پیدا کنن
    با این یکی مشکل برطرف میشه:

    function [b,c]= myfun(a,bcols)
    cols=@(x) columns(x);
    i1=0;i3=0;
    i0=randperm(cols(a));
    if (bcols==(cols(a)-bcols))
    [ii,i1,jj]=unique([a(:,i0(1:bcols));a(:,i0(bcols+1:cols(a)))],'rows');
    i3=intersect(i1(i1<=35),i1(i1>35)-35);
    else
    [ii,i1,jj]=unique(a(:,i0(1:bcols)),'rows');
    [ii,i2,jj]=unique(a(:,i0(bcols+1:cols(a))),'rows');
    i3=intersect(i1,i2);
    end
    i5=i3(randperm(35));
    b=a(i5,i0(1:bcols));
    c=a(i5,i0(bcols+1:cols(a)));
    end
    a=rand(70,12);
    [b,c]=myfun(a,6);

  18. #18

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    اگه تعداد ستون b و c مساوی باشه ممکنه سطرهای مشابه پیدا کنن
    با این یکی مشکل برطرف میشه:


    معذرت میخوام. من یه جارو اشتباه گفتم.
    هر بار که این دو ماتریس رو میسازه تعداد ستونهای دو ماتریس باید برابر و شبیه هم باشه. یعنی اگه در ماتریس b از ستون های 1 و 4 و 7 و 10 استفاده شد ، باید در ماتریس c هم همین ستونها استفاده بشه. ولی سطرهای اونها متفاوته.
    و این عمل باید 10 بار تکرار بشه با ستونهای مختلف.
    من فکر کنم اینطوری منظور منو متوجه نمیشی!
    میشه آدرس ایمیل خودتو توی پیام خصوصی برام بذاری تا من توی برگه مشخص کنم.
    تشکر

  19. #19

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی


    function [a,b]= myfun(X,ncols)
    i0=0;i1=0;
    while( rows(i1)!=163)
    i0=randperm(cols(X),ncols);
    i1=unique(X(:,i0),'rows');
    end
    i2=randperm(163);
    a=X(i2(1:98),i0);
    b=X(i2(99:163),i0);
    end
    X=rand(163,43);
    for i=[5:5:35,43]
    [a,b]=myfun(X,i);
    end

  20. #20

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    ممنونم.
    روی خط سوم برنامه ، برای علامت تعجب (!) خطا میده. منظور از این علامت چیه؟ میشه بجاش =~ گذاشت؟ اینو میذارم خطا نمیده.
    در ضمن ، یه پیغام دیگه در خط 11 میده. این پیغام :??? Error: File: myfun.m Line: 11 Column: 1
    This statement is not inside any function.
    (It follows the END that terminates the definition of the function "myfun".)

  21. #21

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    =~ درسته همین را بذارید
    بعد از اتمام تابع هم می تونید اون دستورات را از توی فایل بردارید و در خط فرمان اجرا کنید و یا اینکه نام فایل را تغییر بدید

  22. #22

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    ببین من فعلاً خط 10 به بعد رو حذف کردم تا فقط یک تابع داشته باشم. بصورت زیر :function [a,b]= myfun(X,ncols)
    i0=0;i1=0;
    while( rows(i1)~=163)
    i0=randperm(cols(X),ncols);
    i1=unique(X(:,i0),'rows');
    end
    i2=randperm(163);
    a=X(i2(1:98),i0);
    b=X(i2(99:163),i0);
    end
    حالا اینو اجرا میکنم پیغام زیر رو میده :??? Undefined function or method 'rows' for input arguments of type 'double'.

    Error in ==> myfun at 3
    while( rows(i1)~=163)

  23. #23

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    شما چطوری برنامه متلب رو اینجا قرار میدی که شبیه خود محیط متلب میوفته؟
    من دستورات رو اینجا میذارم سمت راست قرا میگیره! :)

  24. #24

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    از این استفاده کن ببین درست میشه
    کد ها را داخل تگ بذار
    همون دکمه ها که روی اونها نوشته C++‎ یا vb
    من داخل تگ VB میذارم

    function [a,b]= myfun(X,ncols)
    i0=0;i1=0;
    while( numel(i1)~=163)
    i0=randperm(cols(X),ncols);
    [ii,i1,jj]=unique(X(:,i0),'rows');
    end
    i2=randperm(163);
    a=X(i2(1:98),i0);
    b=X(i2(99:163),i0);
    end
    X=rand(163,43);
    for i=[5:5:35,43]
    [a,b]=myfun(X,i);
    end

  25. #25

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    من اینو اجرا کردم ولی میگه X رو نمیشناسه.
    function [a,b]= myfun(X,ncols) 
    i0=0;i1=0;
    while( numel(i1)~=163)
    i0=randperm(cols(X),ncols);
    [ii,i1,jj]=unique(X(:,i0),'rows');
    end
    i2=randperm(163);
    a=X(i2(1:98),i0);
    b=X(i2(99:163),i0);
    end

    خب وقتی X رو بعد از تابع معرفی کنیم ولی متغیر X رو توی تابع بکار ببریم اینطوری نمیشه؟

  26. #26

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    با متلب توی اون فولدر برید که این فایل هست
    بعد این دستورها را بزنید

    X=rand(163,43);
    for i=[5:5:35,43]
    [a,b]=myfun(X,i);
    end

  27. #27

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    function [a,b]= myfun(X,ncols) 
    i0=0;i1=0;
    while( numel(i1)~=163)
    i0=randperm(cols(X),ncols);
    [ii,i1,jj]=unique(X(:,i0),'rows');
    end
    i2=randperm(163);
    a=X(i2(1:98),i0);
    b=X(i2(99:163),i0);
    end
    خط چهارم هم این پیغام رو میده. مثل rows :
    ??? Undefined function or method 'cols' for input arguments of type 'double'.

    Error in ==> myfun at 4
    i0=randperm(cols(X),ncols);

  28. #28

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    توی متلب شما این خطاها رو نمیده یعنی؟

  29. #29

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    شاید یک متغیر با نام X قبلا درست کردید
    یا متلب را کلا ببندید و باز کنید یا این دستور را بزنید
    clear all

  30. #30

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    من یه فولدر ساختم که توش یه فایل به اسم myfun هست که محتواش اینه :
    function [a,b]= myfun(X,ncols) 
    i0=0;i1=0;
    while( numel(i1)~=163)
    i0=randperm(cols(X),ncols);
    [ii,i1,jj]=unique(X(:,i0),'rows');
    end
    i2=randperm(163);
    a=X(i2(1:98),i0);
    b=X(i2(99:163),i0);
    end

    و یه فایل دیگه به اسم randmat گذاشتم که محتواش اینه :
    X=rand(163,43); 
    for i=[5:5:35,43]
    [a,b]=myfun(X,i)
    end

    وقتی برنامه دوم رو اجرا میکنم بصورت زیر خطا میده :
    ??? Undefined function or method 'cols' for input arguments of type 'double'.

    Error in ==> myfun at 4
    i0=randperm(cols(X),ncols);

    Error in ==> randmat at 3
    [a,b]=myfun(X,i)

  31. #31

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    این دستور را در خط فرمان متلب کپی و پیست کنید

    X=rand(163,43);
    for i=[5:5:35,43]
    [a,b]=myfun(X,i);
    end

  32. #32

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    یعنی در خط چهارم برنامه myfun کلمه cols باید مثل rows ، عبارت numel قرار بگیره؟

  33. #33

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    عبارتی که کپی و پیست کردید اجرا شد؟

  34. #34

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    این دستور را در خط فرمان متلب کپی و پیست کنید

    X=rand(163,43);
    for i=[5:5:35,43]
    [a,b]=myfun(X,i);
    end
    فرقی نکرد. همون خطا رو داد.
    برای شما خطا نمیده؟

  35. #35

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    این دستور چه جوابی میده؟

    X=rand(163,43);
    cols(X)

  36. #36

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    این دستور چه جوابی میده؟

    X=rand(163,43);
    cols(X)
    ??? Undefined function or method 'cols' for input arguments of type 'double'.

  37. #37

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    فکر کنم در وتلب شما دستور cols وجود نداره
    این را امتحان کنید

    function [a,b]= myfun(X,ncols)
    cols=@(xx) size(xx,2);
    i0=0;i1=0;
    while( numel(i1)~=163)
    i0=randperm(cols(X));
    [ii,i1,jj]=unique(X(:,i0(1:ncols)),'rows');
    end
    i2=randperm(163);
    a=X(i2(1:98),i0);
    b=X(i2(99:163),i0);
    end

  38. #38

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    فکر کنم در وتلب شما دستور cols وجود نداره
    این را امتحان کنید

    function [a,b]= myfun(X,ncols)
    cols=@(xx) size(xx,2);
    i0=0;i1=0;
    while( numel(i1)~=163)
    i0=randperm(cols(X));
    [ii,i1,jj]=unique(X(:,i0(1:ncols)),'rows');
    end
    i2=randperm(163);
    a=X(i2(1:98),i0);
    b=X(i2(99:163),i0);
    end
    خب آقای مهندس. فعلاً اینو جواب داد و خطا نداد.
    حالا این ماتریسهایی که ساخت رو نمیشه اندیس گذاشت؟ چون هر بار که درست میکنه میگه a , b !
    بعد یه سوال؟
    چطوری میشه تشخیص داد که هر بار که ماتریس a,b میسازه مشخص کنیم هیچ سطر مشابهی ندارن؟
    یا dataset1 و dataset2 ماتریس شبیه به هم ندارن؟

  39. #39

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    راستی ، این فقط ماتریس آخری که با 43 تا ستون داره رو ایجاد میکنه. پس ماتریس هایی با ستونهای 5 و 10 و 15 و 20 و .... چی؟
    فکر کنم باید اندیس براش گذاشته بشه. درسته؟ چون اینطوری فقط آخرین ماتریس a,b رو نشون میده!

  40. #40

    نقل قول: ساخت ماتریس تصادفی

    یه اشتباهی در کد بالا شد که درست کردم
    اینکه در حلقه for مقادیر قبلی چه طور میشن بستگی به استفاده شما داره
    اما اگه می خواهید ذخیره کنید میتونید در سلول ذخیره کنید مثل این:

    k=0;
    function [a,b]= myfun(X,ncols)
    cols=@(xx) size(xx,2);
    i0=0;i1=0;
    while( numel(i1)~=163)
    i0=randperm(cols(X))(1:ncols);
    [ii,i1,jj]=unique(X(:,i0),'rows');
    end
    i2=randperm(163);
    a=X(i2(1:98),i0);
    b=X(i2(99:163),i0);
    end
    celldata={}
    j=1
    X=rand(163,43);
    for i=[5:5:35,43]
    [a,b]=myfun(X,i);
    celldata{j}={a,b};
    j=j+1;
    end

    مقادیر هم یکتا هستند و مشکلی نیست

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. ساخت فایل تصادفی ! ذخیره و بازیابی!
    نوشته شده توسط Samsam2010 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 13:29 عصر
  2. RandomString کلاسی برای ساخت رشته تصادفی
    نوشته شده توسط Peyman.Gh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1390, 17:17 عصر
  3. تولید یک ماتریس تصادفی در WinApp
    نوشته شده توسط amir-yeketaz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 08 آبان 1389, 09:03 صبح
  4. سورس یک برنامه برای ساخت اعداد تصادفی 9 رقمی
    نوشته شده توسط amini699 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 01:17 صبح
  5. ساخت اعداد تصادفی
    نوشته شده توسط فرهاد شفق در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1385, 11:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •