نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نگهداشتن سابقه اعداد تایپ شده در تک باکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hadi46
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    69

    نگهداشتن سابقه اعداد تایپ شده در تک باکس

    با سلام خدمت دوستان در یک برنامه ویندوزی
    فرض کنید فرمی داریم که حاوی چندین تکس باکس هست در زمان اجرا فرم را چندین بار پر و اطلاعات را ثبت می نماییم.در صورتی که فرم را ببندیم می خواهیم برای پر کردن فرم در هر تکس باکس بتونیم مقادیر قبلی رو به کاربر نمایش بدهیم مثل صفحات وب.

    من این کار رو با combobox و تنظیم datasource با جدول مورد نظر انجام دادم ولی با انتخاب یک مقدار در هر کدام از combها مقادیر combo های دیگه نیز تغییر میکنه (رکورد همان ردیف رو نمایش میدهد)
    دوستان لطفا راهنمایی نمایید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نگهداشتن سابقه اعداد تایپ شده در تک باکس

    اگه بتوانید کد بزارید بهتر میشه تشخیص داد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نگهداشتن سابقه اعداد تایپ شده در تک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط hadi46 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان در یک برنامه ویندوزی
    فرض کنید فرمی داریم که حاوی چندین تکس باکس هست در زمان اجرا فرم را چندین بار پر و اطلاعات را ثبت می نماییم.در صورتی که فرم را ببندیم می خواهیم برای پر کردن فرم در هر تکس باکس بتونیم مقادیر قبلی رو به کاربر نمایش بدهیم مثل صفحات وب.

    من این کار رو با combobox و تنظیم datasource با جدول مورد نظر انجام دادم ولی با انتخاب یک مقدار در هر کدام از combها مقادیر combo های دیگه نیز تغییر میکنه (رکورد همان ردیف رو نمایش میدهد)
    دوستان لطفا راهنمایی نمایید؟
    می تونین کمبوباکسها تون رو Autocomplet ذرست کنین که به محض تایپ اولین حرف کلمات مشابه رو براتون توی هر کمبو پیشنهاد کنه :

    try
    {
    string Query = "select stuff_name from dbo.stuff";
    string[] names = GetColumnData_FromDB(Query);

    comboName.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.Suggest;
    comboName.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;
    AutoCompleteStringCollection x = new AutoCompleteStringCollection();
    if (names != null && names.Length > 0)
    foreach (string s in names)
    x.Add(s);

    comboName.AutoCompleteCustomSource = x;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    finally
    {
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hadi46
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    69

    نقل قول: نگهداشتن سابقه اعداد تایپ شده در تک باکس

    ممنون از پاسخ دهی شما دوست گرامی
    چون تمام فیلدها مربوط به یک جدول می باشد من با یک کوئری داخل دیتاتیبل قراردادم و حدود 10 تا combobox که از طریق پروپرتی display member هر کدوم گفتم کدوم فیلد رو نمایش بده مشکل اینجاست وقتی کاربر مقدار دلخواه از یک combobox v رو انتخاب میکنه روی بقیه تاثیر میزاره و مقادیر بقیه هم عوض میشه یعنی رکوردی نشان میدهد .نمیخوام برای هر combo کوئری جداگونه بنویسم دنبال راه حل بهتری هستم
    کد نمونه
       private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("ID");
    dt.Columns.Add("Name");
    dt.Rows.Add(1, "ali");
    dt.Rows.Add(2, "javad");
    dt.Rows.Add(3, "hadi");
    comboBox2.DisplayMember = "ID";
    comboBox3.DisplayMember = "Name";
    comboBox2.DataSource = dt;
    comboBox3.DataSource = dt;

    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نگهداشتن سابقه اعداد تایپ شده در تک باکس

    اشتباه شما دقیقا همینه که دو تا کامبو رو به یک منبع ارجاع دادید این کار غلطه .تغییر تو ی یکی باعث تغییر در دیگری میشه. از هم جدا کنید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار hadi46
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    69

    نقل قول: نگهداشتن سابقه اعداد تایپ شده در تک باکس

    با سلام
    راه حلی برای این کار دارید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره اطلاعات تایپ شده در تکس باکس
    نوشته شده توسط هستی666 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1392, 11:44 صبح
  2. سوال: نگهداشتن مقدار انتخاب شده در کامبو باکس بعد از رفرش صفحه
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1392, 09:28 صبح
  3. متن تایپ شده قبلی در تکس باکس
    نوشته شده توسط newsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 10:17 صبح
  4. چجوری میشه فایلهای تایپ شده در MSWord را توی دلفی دید؟
    نوشته شده توسط farhad_f در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1385, 08:25 صبح
  5. شمارش تعداد حروف تایپ شده در یک Memo
    نوشته شده توسط yaas در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1382, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •