نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

  1. #1

    Question چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    سلام . من دارم یک آزمون طراحی می کنم . که 4 گزینه ای است . این آزمون 20 سوال دارد . و کاربر جوابیه را به شکل زیر باید برایم ارسال نماید (از طریق ایمیل):
    32432123123432123432

    عدد بالا یک نمونه از پاسخنامه می باشد که نشان می دهد کدام گزینه ها را به ترتیب در آزمون انتخاب کرده است . حال در اینجا 3 گزینه اول آزمون به ترتیب کاربر اینگونه جواب داده است :
    سوال 1 = 3
    سوال 2 = 2
    سوال 3 = 4

    حال چگونه می توانم این اعداد رو تیکه تیکه کنم تا بتوانم تشخیص دهم و شرط بگذارم که ابتدا تشخیص دهد که کاربر پاسخ سوال 1 را برابر 3 ارسال کرده است. و اگر این عدد 3 با جوابیه که به فرض عدد 2 بود برابر بود . و برابر نبود را اعلام کند.

    می دانم که باید از اسپلیت استفاده کرد . ولی نمی دانم چگونه.

    لطفاً کمکم کنید.

  2. #2

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    دوست عزیز احتیاجی به تکه تکه کردن هم نیست به هر رشته ی string می توان با استفاده از ایندکس ها دسترسی داشت مثلا برای سوال اول که گزینه 3 است این گونه عمل کنید :
    نام رشته string دریافتی از کاربر aگذاشته ام و فرض بر این است که گزینه 3 درست است با عبارت زیر می توانید درستی گزینه یک را پیدا متوجه شوید حال برای تمام گزینه فقط به حلقه نیاز خواهی داشت که گزینه ها را عوض کند

    int.Parse(a[0]).Equals(3);

  3. #3
    کاربر جدید آواتار marmulak_7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    11

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    آقای کریمی به جواب خوبی اشاره کردن ولی برای درک بهتر موضوع یک نمونه کد برای شما نوشتم :


    string x = "32432123123432123432";
    foreach (var t in x)
    {
    switch (int.Parse(char.ToString(t)))
    {
    case 1:
    //Cod
    break;
    case 2:
    //Cod
    break;
    case 3:
    //Cod
    break;
    case 4:
    //Cod
    break;
    }
    }


    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط marmulak_7 مشاهده تاپیک
    آقای کریمی به جواب خوبی اشاره کردن ولی برای درک بهتر موضوع یک نمونه کد برای شما نوشتم :


    string x = "32432123123432123432";
    foreach (var t in x)
    {
    switch (int.Parse(char.ToString(t)))
    {
    case 1:
    //Cod
    break;
    case 2:
    //Cod
    break;
    case 3:
    //Cod
    break;
    case 4:
    //Cod
    break;
    }
    }


    موفق باشید.
    من این کد رو نوشتم . کاری هم انجام نداد . مشکلم اینجاست . اصلاً این از کجا تشخیص میده جواب سوال 1 کدومه ؟

    فرض کنید جواب صحیح آزمون به این شکل باشد : 12341234123412341234
    حال باید بگویید جوابیه ارسالی با جواب صحیح را تشخیص دهد . که به ازای هر پاسخ صحیح یک کانتر وجود داشته باشد و شمارش کند که نمره طرف چند می شود.

  5. #5

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط karimi72 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز احتیاجی به تکه تکه کردن هم نیست به هر رشته ی string می توان با استفاده از ایندکس ها دسترسی داشت مثلا برای سوال اول که گزینه 3 است این گونه عمل کنید :
    نام رشته string دریافتی از کاربر aگذاشته ام و فرض بر این است که گزینه 3 درست است با عبارت زیر می توانید درستی گزینه یک را پیدا متوجه شوید حال برای تمام گزینه فقط به حلقه نیاز خواهی داشت که گزینه ها را عوض کند

    int.Parse(a[0]).Equals(3);
    خطا می گیرد : نگاه کنید :
            private void btnJavab_Click(object sender, EventArgs e)        {

    string a = "32432123123432123432";
    int.Parse(a[0]).Equals(3);
    }

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

                int result = 0;
    string SAMPLE = "023456789";
    string sample = "123456789";
    for (int i = 0; i <= 8; i++)
    {
    if (SAMPLE[i] == sample[i])
    {
    result++;
    }
    }
    MessageBox.Show("تعداد گزینه های درست = " + result.ToString());

  7. #7

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط headshoter مشاهده تاپیک
                int result = 0;
    string SAMPLE = "023456789";
    string sample = "123456789";
    for (int i = 0; i <= 8; i++)
    {
    if (SAMPLE[i] == sample[i])
    {
    result++;
    }
    }
    MessageBox.Show("تعداد گزینه های درست = " + result.ToString());

    تاحالا کجا بودی ؟ من خودم نوشتم . ولی واسه تو خیلی بهتره . من اینجوری نوشته بودم :

     int count = 0;            string a = txtJavab.Text;


    if (txtJavab.TextLength == 20)
    {


    if (a[0].ToString() == "1")
    {
    count++;
    }


    if (a[1].ToString() == "1")
    {
    count++;
    }


    if (a[2].ToString() == "1")
    {
    count++;
    }}

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 مشاهده تاپیک

    تاحالا کجا بودی ؟ من خودم نوشتم . ولی واسه تو خیلی بهتره . من اینجوری نوشته بودم :

     int count = 0;            string a = txtJavab.Text;


    if (txtJavab.TextLength == 20)
    {


    if (a[0].ToString() == "1")
    {
    count++;
    }


    if (a[1].ToString() == "1")
    {
    count++;
    }


    if (a[2].ToString() == "1")
    {
    count++;
    }}
    فقط اگه کسی که میخواد جواب بده یه سوال رو بلد نباشه باید چی کار کنه ؟

  9. #9

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط headshoter مشاهده تاپیک
    فقط اگه کسی که میخواد جواب بده یه سوال رو بلد نباشه باید چی کار کنه ؟
    باید ..... شه بره دوباره کل کتاب رو بخونه تا بفهمه کجای کارش اشکال داشت . دقیقاً هدف منم اینه که ندونه پاسخ غلطش کدوم بوده . تا مجبورش کنم بره کل کتاب رو دوباره بخونه. این آزمون خوب جواب خودش رو داده . سر این الان همه جا دعوا شده روی سایت . مرسی مهندس گل

  10. #10

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    سلام

    به نظر من باید جواب صحیح رو داخل یک آرایه ریخت و جواب کاربر یا پاسخ دهنده رو هم داخل یک آرایه دیگه و دو آرایه با هم مقایسه بشه.

  11. #11

    نقل قول: چگونه عدد زیر را تیکه تیکه کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ashkanan9937 مشاهده تاپیک
    سلام

    به نظر من باید جواب صحیح رو داخل یک آرایه ریخت و جواب کاربر یا پاسخ دهنده رو هم داخل یک آرایه دیگه و دو آرایه با هم مقایسه بشه.
    بله . درسته . خودم اینو می دونستم . ولی نحوه کد نویسی رو بلد نبودم که مهندس
    headshoter جواد را دادند.
    جوابم رو پیدا کردم . مرسی

تاپیک های مشابه

  1. چگونه عدد رندوم تولید کنم و مقایسه کنم
    نوشته شده توسط ClaimAlireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 22:52 عصر
  2. کسی از بچه ها بلده یه فیلم رو تیکه تیکه بکنه (AVI Splitter)
    نوشته شده توسط MSsoftCO در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1384, 00:50 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1384, 09:18 صبح
  4. چگونه Screen Refresh Rateمونیتور را عوض کنم
    نوشته شده توسط nilufari در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1384, 08:01 صبح
  5. چگونه کار با دلفی را آغاز کنم
    نوشته شده توسط Vahab در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1382, 14:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •