نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: صادر شدن یک event از داخل یک کلاس در visual C sharp

  1. #1

    Exclamation صادر شدن یک event از داخل یک کلاس در visual C sharp

    می خوام هر وقت مقدار یک متغیر توی یکی از متدها تو کلاسی که نوشتم برار با مقدار خاصی شد کلاس یه event صادر کنه
    میشه همچین کاری کرد؟؟؟
    راهنمایی لطفا؟؟؟؟
    vC#‎ باشه لطفا.

  2. #2

    نقل قول: صلدر شدن یک event از داخل یک کلاس در visual C sharp


    public event xChanged ChangeXValue;
    public delegate void xChanged(object source, EventArgs e);
    int tmpX;
    public int x
    {
    get
    {
    return tmpX;
    }
    set
    {
    tmpX = value;
    if (value == 10)
    {
    if (ChangeXValue != null)
    ChangeXValue(tmpX, EventArgs.Empty);
    }


    }
    }


    خب فک کنین x اون متغییر شماست

  3. #3

    نقل قول: صلدر شدن یک event از داخل یک کلاس در visual C sharp

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک

    public event xChanged ChangeXValue;
    public delegate void xChanged(object source, EventArgs e);
    int tmpX;
    public int x
    {
    get
    {
    return tmpX;
    }
    set
    {
    tmpX = value;
    if (value == 10)
    {
    if (ChangeXValue != null)
    ChangeXValue(tmpX, EventArgs.Empty);
    }


    }
    }


    خب فک کنین x اون متغییر شماست
    hamid_hr دستت درد نکنه.اگه امکانش هست کدش را یک کم توضیح میدی!؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: صلدر شدن یک event از داخل یک کلاس در visual C sharp

    ببین عامل ها (delegate) در واقع یه نوع اشارگر به فراخوانی توابع هستند و رویداد ها بر اساس عامل ها تعریف میشن تو عامل که مشخص میشه متدی که به رویداد شما اضافه میشه خروجیش و ورودیش از چه نوعی و چه تعداد ورودی داشته باشه

  5. #5

    نقل قول: صلدر شدن یک event از داخل یک کلاس در visual C sharp

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    ببین عامل ها (delegate) در واقع یه نوع اشارگر به فراخوانی توابع هستند و رویداد ها بر اساس عامل ها تعریف میشن تو عامل که مشخص میشه متدی که به رویداد شما اضافه میشه خروجیش و ورودیش از چه نوعی و چه تعداد ورودی داشته باشه
    یعنی توی خط زیر:
    public delegate void xChanged (objectsource, EventArgs e)
    در واقع داره میگه که یک تابع داریم به اسم xChanged که وقتی event صادر شد این مند اجرا میشه. و این متد دو تا پارامتر داره و خروجی نداره
    درست فهمیدم؟؟؟؟
    اگر میشه خط 1 و 16 را هم توضیح بدبد.
    درباره پارامتر های متد هم توضیح بدبد.
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله pidexx : یک شنبه 28 اردیبهشت 1393 در 20:24 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: صلدر شدن یک event از داخل یک کلاس در visual C sharp

    نه دوست من ببین مثلا من میگم

    public delegate int MyEventHandler(int x,int y);

    بعد میام یه رویداد از نوع عاملی که تو خط بالا تعریف کردم میسازم

    public event MyEventHandler EventCalled;

    حالا هر متدی که من بخوام به به رویداد EventCalled اضافه کنم باید یه خروجی int و دوتا وردی int داشته باشه
    مثلا

    publict int Sum(int number1,int number2)
    {
    return number1+number2;
    }
    public void AddMethodToEvent()
    {
    MyEventCalled+=Sum;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کپی کردن یه کامپوننت و کپی شدن همه event ها ؟
    نوشته شده توسط migrant در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1387, 02:44 صبح
  2. ایجاد event در سازنده یک کلاس
    نوشته شده توسط soltanc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 03:07 صبح
  3. وصل شدن به Sql سرور داخل یک شبکه روی یکی از کلاینتها
    نوشته شده توسط babak2000 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 01:08 صبح
  4. آگاهی از فایر شدن یک EVENT در یک کامپوننت دیگه
    نوشته شده توسط object در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 16:19 عصر
  5. جلوگیری از دیده شدن مستقیم فایلهای html داخل پوشه پروژه
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 17:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •