نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: 4 عمل اصلی در دینابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    4 عمل اصلی در دینابیس

    با سلام
    دوستان نمونه ای دارید که چهار عمل ثبت , حذف , ویرایش و نمایش رو به صورت یک جا و ساده اموزش داده باشه؟ چه تاپیک چه لینک. سپاس.
    MVC ,EF code First

  2. #2

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    سلام
    بهتره در رابطه با scaffolding در mvc یه سرچی بزنی(مقالات زیادی به ربان فارسی هست) .
    این یه ابزاره که با توجه به کلاس هات برات اعمال CRUD رو به صورت خودکار مینویسه و میتونی با مطالعه کد های تولید شده به وسیله ی اون درک بهتری از نحوه ی عملکرد mvc داشته باشی.
    موفق باشی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    سپاس.
    ایا لینکی مدنظرتان هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_rashvand : یک شنبه 28 اردیبهشت 1393 در 12:28 عصر

  4. #4

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_rashvand مشاهده تاپیک
    سپاس.
    ایا لینکی مدنظرتان هست؟
    سلام

    MvcScaffolding رو به شکل زیر در NuGet می تونید نصب کنید
    PM> Install-Package MvcScaffolding


    و این هم یک آموزش برای چیزی که می خواهید

    http://www.youtube.com/watch?v=l06JSQDuOwo

    پیشنهاد من اینه که قبل از کار با MvcScaffolding خودتون این اعمال رو پیاده سازی کنید خیلی بهتر متوجه می شید

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    MVC رو از این سایت(dotnettips.info) شروع کردم
    بعد EF Code First رو تا انتها مطالعه کردم.
    به نظرم باید MVC Scaffolding سایتشون رو هم مطالعه کنم. درسته؟


  6. #6

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_rashvand مشاهده تاپیک
    MVC رو از این سایت(dotnettips.info) شروع کردم
    بعد EF Code First رو تا انتها مطالعه کردم.
    به نظرم باید MVC Scaffolding سایتشون رو هم مطالعه کنم. درسته؟
    بله اون هم منبع خوبی هست ولی اگه شما هنوز با پیاده سازی چهار عمل اصلی ef code first مشکل دارید بهتره که این موارد رو پروژه وار تجربه کنید و بعد از ابزار MVC Scaffolding استفاده کنید چون تا نفهمید که دستورات دقیقا چی کار انجام می دن تبدیل کد اتوماتیک و سفارشی سازی اونا براتون کمی سخت می شه ...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    من قبلا وب فورم نوشتم و برای کار با دیتابیس هم از stored procedure خیلی استفاده کردم
    الان که سویچ کردم به MVC یکم سردرگمم.
    فکر کنم متوجه شدم چگونه چهار عمل اصلی انجام می شه ولی اگر برای درک بهتر چهار عمل اصلی در ef code firs مورد خاصی مدنظرتون هست, لطفا بفرمایید.
    یکم درک جستجو ها برام سخت شده مثلا الان دارم قسمت لاگین رو می نویسم کاربر رو ثبت کردم ولی دارم تلاش می کنم نام کاربری و کلمه عبور رو با دیتابیس چک کنم ببینم این فرد هست یا نه, قبلا یک stored procedure می نوشتم اگر خروجیش (تعداد) 1 (صفر نبود) اجازه ورود می دادم ولی الان یکم سردرگم شدم البته این تاپک رو هم الان دارم مطالعه می کنم در کل این جستجو ها همه جا هست چه در ثبت چه در حذف چه در ویرایش و نمایش ... به نظرتون مطلبی هست برای مطالعه که این موارد رو بهتر درک کنم .
    سپاس از وقتی که ببنده دادید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    سلام
    بهتون پیشنهاد می کنم حالا دوباره کل مطالب مربوط به mvc سایت DotNetTips را بخوانید و در عمل باهاشون درگیر شوید.
    برای 4 عمل اصلی هم اول مدل برنامه را درست کن و بعد از Add/Controller بیا و نوع MVC5 Controller With Views,Using Entity FrameWork را انتخاب کن و در کادر بعد هم مدل خود را انتخاب کن و از Data Context نیز دیتاکانتکس خودت رو انتخاب کن و تیک Generate Views هم باشه و تمام.Add کن
    حالا اگه یکمی کدها رو در بخش کنترلر ببینی متوجه می شی و کد های ویو ها را هم که ببینی بازم متوجه می شی که چی شدس.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    نقل قول نوشته شده توسط helpsos مشاهده تاپیک
    سلام
    بهتون پیشنهاد می کنم حالا دوباره کل مطالب مربوط به mvc سایت DotNetTips را بخوانید و در عمل باهاشون درگیر شوید.
    برای 4 عمل اصلی هم اول مدل برنامه را درست کن و بعد از Add/Controller بیا و نوع MVC5 Controller With Views,Using Entity FrameWork را انتخاب کن و در کادر بعد هم مدل خود را انتخاب کن و از Data Context نیز دیتاکانتکس خودت رو انتخاب کن و تیک Generate Views هم باشه و تمام.Add کن
    حالا اگه یکمی کدها رو در بخش کنترلر ببینی متوجه می شی و کد های ویو ها را هم که ببینی بازم متوجه می شی که چی شدس.
    دقیقا دارم همین کار رو می کنم یعنی مطلب مربوط به MVC رو از ابتدا دارم شروع می کنم و به صورت عملی پیاده می کنم. برای همین هم سوالات یکی یکی داره سراغم میاد :)
    قبلا این مورد رو دیده بودم (لینک)
    برای همین به نظرم رسید متوجه شدم چه کار کرده... (قبلتر هم عرض کردم که ثبت کاربر رو انجام دادم)
    با توضیح شما و دوستان عزیز متوجه شدم پس بهترین راه همین موردی ایست که شما گفتید که کامل 4 عمل رو نمایش داده...
    به نظرم سوالی که برام پیش اومده رو باید در یک تاپیک جدید بپرسم چون شاید به این موضوع مربوط نشده. (جستجو)
    سپاس از شما دوستان , شرمنده فرمودید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    برای جستجو می توان از LINQ استفاده نمود .

  11. #11

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    برای صفحه ورود به این شکل می تونید باشه و تغییرات خودتون رو بدید :

    DataClassesDataContext db = new DataClassesDataContext();
    var q = (from item in db.tbl_Users
    where
    item.uname == UserName
    &&
    item.pass == Password
    select item).SingleOrDefault();
    if (q != null)
    {
    Session.Add("AdminId", q.id.ToString());
    }
    else
    {
    ViewBag.Message="نام کاربری یا رمز عبور اشتباه وارد شده است";
    }

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    نقل قول نوشته شده توسط helpsos مشاهده تاپیک
    برای جستجو می توان از LINQ استفاده نمود .
    لطف می کنید لینکی , تاپیک یا کدی نشان بدید تا یاد بگیرم.
    سپاس.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    pdf آموزش Linq علی اقدم بد نیست و اگه بازم توی نت بگردین زیاد هست.

    http://dl.parsbook.org/server3/uploa...on-to-linq.zip

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    بحث جستجو رو اینجا پیگیری می کنم (لینک) , سپاس.

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    با این class میتونین تمام عملیات لازم انجام بدین ....

    کد HTML:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    
    namespace Adevertisment.Models.Repositories
    {
        public class UserRepository : IDisposable
        {
    
            private Adevertisment.Models.DomainModels.Connection_db db = null;
    
            public UserRepository()
            {
                db = new DomainModels.Connection_db();
            }
    
            public bool Add(Adevertisment.Models.DomainModels.User entity, bool autoSave = true)
            {
                try
                {
                    db.Users.Add(entity);
                    if (autoSave)
                        return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
                    else
                        return false;
                }
                catch
                {
                    return false;
                }
            }
    
            public bool Update(Adevertisment.Models.DomainModels.User entity, bool autoSave = true)
            {
                try
                {
                    db.Users.Attach(entity);
                    db.Entry(entity).State = System.Data.Entity.EntityState.Modified;
                    if (autoSave)
                        return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
                    else
                        return false;
                }
                catch
                {
                    return false;
                }
            }
    
            public bool Delete(Adevertisment.Models.DomainModels.User entity, bool autoSave = true)
            {
                try
                {
                    db.Entry(entity).State = System.Data.Entity.EntityState.Deleted;
                    if (autoSave)
                        return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
                    else
                        return false;
                }
                catch
                {
                    return false;
                }
            }
    
            public bool Delete(int id, bool autoSave = true)
            {
                try
                {
                    var entity = db.Users.Find(id);
                    db.Entry(entity).State = System.Data.Entity.EntityState.Deleted;
                    if (autoSave)
                        return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
                    else
                        return false;
                }
                catch
                {
                    return false;
                }
            }
    
            public Adevertisment.Models.DomainModels.User Find(int id)
            {
                try
                {
                    return db.Users.Find(id);
                }
                catch
                {
                    return null;
                }
            }
    
            public IQueryable<Adevertisment.Models.DomainModels.User> Where(System.Linq.Expressions.Expression<Func<Adevertisment.Models.DomainModels.User, bool>> predicate)
            {
                try
                {
                    return db.Users.Where(predicate);
                }
                catch
                {
                    return null;
                }
            }
    
            public IQueryable<Adevertisment.Models.DomainModels.User> Select()
            {
                try
                {
                    return db.Users.AsQueryable();
                }
                catch
                {
                    return null;
                }
            }
    
            public IQueryable<TResult> Select<TResult>(System.Linq.Expressions.Expression<Func<Adevertisment.Models.DomainModels.User, TResult>> selector)
            {
                try
                {
                    return db.Users.Select(selector);
                }
                catch
                {
                    return null;
                }
            }
    
            public int GetLastIdentity()
            {
                try
                {
                    if (db.Users.Any())
                        return db.Users.OrderByDescending(p => p.ID).First().ID;
                    else
                        return 0;
                }
                catch
                {
                    return -1;
                }
            }
    
            public int Save()
            {
                try
                {
                    return db.SaveChanges();
                }
                catch
                {
                    return -1;
                }
            }
    
            public void Dispose()
            {
                Dispose(true);
                GC.SuppressFinalize(this);
            }
    
            protected virtual void Dispose(bool disposing)
            {
                if (disposing)
                {
                    if (this.db != null)
                    {
                        this.db.Dispose();
                        this.db = null;
                    }
                }
            }
    
            ~UserRepository()
            {
                Dispose(false);
            }
    
    
        }
    }
    

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    6

    Thumbs up نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    نقل قول نوشته شده توسط amir_arsalan_k2 مشاهده تاپیک
    با این class میتونین تمام عملیات لازم انجام بدین ....

    کد HTML:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    
    namespace Adevertisment.Models.Repositories
    {
        public class UserRepository : IDisposable
        {
    
            private Adevertisment.Models.DomainModels.Connection_db db = null;
    
            public UserRepository()
            {
                db = new DomainModels.Connection_db();
            }
    
            public bool Add(Adevertisment.Models.DomainModels.User entity, bool autoSave = true)
            {
                try
                {
                    db.Users.Add(entity);
                    if (autoSave)
                        return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
                    else
                        return false;
                }
                catch
                {
                    return false;
                }
            }
    
            public bool Update(Adevertisment.Models.DomainModels.User entity, bool autoSave = true)
            {
                try
                {
                    db.Users.Attach(entity);
                    db.Entry(entity).State = System.Data.Entity.EntityState.Modified;
                    if (autoSave)
                        return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
                    else
                        return false;
                }
                catch
                {
                    return false;
                }
            }
    
            public bool Delete(Adevertisment.Models.DomainModels.User entity, bool autoSave = true)
            {
                try
                {
                    db.Entry(entity).State = System.Data.Entity.EntityState.Deleted;
                    if (autoSave)
                        return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
                    else
                        return false;
                }
                catch
                {
                    return false;
                }
            }
    
            public bool Delete(int id, bool autoSave = true)
            {
                try
                {
                    var entity = db.Users.Find(id);
                    db.Entry(entity).State = System.Data.Entity.EntityState.Deleted;
                    if (autoSave)
                        return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
                    else
                        return false;
                }
                catch
                {
                    return false;
                }
            }
    
            public Adevertisment.Models.DomainModels.User Find(int id)
            {
                try
                {
                    return db.Users.Find(id);
                }
                catch
                {
                    return null;
                }
            }
    
            public IQueryable<Adevertisment.Models.DomainModels.User> Where(System.Linq.Expressions.Expression<Func<Adevertisment.Models.DomainModels.User, bool>> predicate)
            {
                try
                {
                    return db.Users.Where(predicate);
                }
                catch
                {
                    return null;
                }
            }
    
            public IQueryable<Adevertisment.Models.DomainModels.User> Select()
            {
                try
                {
                    return db.Users.AsQueryable();
                }
                catch
                {
                    return null;
                }
            }
    
            public IQueryable<TResult> Select<TResult>(System.Linq.Expressions.Expression<Func<Adevertisment.Models.DomainModels.User, TResult>> selector)
            {
                try
                {
                    return db.Users.Select(selector);
                }
                catch
                {
                    return null;
                }
            }
    
            public int GetLastIdentity()
            {
                try
                {
                    if (db.Users.Any())
                        return db.Users.OrderByDescending(p => p.ID).First().ID;
                    else
                        return 0;
                }
                catch
                {
                    return -1;
                }
            }
    
            public int Save()
            {
                try
                {
                    return db.SaveChanges();
                }
                catch
                {
                    return -1;
                }
            }
    
            public void Dispose()
            {
                Dispose(true);
                GC.SuppressFinalize(this);
            }
    
            protected virtual void Dispose(bool disposing)
            {
                if (disposing)
                {
                    if (this.db != null)
                    {
                        this.db.Dispose();
                        this.db = null;
                    }
                }
            }
    
            ~UserRepository()
            {
                Dispose(false);
            }
    
    
        }
    }
    

    با سلام و ممنون از پست خوبتون متد
    خیلی خوب و بدرد بخور و کاملی است
    چطور میشه متدی را اضافه کرد که تنها یکسری فیلد خاص مثلا از 10 فیلد 4 فیلد ویرایش شود و بقیه همون مقدار قبلی را داشته باشند متد یک جوری باشد برای همه جداول دیگر هم کار کند
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله hossain1037 : چهارشنبه 02 تیر 1395 در 09:21 صبح

  17. #17

    نقل قول: 4 عمل اصلی در دینابیس

    برای انتخاب فیلدهای خاص از Bind استفاده میشه ...
    بهترین منبع آموزش mvc که تا به حال دیدم این آموزش هست ، باهاش مرحله به مرحله پیش برید همه چیز رو میفهمید : https://www.pluralsight.com/courses/mvc4-building

تاپیک های مشابه

  1. چهار عمل اصلی در اسمبلی
    نوشته شده توسط Metaldevil در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1390, 11:52 صبح
  2. ایجاد چند عمل اصلی در vsflexgrid8
    نوشته شده توسط kama2222 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1387, 19:48 عصر
  3. ماشین حساب ساده (4 عمل اصلی) تحت Console
    نوشته شده توسط komsboy_more در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 21:43 عصر
  4. کمک جهت انجام چهار عمل اصلی در سی شارپ و اکسس
    نوشته شده توسط rcpu2002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 19:34 عصر
  5. چهار عمل اصلی در چندجمله ای
    نوشته شده توسط aabbcc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1385, 02:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •