نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    سلام دوست عزیز
    ممنون از فایل خوبت
    خیلی کاربردی بود
    فقط میشه در مورد دکمه ورود و اینکه بعد از اینکه نام کاربری درست وارد کرده شد و فرم اصلی برنامه باز بشه چطوریه
    هر کاری کردم نشد
    تو کدها هم هرچی گشتم نتونساتم کاری کنم
    ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    نقل قول نوشته شده توسط rohamsport2 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    ممنون از فایل خوبت
    خیلی کاربردی بود
    فقط میشه در مورد دکمه ورود و اینکه بعد از اینکه نام کاربری درست وارد کرده شد و فرم اصلی برنامه باز بشه چطوریه
    هر کاری کردم نشد
    تو کدها هم هرچی گشتم نتونساتم کاری کنم
    ممنون میشم
    سلام
    در صورت معتبر بودن هویت کاربر در نام کاربری و رمز عبور، دستور باز شدن فرم اصلی و بستن فرم جاری رو بدین
    برای باز کردن فرم اصلی
    docmd.openform "frmMain"

    و برای بستن هم
    docmd.close

  3. #3

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام
    در صورت معتبر بودن هویت کاربر در نام کاربری و رمز عبور، دستور باز شدن فرم اصلی و بستن فرم جاری رو بدین
    برای باز کردن فرم اصلی
    docmd.openform "frmMain"

    و برای بستن هم
    docmd.close
    ممنون دوست عزیز
    کجای این کد باید بذارمش.؟
    Private Sub cmdLogin_Click()
    Dim USNM As String
    Dim ADN As Integer
    If IsNull(Me.cmbUserName) Then
    USNM = ""
    Else
    USNM = Me.cmbUserName
    End If
    If Me.Admin = True Then
    ADN = 1
    Else
    ADN = 0
    End If
    TempVars.Add "ADN", ADN
    TempVars.Add "KRBR", USNM
    If Me.txtPassword = Me.Password Then
    MsgBox "Èå ÓíÓÊã ÎæÔ ÂãÏíÏ", vbInformation + vbMsgBoxRtlReading, "åÔÏÇÑ ÓíÓÊã!"
    Else
    MsgBox "ÑãÒ æÑæÏ ÇÔÊÈÇå ÇÓÊ", vbMsgBoxRtlReading + vbCritical, "íÇã ÓíÓÊã !"
    End If
    End Sub

  4. #4

    نقل قول: ایجاد فرم نام کاربری و رمز عبور

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام
    در صورت معتبر بودن هویت کاربر در نام کاربری و رمز عبور، دستور باز شدن فرم اصلی و بستن فرم جاری رو بدین
    برای باز کردن فرم اصلی
    docmd.openform "frmMain"

    و برای بستن هم
    docmd.close
    سلام دوست عزيز ببخسيد مزاحم ميشم لطفا در صورت امكان راهنمايي كنيد من چطور اين دو دستور را اعمال كنيد . ممنون از راهنماييتون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز شدن دوباره فرم بعد از عوض کردن نام کاربری و رمز عبور
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 16:42 عصر
  2. سوال: ایجاد نام کاربری و رمز عبور و view های مربوط به هرکدام
    نوشته شده توسط amirjz در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 08:06 صبح
  3. نحوه اتصال کاربران مهمان به سرور بدون داشتن نام کاربری و رمز عبور با سامبا
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 22:28 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 22:18 عصر
  5. ساختن کانکشن در VB و قرار دادن نام کاربری و رمز عبور
    نوشته شده توسط be_kh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 15:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •