نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جستجو در متن فارسی

  1. #1

    جستجو در متن فارسی

    سلام

    متن زیر رو ببینید لطفا :

    زبان و خط رسمی و مشترک مردم ایران فارسی است‌.
    وقتی میخوام تو دیتابیس جستجو کنم ، بعضی کلمات رو پیدا میکنه و رکوردی که اون کلمه جستجو شده رو نشون میده ولی بعضی کلمات رو نه :
    مثلا این دستور نتیجه داره :
    SELECT * FROM table where _text like '%فارسی%'

    ولی این دستور نتیجه نداره :
    SELECT * FROM table where _text like '%ایران%'


    1- علت از چی میتونه باشه؟

    2- گسترده ترین نوع جستجو استفاده از این دستوره (یعنی حتی جستجوی یک حرف رو هم شامل بشه)
    like '%my_value%'


    پیشاپیش ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: جستجو در متن فارسی

    به خاطر اینه که بعضی از حروف در عربی و فارسی مثل (ی و ي) کدهای مختلفی دارند.البته با هم متفاوت هستند در اصل.ولی همه را به یک شکل می نویسیم .
    این ایران با این ايران با هم متفاوت هستند در حالی که در ظاهر یکی هستند

  3. #3

    نقل قول: جستجو در متن فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط سعید صابری مشاهده تاپیک
    به خاطر اینه که بعضی از حروف در عربی و فارسی مثل (ی و ي) کدهای مختلفی دارند.البته با هم متفاوت هستند در اصل.ولی همه را به یک شکل می نویسیم .
    این ایران با این ايران با هم متفاوت هستند در حالی که در ظاهر یکی هستند
    ممنون ، حق باشماست ، ایران رو پاک کردم دوباره خودم نوشتم و نتیجه فرق کرد ;
    چجوری میتونم حل کنم این مشکل رو؟

    ویرایش :
    مشکل درست تو حرف "ی"(البته نوع عربیش که زیرش دو تا نقطه داره) بود که با جایگزینی "ی" مشکلم حل شد.
    آخرین ویرایش به وسیله #root# : شنبه 27 اردیبهشت 1393 در 17:28 عصر دلیل: حل شد ...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1388, 16:43 عصر
  2. اشکال در نوشتن متن فارسی بر روی لیبل
    نوشته شده توسط mansoor_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1383, 18:18 عصر
  3. جعبه متن فارسی
    نوشته شده توسط simans در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1383, 05:05 صبح
  4. جستجو در متن فایلهای PDF
    نوشته شده توسط jannati در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 اسفند 1382, 20:10 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •