نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

  1. #1

    چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    منظور از لایه محو شده همانند opacity فرم می باشد که می توانیم آن را کمرنگ نماییم . دلیل ایجاد یک چنین چیزی برای کارم است.
    من یک وب بروزر دارم که سایتی را نمایش می دهد . می خواهم یک لایه روی این وب بروزر ایجاد کنم تا فقط این وب قابل مشاهده باشد و کسی نتوانید کلیکی روی آن انجام دهد و مقادیر سایت را تغییر دهد . یعنی اینگار یک شیشه جلوی آن است که کاربر فقط می تواند آن را مشاهده کند . لطفاً راهنمایی فرمایید . با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    سلام
    خاصیت Enable تمام کنترل هارو False کنید.

  3. #3

    نقل قول: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    سلام
    خاصیت Enable تمام کنترل هارو False کنید.
    تمام کنترل ها ؟ میگم وب بروزر .
    وب بروزر که خواصیت enable نداره.

  4. #4

    نقل قول: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    خب شما میتونید یه حقه ساده استفاده کنین یه پنل بزارین و بروزر رو بزارین تو اون dock کنین حالا پنل رو غیرفعال کنین

  5. #5

    نقل قول: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    یعنی من دقیقا متوجه نشدم
    ولی
    شاید این کمکتون کنه
    خاصیت position اون لایه رو static بزاردید و z-index اون رو هم مثلا 99 برای اینکه بالاتر از بقیه قرار بگیره و بعد opacity او رو هر مقداری که خودتون دوست داشتین بدید فک کنم ایطوری یه لایه شفاف بیاد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    ببین یه فرم بساز opacity رو صفر کن بعد تو رویداد deactive فرم بنویس this.Active()

  7. #7

    نقل قول: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    کلاس زیر رو به پروژه اضافه و سپس build کنید. سپس از تولباکس یک نمونه از این پنل روی browser قرار بدید.

    class TransparentBackColorPanel : Panel
    {
    public TransparentBackColorPanel()
    {
    this.SetStyle(ControlStyles.Opaque, true);
    }

    protected override CreateParams CreateParams
    {
    get
    {
    CreateParams parms = base.CreateParams;
    parms.ExStyle |= 0x20; // Turn on WS_EX_TRANSPARENT
    return parms;
    }
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    کلاس زیر رو به پروژه اضافه و سپس build کنید. سپس از تولباکس یک نمونه از این پنل روی browser قرار بدید.

    class TransparentBackColorPanel : Panel
    {
    public TransparentBackColorPanel()
    {
    this.SetStyle(ControlStyles.Opaque, true);
    }

    protected override CreateParams CreateParams
    {
    get
    {
    CreateParams parms = base.CreateParams;
    parms.ExStyle |= 0x20; // Turn on WS_EX_TRANSPARENT
    return parms;
    }
    }
    }
    مهندس می دونم کارت درسته . ولی نفهمیدم چی میگی . میشه بخورده واضح تر بگی ؟ چجوری کلاس بسازم و .... ؟
    فقط یک نکته . من به وب بروزر خودم نیاز دارما . چون یک سری دستور داره انجام می ده . وب بروزر جدید نمی خوام . اینو گفتم که بدونید.

  9. #9

    نقل قول: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    ببین یه فرم بساز opacity رو صفر کن بعد تو رویداد deactive فرم بنویس this.Active()
    می خوام یک لایه روی وب بروزر ایجاد کنم . با این حرکت فکر نکنم بشه .

  10. #10

    نقل قول: چگونه می توانم یک لایه محو شده ایجاد کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط peymang مشاهده تاپیک
    یعنی من دقیقا متوجه نشدم
    ولی
    شاید این کمکتون کنه
    خاصیت position اون لایه رو static بزاردید و z-index اون رو هم مثلا 99 برای اینکه بالاتر از بقیه قرار بگیره و بعد opacity او رو هر مقداری که خودتون دوست داشتین بدید فک کنم ایطوری یه لایه شفاف بیاد
    منظورتون از پوزیشن اون لایه !!!! کدومه ؟ کدوم لایه ؟ با چی لایه بسازم ؟ لایه اصلاً کجاست ؟ پیکچر باکس هست ؟ پنل هست ؟ چی هست ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه با استفاده از کنسول یک کنترلر ایجاد کنم.
    نوشته شده توسط manatech در بخش CakePHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1392, 17:44 عصر
  2. چگونه می تونم افکت این سایت رو ایجاد کنم
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1391, 14:19 عصر
  3. سوال: چگونه جستجوی پیشرفته ی تو در تو ایجاد کنم
    نوشته شده توسط malaki.davud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 17:02 عصر
  4. سوال: چگونه جستجوی پیشرفته ی تو در تو ایجاد کنم
    نوشته شده توسط malaki.davud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 06:49 صبح
  5. چگونه می توانم در پرینتر سوزنی مقدار کاغذ خارج شده را کنترل
    نوشته شده توسط betanam در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •