نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تشخیص فایل با اندازه خاص

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    تشخیص فایل با اندازه خاص

    سلام دوستان
    میخوام ی برنامه بنویسم ک بتونه تمام فایل ها و فولدرها با اندازه کمتر از 1 کیلوبایت تو یک درایو رو تشخیص بده ، چون مبتدی هستم، نمیدونم دقیقا باید از چ کلاس ها و چ توابعی استفاده کنم، اگه ممکنه بگید ک باید از چ کلاس ها و چ توابعی برای نوشتن برنامه استفاده کنم تا برم سراغ یادگیری و نحوه کارشون
    با تشکر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار marmulak_7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    11

    نقل قول: تشخیص فایل با اندازه خاص

    درود

    میتونی از کلاس :


    DriveInfo


    استفاده کنی.

    یک نمونه کد :


    DriveInfo s = new DriveInfo("f");
    foreach (var a in s.RootDirectory.GetFiles())
    {
    listBox1.Items.Add(a);
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: تشخیص فایل با اندازه خاص

    ی سوال دیگه
    با استفاده از تابع getfiles از کلاس directory تونستم همه ی فایل های موجود در یک درایو رو بدست بیارم.
    Directory.GetFiles(drivename,"*.*",SearchOption.Al  lDirectories)

    دو تا پارامتر اولی این تابع رو فهمیدم برای چیه. ولی از سومی زیاد سر در نیاوردم
    میشه ی توضیحی درباره پارامتر سوم این کلاس بدید؟

  4. #4

    نقل قول: تشخیص فایل با اندازه خاص

    برای تعیین نوع جستجو هست دو حالت داره AllDirectoriesو TopDirectiry اپشن اول برای اینه که مکانی که مشخص کردین (در اینجا یه درایوه ) به طور کامل بگرده یعنی فلدر های زیرمجموعه رو هم جستجو کنه ولی حالت دوم تنها فایل های همون فلدر(درایو ) رو جستجو میکنه برای مثال در حالت اول موارد 1 و 2 رو جستجو میکنه ولی در حالت دوم تنها مورد 1 رو جستجو میکنه (تنها فایل ها نه فایل های درون فلدر ها)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. اجرای یک فایل با برنامه خاص
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 22:40 عصر
  2. نحوه تشخیص فایل RGB
    نوشته شده توسط HAIdle در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 15:18 عصر
  3. امکان دانلود فایل برای کاربران خاص
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 11:49 صبح
  4. تشخیص فایل از فولدر
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 02:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •