نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ویرایش اطلاعات با استفاده ازado.net

  1. #1

    ویرایش اطلاعات با استفاده ازado.net

    باسلام
    من می خوام ابتداسرچ کنم و اطلاعات userرا مدیر ببینه برای این کار از یهgridviewاستفاده می کنم ویه hyperlinkگذاشتم و می خوام وقتی مدیر روی هایپیرلینک کلیک کرد توی ی صفحه دیگه بره و اطلاعات گرید توی Textboxهای چدا گونه ریخته بشه و بعد از انجام تغییرات اطلاعات را ثبت کنم .
    قسمت اول را انجام دادم ولی نمی دونم که چه طوری اون اطلاعات را توی صفحه دوم بیارم.
    فک کنم باید توی لودصفحه دوم یه سری کد بنویسم
    و توی دکمه ثبت هم تغییرات را ثبت کنم لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ویرایش اطلاعات با استفاده ازado.net

    برای انتقال داده 2 راه هست. یکی session- دومی querystring . اولی دیتا رو در آبجکتی قرار میده و میتونه با خو حمل کنه. دومی در واقع پارمترهای هستند که بعد از آدرس url شما دیده میشن مثل
    www.site.com/default.aspx?id=70
    id=70

  3. #3

    نقل قول: ویرایش اطلاعات با استفاده ازado.net

    من از querysrtingاستفاده کردم. مرحله اول به صورت زیر هست
    edit.png
    حالا بعد از کلیک بر روی هایپر لینک میخوام وقتی رفتم تو یه صفحه دیگه هرکدوم از این آیتم ها توی تکس باکس های جداگونه ریخته بشه.
    این کد را هم توی لود صفحه دوم نوشتم که مطمئنا اشتباه هست

    SqlConnection cnc= new SqlConnection();
    SqlCommand command = new SqlCommand();
    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter();
    SqlCommandBuilder builder = new SqlCommandBuilder(adapter);
    DataSet dataset = new DataSet();
    cnc.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["shahrekordsabtConnectionString"].ToString();
    command.Connection = cnc;
    command.CommandText = "SELECT nam FROM tkarmandan where codepersoneli=@d";
    string d = Request.QueryString["codepersoneli"].ToString();
    adapter.SelectCommand = command;
    adapter.Fill(dataset, "tkarmandan");

    foreach (DataRow row in dataset.Tables["tkarmandan"].Rows)
    {
    if (row["codepersoneli"].ToString() == d)
    {
    row["nam"] =textBoxnam.Text;
    row["famil"] = textBoxLastName.Text;
    row["codepersoneli"] = textBoxcodepersoneli.Text;
    row["codemeli"] = textBoxcodemeli.Text;
    row["fathernam"] = textBoxّfathernam.Text;

    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ویرایش اطلاعات با استفاده ازado.net

    اون foreach کاملا اضافیه شما بنویسید: "SELECT nam FROM tkarmandan where codepersoneli="+Request.QueryString["codepersoneli"].ToString()

  5. #5

    نقل قول: ویرایش اطلاعات با استفاده ازado.net

    باتشکر از شما.
    الان چه جوری nam را بریزم داخلtextBoxnam.Text;

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: ویرایش اطلاعات با استفاده ازado.net

    سلام
    ببین با این مشکلت حل میشه
    dataset.Tables[1].Rows[1][1].ToString();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ویرایش اطلاعات با استفاده از Linq و EF4
    نوشته شده توسط h_r_sh در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 مرداد 1391, 18:58 عصر
  2. سوال: استفاده از پارامتر ها در ویرایش اطلاعات DetailsView
    نوشته شده توسط m_asadpoor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 اسفند 1388, 00:58 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1388, 18:25 عصر
  4. استفاده از آجاکس و عدم ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1388, 13:54 عصر
  5. مشکل در استفاده از checkbox در زمان ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط khanoooooomi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 19:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •