نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسی به کنترل فرم دیگر

  1. #1

    دسترسی به کنترل فرم دیگر

    سلام
    برنامم دوتا فرم داره
    یکی frmMain که با اجرای برنامه باز میشه
    دیگری form2
    میخوام فرم2 رو باز کردم، موقع بستنش یه کمبوباکس که توی frmMain هست دوباره cmb.datasource رو مقداردهی کنم

    باید چیکار کنم؟ چطور از توی فرم2 بتونم کمبوباکسی که توی frmMainهست رو مقدار بدم؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: دسترسی به کنترل فرم دیگر

    فرم دوم رو شودیالوگ کن
    بعد از کد شو دیالوگ کدت رو بذار

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به کنترل فرم دیگر

    برای دسترسی به اشیای جاهای دیگه 2 کار میتونی بکنی:
    1- اون شی به صورت public static تعریف شده باشد
    2-شی را به کلاس دوم پاس بدی

    روش دوم بهتره، مثلا من میخام combobox فرم اول را در فرم دوم داشته باشم، در سازنده فرم دوم combobox را دریافت میکنم:
    public form2(ComboBox combo){...}
    موقعی که در فرم اول میخام فرم دوم را باز کنم ، بعد از new کردن form2 باید combobox رو هم بهش پاس بدم:
    Form2 form2 = new Form2(combobox); form2.show();

    در روش اول باید combobox را در فرم اول به صورت public و static تعریف کنی:
    public static ComboBox combobox;
    و بعد در فرم دوم با دستور زیر بهش دسترسی داری:
    Form1.combobox


  4. #4

    نقل قول: دسترسی به کنترل فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    فرم دوم رو شودیالوگ کن
    بعد از کد شو دیالوگ کدت رو بذار
    سلام دوست عزیز
    ممنون
    چون شو دیالوگ کردم این روش کارم رو به خوبی راه انداخت

    نقل قول نوشته شده توسط javadaskari مشاهده تاپیک
    برای دسترسی به اشیای جاهای دیگه 2 کار میتونی بکنی:
    1- اون شی به صورت public static تعریف شده باشد
    2-شی را به کلاس دوم پاس بدی

    روش دوم بهتره، مثلا من میخام combobox فرم اول را در فرم دوم داشته باشم، در سازنده فرم دوم combobox را دریافت میکنم:
    public form2(ComboBox combo){...}
    موقعی که در فرم اول میخام فرم دوم را باز کنم ، بعد از new کردن form2 باید combobox رو هم بهش پاس بدم:
    Form2 form2 = new Form2(combobox); form2.show();

    در روش اول باید combobox را در فرم اول به صورت public و static تعریف کنی:
    public static ComboBox combobox;
    و بعد در فرم دوم با دستور زیر بهش دسترسی داری:
    Form1.combobox

    سلام دوست من
    ممنون
    راهکارت جای دیگه به کارم میاد..


    لطف کردید
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: دسترسی به کنترل فرم دیگر

    من درست متوجه نشدم ، اما اگه می خوای بعد از اینکه فرم دوم بسته شد و فرم اول دوباره اپدیت بشه می تونی از Evint که اگه اشتباه تایپ نکنم Active هستش دوباره متد اپدیت رو فراخونی کن.

  6. #6

    نقل قول: دسترسی به کنترل فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط omid nasri مشاهده تاپیک
    من درست متوجه نشدم ، اما اگه می خوای بعد از اینکه فرم دوم بسته شد و فرم اول دوباره اپدیت بشه می تونی از Evint که اگه اشتباه تایپ نکنم Active هستش دوباره متد اپدیت رو فراخونی کن.
    سلام دوست عزیز
    ممنون از پاسخت
    از این راه هم میشه
    اما اگه بخواییم از این روش استفاده کنیم، وقتی روی فرم اصلی هستیم رویداد اکتیو دائم فعال هست و دائم اون قطعه کد اجرا میشه..
    مگر اینکه بخوایم یجوری بگیم فقط وقتی اجرا بشه که پنجره فرم2 بسته شد.

    این کدش چی میشه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به اشیای فرم دیگر
    نوشته شده توسط raziyehbazargan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 09:53 صبح
  2. سوال: دسترسی به تابع فرم دیگر
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 خرداد 1388, 00:07 صبح
  3. دسترسی به کنترلهای فرم دیگر
    نوشته شده توسط hassan_65 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 22:25 عصر
  4. طریقه دسترسی به اشیای فرم دیگر
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1388, 20:13 عصر
  5. عدم دسترسی به اجزای فرم دیگر
    نوشته شده توسط Hsimple11 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1387, 18:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •