نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: درگاه پرداخت ملت

  1. #1

    درگاه پرداخت ملت

    _______________________________________
    آخرین ویرایش به وسیله misaqkfm : جمعه 23 خرداد 1393 در 19:15 عصر دلیل: بستن قرارداد

  2. #2

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    ________________________
    آخرین ویرایش به وسیله misaqkfm : پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393 در 19:24 عصر

  3. #3

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    ______________________
    آخرین ویرایش به وسیله misaqkfm : پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393 در 19:24 عصر

  4. #4

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    سلام لینک زیر میتونه بهت کمک کنه.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ت-متد-ها

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــتت
    www.rezalynda.rzb.ir

  5. #5

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    _______________________
    آخرین ویرایش به وسیله misaqkfm : پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393 در 19:24 عصر

  6. #6

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    _______________
    آخرین ویرایش به وسیله misaqkfm : پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393 در 19:24 عصر

  7. #7

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    اگه بزارید ممنون میشم

  8. #8

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    __________________________________________________ ______
    آخرین ویرایش به وسیله misaqkfm : جمعه 23 خرداد 1393 در 19:16 عصر

  9. #9

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    _______________________________________________
    آخرین ویرایش به وسیله misaqkfm : جمعه 23 خرداد 1393 در 19:16 عصر دلیل: بستن قرارداد

  10. #10

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    ________________
    آخرین ویرایش به وسیله misaqkfm : پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393 در 19:25 عصر

  11. #11

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    _______________________

  12. #12

    Question نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    سلام.
    1. در سایتی که برای پروژه پایان دورم دارم طراحی میکنم، یه بخش با عنوان پرداخت آنلاین دارم.
    2.برای استفاده از سورس هایی که قرار دادین چه کارهایی رو باید انجام بدم؟ من این پروژه رو باید حتما آپ کنم تا بتونم پرداخت آنلاینشو تست کنم یا اینکه غیر از این هم راه داره؟
    3. برای هر پرداخت باید جزئیات پرداختهایی که تاکنون شخص انجام داده را ذخیره سازی کنم . ممکنه راهنمایی بفرمایید چطوری؟

    سپاسگزارم

  13. #13

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    سلام لینک زیر میتونه بهتون کمک کنه.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ion-نهایی

  14. #14

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    ______________________________________
    آخرین ویرایش به وسیله misaqkfm : جمعه 23 خرداد 1393 در 19:17 عصر دلیل: بستن قرارداد

  15. #15

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت


  16. #16

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    سلام دوستان

    کسی میدونه چرا در صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه؟
    کد رو با #C نوشتم.
    به صفحه پرداخت بانک وصل میشه.
    پرداخت هم با موفقیت انجام میشه.
    ولی وقتی بر میگرده به صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه.

    شرکت به پرداخت میگه که اشکال از سرورتونه و باید پورت ها باز باشن، و شرکت ارائه دهنده هاستینگ هم میگه که تنظیمات رو روی فایروال انجام دادن.

    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

    ممنون

  17. #17

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    __________________________________________________ __

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    ساری
    پست
    233

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    _____________________________________________

  19. #19

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    نقل قول نوشته شده توسط m3hdii مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    کسی میدونه چرا در صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه؟
    کد رو با #C نوشتم.
    به صفحه پرداخت بانک وصل میشه.
    پرداخت هم با موفقیت انجام میشه.
    ولی وقتی بر میگرده به صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه.

    شرکت به پرداخت میگه که اشکال از سرورتونه و باید پورت ها باز باشن، و شرکت ارائه دهنده هاستینگ هم میگه که تنظیمات رو روی فایروال انجام دادن.

    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

    ممنون
    منم همین مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید.

    مقادیر زیر نال هستند:
    Request.Form["SaleReferenceId"]
    Request.Form["ResCode"]
    و...

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار elena2007
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آذربایجان - خوی
    سن
    36
    پست
    122

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    این پست ها چرا پاک شدن ؟؟؟
    حالا که ما احتیاج داریم ...

  21. #21

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    سلام دوستان و مهندسین گرامی
    من درگاه پرداخت رو برای سایتم راه انداختم اما ارور زیر رو میده کسی میتونه راهنمایی کنه
    ممنون
    Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/sys.php on line 22

    Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/banks/epay.php on line 36
    SendURL('','POST',{RefId:'3CFD5DA1BC63E187'});

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    40

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    سلام

    این مطلبه همه ی مباحث درگاه پرداخت را آموزش داده کدهاش هم هست
    http://ably.ir/Post/60/Online-payment/-1

  23. #23

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    پست ها چرا پاک شدن

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    مدیر تالار رسیدگی کنید
    دلیل ویرایش به _____ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  25. #25
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: درگاه پرداخت ملت

    نقل قول نوشته شده توسط modern_amin مشاهده تاپیک
    مدیر تالار رسیدگی کنید
    دلیل ویرایش به _____ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مشخصه دلیل چیه. طرف اومده اینجا سوالش رو پرسیده و به نتیجه رسیده، الان به هر دلیل میخواد اگر اسمش رو سرچ کردند متوجه نشوند که اگر دانشی کسب کرده و کاری رو پیش برده، از طریق سوال و جواب در اینجا یا سایت های دیگه به نتیجه رسیده و وانمود کنه از اول خودش با این علم و دانش به دنیا اومده. متاسفانه این رفتار بین ایرانی ها زیاد دیده میشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP
    نوشته شده توسط farzadyazdan در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1393, 16:38 عصر
  2. اشکال درگاه پرداخت ملت - همه بخونن
    نوشته شده توسط masoudmm در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 10:59 صبح
  3. مشکل درگاه پرداخت ملت
    نوشته شده توسط irantaze در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1391, 23:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •