نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

  1. #1

    ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    سلام ، وقت بخیر
    یه سوال توی اکسس دارم که امیدوارم کمکم کنید و اون سوال اینه
    استفاده ار کد کاربری و رمز عبور در ابتدای ورود برنامه ؟
    قسمت شرط رو نمیدونم باید چه جوری و کجا بنویسم ؟
    لطفا اگه میشه روی یه فایل access مراحل رو نشونم بدین ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    منظورتون استفاده از رمز ورود و پسورد خود اکسس هستش یا ایجاد برنامه ای برای ورود؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    یه نمونه گذاشتم
    البته ببخشید از روی یه برنامه که برای شرکت مخابرات نوشتم جداش کردم
    برای دیدن سورس کلید Shift رو موقع اجرای فایل نگه دار تا به سورس دسترسی پیدا کنی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    با تشکر از اینکه پاسخ سوال من رو دادین
    اگر ممکن هست میشه روی دکمه ورود یه کم توضیح بدین ؟ اینکه آیا دکمه هست ، label هست یا چیز دیگری ؟
    تا حدودی می فهمم که کد چه کار می کنه ولی تنطیمات دکمه ورود رو اگر برام توضیح بدین ممنون می شم

  5. #5

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    مرسی مشکلم توی اون قسمت حل شد ، خودم درستش کردم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    با سلام
    اگه زحمتي نيست اين برنامه را با 2003 بذارين منم به اين برنامه نياز دارم
    با تشكر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    ببخشید بابت تاخیر دوسه روزه
    بفرمائید اینم فایل تحت اکسس 2003
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    سلام دوست عزیز
    ممنون از فایل خوبت
    خیلی کاربردی بود
    فقط میشه در مورد دکمه ورود و اینکه بعد از اینکه نام کاربری درست وارد کرده شد و فرم اصلی برنامه باز بشه چطوریه
    هر کاری کردم نشد
    تو کدها هم هرچی گشتم نتونساتم کاری کنم
    ممنون میشم

  9. #9

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    سلام دوستان کسی نیست ج.واب بده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    نقل قول نوشته شده توسط rohamsport2 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    ممنون از فایل خوبت
    خیلی کاربردی بود
    فقط میشه در مورد دکمه ورود و اینکه بعد از اینکه نام کاربری درست وارد کرده شد و فرم اصلی برنامه باز بشه چطوریه
    هر کاری کردم نشد
    تو کدها هم هرچی گشتم نتونساتم کاری کنم
    ممنون میشم
    سلام
    در صورت معتبر بودن هویت کاربر در نام کاربری و رمز عبور، دستور باز شدن فرم اصلی و بستن فرم جاری رو بدین
    برای باز کردن فرم اصلی
    docmd.openform "frmMain"

    و برای بستن هم
    docmd.close

  11. #11

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام
    در صورت معتبر بودن هویت کاربر در نام کاربری و رمز عبور، دستور باز شدن فرم اصلی و بستن فرم جاری رو بدین
    برای باز کردن فرم اصلی
    docmd.openform "frmMain"

    و برای بستن هم
    docmd.close
    ممنون دوست عزیز
    کجای این کد باید بذارمش.؟
    Private Sub cmdLogin_Click()
    Dim USNM As String
    Dim ADN As Integer
    If IsNull(Me.cmbUserName) Then
    USNM = ""
    Else
    USNM = Me.cmbUserName
    End If
    If Me.Admin = True Then
    ADN = 1
    Else
    ADN = 0
    End If
    TempVars.Add "ADN", ADN
    TempVars.Add "KRBR", USNM
    If Me.txtPassword = Me.Password Then
    MsgBox "Èå ÓíÓÊã ÎæÔ ÂãÏíÏ", vbInformation + vbMsgBoxRtlReading, "åÔÏÇÑ ÓíÓÊã!"
    Else
    MsgBox "ÑãÒ æÑæÏ ÇÔÊÈÇå ÇÓÊ", vbMsgBoxRtlReading + vbCritical, "íÇã ÓíÓÊã !"
    End If
    End Sub

  12. #12

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام
    در صورت معتبر بودن هویت کاربر در نام کاربری و رمز عبور، دستور باز شدن فرم اصلی و بستن فرم جاری رو بدین
    برای باز کردن فرم اصلی
    docmd.openform "frmMain"

    و برای بستن هم
    docmd.close
    سلام دوست عزيز ببخسيد مزاحم ميشم لطفا در صورت امكان راهنمايي كنيد من چطور اين دو دستور را اعمال كنيد . ممنون از راهنماييتون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    سلام

    بابت تاخیر عذرخواهی میکنم!
    میتونید از نمونه برنامه زیر استفاده کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?554278

    یه راهنمایی کلی هم مینویسم تا با کلیات عملکرد فرم ورود آشنا بشید

    روال کار به این صورت هست که
    1. کنترل کنید که در فیلدهای نام کاربری و گذرواژه داده ای وارد شده باشه و خالی نباشه!
    2. نام کاربری در جدول کاربران موجود باشه اگر نبود پیام یا عملکرد مناسبی انجام بشه
    3. گذرواژه وارد شده با رمز مربوط به نام کاربری یکسان باشه اگر نبود پیام یا عملکرد مناسبی انجام بشه
    4. در انتها اگر همه موارد معتبر بود و تمامی شرایط مثبت بود، فرم مورد نظر بعدی باز بشه و فرم ورود بسته بشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز شدن دوباره فرم بعد از عوض کردن نام کاربری و رمز عبور
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 16:42 عصر
  2. سوال: ایجاد نام کاربری و رمز عبور و view های مربوط به هرکدام
    نوشته شده توسط amirjz در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 08:06 صبح
  3. نحوه اتصال کاربران مهمان به سرور بدون داشتن نام کاربری و رمز عبور با سامبا
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 22:28 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 22:18 عصر
  5. ساختن کانکشن در VB و قرار دادن نام کاربری و رمز عبور
    نوشته شده توسط be_kh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 15:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •