نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پرکردن لیست و قرار دادن آن به عنوان دیتا سورس

  1. #1

    Question پرکردن لیست و قرار دادن آن به عنوان دیتا سورس

    سلام به همه دوستان
    من با کد زیر یه لیست چند تایی درست کردم
    List<Tuple<double, string,int,Int64>> Bedehkarans = new List<Tuple<double, string, int, Int64>>();


    و با کد های زیر لیست رو پر میکنم
       for (int i = 0; i <= Search.Count(); i++)            {



    Bedehkarans.Add(new Tuple<double, string, int, Int64>(MZ.MohasebeBedehi(Convert.ToInt64(Search[i].GharardadID)), Search[i].FullName, Search[i].CID, Search[i].GharardadID));



    }

    متغیر هایی که در بالا تعریف شدن همگی درست هستن .

    وقتی بدون حلقه for این لیت پر میشه یعنی یک آیتم اضافه میشه لیست درست پر میشه و میشه به عنوان دیتا سورس یک گرید ویو قرارش بدم . ولی وقتی با حلقه پر میشه در گرید ویو هیچ چیزی نشون داده نمیشه .
    ممنون میشم که من رو راهنمایی کنید که این مشکل از کجاست .

    ممنون از همه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: پرکردن لیست و قراردادن آن به عنوان دیتا سورس

    نقل قول نوشته شده توسط sinayas مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    من با کد زیر یه لیست چند تایی درست کردم
    List<Tuple<double, string,int,Int64>> Bedehkarans = new List<Tuple<double, string, int, Int64>>();


    و با کد های زیر لیست رو پر میکنم
       for (int i = 0; i <= Search.Count(); i++)            {



    Bedehkarans.Add(new Tuple<double, string, int, Int64>(MZ.MohasebeBedehi(Convert.ToInt64(Search[i].GharardadID)), Search[i].FullName, Search[i].CID, Search[i].GharardadID));



    }

    متغیر هایی که در بالا تعریف شدن همگی درست هستن .

    وقتی بدون حلقه for این لیت پر میشه یعنی یک آیتم اضافه میشه لیست درست پر میشه و میشه به عنوان دیتا سورس یک گرید ویو قرارش بدم . ولی وقتی با حلقه پر میشه در گرید ویو هیچ چیزی نشون داده نمیشه .
    ممنون میشم که من رو راهنمایی کنید که این مشکل از کجاست .

    ممنون از همه
    .................................................. ..............................

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace dgv_from_list
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    List<Tuple<double, string, int, Int64>> Bedehkarans = new List<Tuple<double, string, int, Int64>>();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    for (int i = 0; i < 20; i++)
    {
    Bedehkarans.Add(new Tuple<double, string, int, Int64>(i, "cat",2+i,5522+i));
    }
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.DataSource = Bedehkarans.ToList();
    }

    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {

    }
    }
    }


  3. #3

    نقل قول: پرکردن لیست و قراردادن آن به عنوان دیتا سورس

    ممنون از پاسخگویی شما .
    ولی همچنان مشکل برقراره . برای یک مورد مشکلی نداره . ولی وقتی میخوام همه لیست پر بشه هیچ چیزی رودر گرید ویو نشون نمیده .
    نمیدونم شاید مشکل از جای دیگه باشه .
    ولی خیلی داره اذیت میکنه.

  4. #4

    نقل قول: پرکردن لیست و قراردادن آن به عنوان دیتا سورس

    الان یک نکته جالب رو فهمیدم
    وقتی تعدا اجرای حلقه تا 55 باشه بدون مشکل تمام رکورد ها رو نمایش میده . ولی وقتی از 55 بیشتر میشه هیچ چیزی نشون داده نمیشه .

    کسی میدونه چرا اینجوری میشه ؟!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: پرکردن لیست و قراردادن آن به عنوان دیتا سورس

    احتمالا در ردیف 56 عددی وجود داره که با یکی از انواع تعریف شده در لیست همخوانی نداره وباز ممکنه try/cathخالی گذاشتی تا خطا ها رو نادیده بگیره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن فرمها به عنوان MDI child
    نوشته شده توسط vahid.ch013 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1388, 11:46 صبح
  2. سوال: قرار دادن فرم به عنوان background
    نوشته شده توسط ahoola در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1387, 12:10 عصر
  3. مشگل در قرار دادن عکس به عنوان پشت زمینه desktop
    نوشته شده توسط razeghi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 19:10 عصر
  4. قرار دادن برنامه به عنوان برنامه پیش فرض
    نوشته شده توسط quack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 15:24 عصر
  5. قرار دادن رکورد ست به عنوان دیتا سورس یک ریپورت در کریستال
    نوشته شده توسط reham در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 10:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •