نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: کار نکردن selected value کمبو باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    کار نکردن selected value کمبو باکس

    دوستان من vs 2012 نصب کردم تو یکی از فرمام به کمبو باکسم به خصوصیت selected value مقدار میدم ولی بعد مقدار دهی null میشه کل کمبو باکسا تو اون فرم همین وضعیت رو دارن

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    ببین این کد میتونه کمکت کنه
    این کمبو باکس از طریق دیتاست تغذیه میشه

    comboBox1.DataSource = objset.Tables[0].DefaultView;
    comboBox1.DisplayMember = objset.Tables[0].Columns[1].ToString();
    comboBox1.ValueMember = objset.Tables[0].Columns[0].ToString();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط irartesh مشاهده تاپیک
    ببین این کد میتونه کمکت کنه
    این کمبو باکس از طریق دیتاست تغذیه میشه

    comboBox1.DataSource = objset.Tables[0].DefaultView;
    comboBox1.DisplayMember = objset.Tables[0].Columns[1].ToString();
    comboBox1.ValueMember = objset.Tables[0].Columns[0].ToString();
    نه دوست من اصلا عجیبه من این قسمت و انجام دادم مسله اینه که وقتی میگم مثلا
    myComboBox.SelectedValue=5;
    کار نمیکنه با trace پیش رفتم دیدم خط بعدیش یعنی درست بعد مقدار دهی به Selected value
    مقدار به null تغییر میکنه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    احتمالا مشکل اینجا منطق برنامه نویسیه...selected value مقداری رو نمی پذیره و این مقدار فقط باید از طریق value member تغذیه بشه...از این روش معمولا برای بانک ها استفاده میشه...مثلا نام کتاب نمایش داده میشه و کد کتاب از طریق selected value دریافت میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط irartesh مشاهده تاپیک
    احتمالا مشکل اینجا منطق برنامه نویسیه...selected value مقداری رو نمی پذیره و این مقدار فقط باید از طریق value member تغذیه بشه...از این روش معمولا برای بانک ها استفاده میشه...مثلا نام کتاب نمایش داده میشه و کد کتاب از طریق selected value دریافت میشه.
    نه دوست من مقدار میپذیره و فقط تو این فرمم اینطوریه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    معمولا از یکی از چهار حالت زیر خارج نیست:
    1.DataSource درست مقدار دهی نشده.
    2.ValueMember درست مقدار دهی نشده.
    3.مقداری که به SelectedValue میدین در Propery ی با نام ValueMember در DataSource موجود نیست.
    4.در رویداد SelectedIndexChanged یا SelectedItemChanged کدی نوشتین که بعد از تغیر مقدار، باعث null شدن میشه...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    معمولا از یکی از چهار حالت زیر خارج نیست:
    1.DataSource درست مقدار دهی نشده.
    2.ValueMember درست مقدار دهی نشده.
    3.مقداری که به SelectedValue میدین در Propery ی با نام ValueMember در DataSource موجود نیست.
    4.در رویداد SelectedIndexChanged یا SelectedItemChanged کدی نوشتین که بعد از تغیر مقدار، باعث null شدن میشه...
    ]همرو برسی کردم اصلا داستانی شذه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    دوست عزیز شما می خوای چه کار کنی؟ مگه نه این که می خوای به کومبوباکس ایتم اضافه کنی و برای خاصیت value هر ایتم یه مقداری قرار بدی؟
    اگر این کد را میخوای بگید تا راهنمایی کنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما می خوای چه کار کنی؟ مگه نه این که می خوای به کومبوباکس ایتم اضافه کنی و برای خاصیت value هر ایتم یه مقداری قرار بدی؟
    اگر این کد را میخوای بگید تا راهنمایی کنم
    نه دوست من selected value کار نمیکنه نمیخوام ایتم اضافه کنم که سوال و بخونین خواهشا

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    شما مطمئنی فقط تو یه فرمتون اینجوریه وبقیه درست کار میکنن؟؟؟چون منم امتحان کردم تو کد نویسی مقدار می پذیرفت ولی تو اجرا مقداری دریافت نمیکرد!حتی بنده امتحان کردم که بعد دادن value member بهش selected value میدادم باز قبول نمیکرد و برنامه ارور میداد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط irartesh مشاهده تاپیک
    شما مطمئنی فقط تو یه فرمتون اینجوریه وبقیه درست کار میکنن؟؟؟چون منم امتحان کردم تو کد نویسی مقدار می پذیرفت ولی تو اجرا مقداری دریافت نمیکرد!حتی بنده امتحان کردم که بعد دادن value member بهش selected value میدادم باز قبول نمیکرد و برنامه ارور میداد
    نه دوست من من مطمنم شمام حتما یه اشتباهی چیزی انجام دادین

  12. #12

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    اگه می خواهید پنجمین آیتم رو انتخاب کنید بهتر نیست از selected index استفاده کنید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط MohammadHadi2031 مشاهده تاپیک
    اگه می خواهید پنجمین آیتم رو انتخاب کنید بهتر نیست از selected index استفاده کنید
    منظورم از پنجمین ایتم مثلا پنجیمن ایدیه کاربر یه ایدی انتخاب میکنه display مربوط به اون value نشون داده بشه

  14. #14

    نقل قول: کار نکردن selected value کمبو باکس

    دوست عزیز نوع مقدار valuemember با selectedvalue همخوانی نداره
    برای مثال زمان تعریف کمبو valuemember ان به کلید از نوع int 32 نسبت داده شده و زمان مقدار دهی selectedvalue دارید یک int16 رو نسبت میدین

تاپیک های مشابه

  1. بدست اوردن مقدار value کمبو باکس
    نوشته شده توسط boysilent در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1392, 10:13 صبح
  2. کار نکردن textchange در تکست باکس اختصاصی
    نوشته شده توسط NiMble_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 14:55 عصر
  3. سوال: کار نکردن select
    نوشته شده توسط css-man در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1392, 11:32 صبح
  4. یه کار خیلی ساده با کمبو باکس
    نوشته شده توسط behnam-soft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1392, 15:29 عصر
  5. سوال: Select یا کمبو باکس
    نوشته شده توسط MOSTAFANAVVAB در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 فروردین 1389, 00:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •