نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: تابع DCount را توضیح دهید

  1. #1

    تابع DCount را توضیح دهید

    توابعی که در اکسس وجود دارد مثل sum avrage اگر حرف D د اشته باشد چه فرقی می کند

    DCount را توضیح دهید

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط bani_hashemi
    توابعی که در اکسس وجود دارد مثل sum avrage اگر حرف D د اشته باشد چه فرقی می کند

    DCount را توضیح دهید
    DCount:فیلد شامل عدد رادر ستون اطلاعات ثبت شده در پایگاه اطلاعاتی میشمارد

  3. #3

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    نقل قول نوشته شده توسط Fazaeli مشاهده تاپیک
    DCount:فیلد شامل عدد رادر ستون اطلاعات ثبت شده در پایگاه اطلاعاتی میشمارد
    لطفا توضیح کاملتری با ذکر مثال اگر امکان دارد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    سلام
    تابع D‍‍Count در اصل عمل شمارش رو متناظر با مقدار ورودي انجام ميده به عبارتي در اين تابع شما آرگومانهاي نام فيلد ، نام جدول يا كوئري و شرط رو داريد كه حاصل كار شمارش مثلاً تعداد ركوردهايي كه متناظر با شرط لحاظ شده استخراج شدن هست مثال:
    DCount("CityName","Tb_City","CityName='Tehran'")


    ‍CityName نام فيلد Tb_City نام جدول "CityName='Tehran'" شرط

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    سینتکس فرمان بصورت زیر است :
    DCount(expr, domain [, criteria] )

    expr :نام فیلد مورد نظر
    domain : نام جدول
    criteria : شرط مورد شمارش
    مثال :
    intX = DCount("*", "Orders")

    فرمان بالا تعداد کل رکوردهای جدول Orders را شمارش و مقدار آن را در متغیر intX ذخیره می کند.

    سایر نمونه ها :
    intW = DCount("[ShipName]", "Orders")
    intX = DCount("[ShipRegion]", "Orders")
    intY = DCount("[ShipName] + [ShipRegion]", "Orders")
    intZ = DCount("[ShipName] & [ShipRegion]", "Orders")


    مثال کامل :

    Public Function OrdersCount _
    (ByVal strCountryRegion As String, _
    ByVal dteShipDate As Date) As Integer

    OrdersCount = DCount("[ShippedDate]", "Orders", _
    "[ShipCountryRegion] = '" & strCountryRegion & _
    "' AND [ShippedDate] > #" & dteShipDate & "#")
    End Function

  6. #6

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    با سلام من اگر بخواهم تعداد فیلدهای یک جدول که حاوی "*" میباشد بشمارم و دز یک فیلد ثبت کنم از چه تابعی و چگونه استفاده کنم ؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    44

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    سلام
    اگر ممكنه فرق آن با را نيز توضيح دهيدcount

  8. #8

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    نقل قول نوشته شده توسط aghl2004 مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر ممكنه فرق آن با را نيز توضيح دهيدcount
    خواهشا"شما در سریال مسیر انحرافی نقش نداشته باش

    دوستان این تابع شمارش فیلدها با شرایط بالا رالطف کنید

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    44

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    نقل قول نوشته شده توسط reza850101 مشاهده تاپیک
    خواهشا"شما در سریال مسیر انحرافی نقش نداشته باش

    دوستان این تابع شمارش فیلدها با شرایط بالا رالطف کنید
    ادب مرد به ز علم اوست.

  10. #10

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    دوست نازک دل من قصد بی ادبی نداشتم به مزاحم گفتم و لوگ خنده برای همین بوده ، برحال اگر چنین برمیاید معذرت مییخواهم ، ولی شما ،باید بپیذیرید که سوالتان مسیر را تغییر میدهد، درمورد تابعی که میخواهید چندین تاپیک وجوددارد سرچ کنید حتما پیدا میکنید،

  11. #11
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    تعداد فیلدهای یک جدول که حاوی "*" میباشد

    RecCount=Dcount("MyField","MyTable","MyField LIKE '*[*]*'")

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    44

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    نقل قول نوشته شده توسط reza850101 مشاهده تاپیک
    دوست نازک دل من قصد بی ادبی نداشتم به مزاحم گفتم و لوگ خنده برای همین بوده ، برحال اگر چنین برمیاید معذرت مییخواهم ، ولی شما ،باید بپیذیرید که سوالتان مسیر را تغییر میدهد، درمورد تابعی که میخواهید چندین تاپیک وجوددارد سرچ کنید حتما پیدا میکنید،
    بله بنده كمي ناراحت شدم نه به خاطر جواب شما. اگه بنده سوال بيجايي كرده بودم اصلا ناراحت نميشدم حتي اگر جدي تر برخورد ميشد. اگه اولين سوال تاپيك را به دقت مطالعه بفرماييد "توابعی که در اکسس وجود دارد مثل sum avrage اگر حرف D د اشته باشد چه فرقی می کند

    DCount را توضیح دهید " دوستي كه اين تاپيك را زده خواسته فرق بين توابع مثل SUM,AVERAGE با حالتي كه در اول آنها D مي آيد بداند و من هم به همين دليل اين تاپيك را دنبال ميكردم ولي از فرق آنها چيزي نديدم.
    در هر صورت بنده هم معذرت ميخوام شايد زياده روي كردم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    توابعي چون Dcount , Dsum , DAvg , DMin , Dmax و اونايي داراي حرف D در اولشون مي باشند هم ميشه در داخل فرم و بدون استفاده از محيط ويژوال براي کنترل هايي مثل تکست باکس استفاده کرد (اس کيو الي) و هم در محيط ويژوال با اين تفاوت که جدا کننده هاي تابع در فرم از ; استفاده مي کند و در محيط ويژوال از , استفاده مي کند . ولي زماني که از Sum يا Max يا Count مي خواهيم استفاده نماييم در محيط ويژوال بدون حرف D جواب نخواهيم گرفت و با ارور مواجه مي شيم ... و براي يک فرم يا گزارش داخل کنترل تکست باکس ميشه از Sum يا Count بدون حرف D بهره گرفت ... مانند مثال زير :
    در محيط ويژوال :
    X = DCount("[Field1]", "Tbl1", "[Field2]=" & Me.Txt2 & "And [Field2]=" & Me.Txt3)


    درون يک تکست باکس يا کيوئري (خارج از محيط وژوال) :

    نوع 1 :(در صورت نياز به ضوابط ) در صورتي که ما مي خواهيم جوابمون بر اساس شرط و شروطي که تعريف مي کنيم بدست بياد :

    فيلد تکست باکس :
    = DCount("[Field1]"; "Tbl1"; "[Field2]=" & Me.Txt2 & "And [Field2]=" & Me.Txt3)

    فيلد کيوئري :
    Expr1: DCount("Field1";"Tbl1";"[Field2]=" & [Txt2] & "And [Field2]=" & [Txt3])


    نوع 2 (بدون استفاده از D) جواب ما فقط از مجموعه کل حاصل خواهد شد (بدون شرط و شروط)
    =Count([Field1])


    با عرض پوزش اين پست رو به زبان خيلي ساده نوشتم تا دوستان مبتدي هم بتونن ازش استفاده ببرن ....

  14. #14

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Amiri مشاهده تاپیک

    RecCount=Dcount("MyField","MyTable","MyField LIKE '*[*]*'")
    شرمنده من این کد را درکوئری یا درکنترل سورت فیلدم باید واردکنم؟ اگر ممکن فایل نمونه اصلاح شود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    فایلتان اصلاح شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    جناب آقای عباسی بسیار متشکرم از زحمتی که محتمل شدید.
    فقط در مورد احمدحسینی که دونوع مرخصی دریک ماه استفاده کرده اشکال داره امکان داره راهنمای و یااصلاح کنید ؟ممنون

  17. #17
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    بنده اشراف کامل به برنامه شما نداشتم . در سابفرم کد زیر را جایگزین کنید:

    Public Function DayClicked(nth As Integer)

    If IsNull(Me(CStr(nth))) Then
    Me(CStr(nth)) = "*"
    Else
    Me(CStr(nth)) = Null
    End If
    Me.Refresh
    Me.FldCount = DayCount(Me.codm, Nz(Me.mhc), Nz(Me.cds))
    End Function


    ودر ماژول 1 هم کد زیر را جایگزین کنید:


    Function DayCount(codm As String, mhc As Integer, cds As Integer) As Integer
    Dim k As Integer, rs As Recordset
    Dim cnt As Integer, FldName As String
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("SELECT * FROM Sheet10 WHERE codm='" & codm & "' AND mhc=" & mhc & " AND cds=" & cds)
    For k = 1 To 31
    If Not IsNull(rs.Fields(k + 2)) Then cnt = cnt + 1
    Next
    Set rs = Nothing
    DayCount = cnt
    End Function

  18. #18

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    جناب امیری باس÷اس فراوان ازشما و تشکر از وقتی که گذاشتید
    ، نمیدانم ادامه سوالم را در تای÷ک دیگری دنبال کنم یا اینکه چون مرتبط است ادامه دهم امیدوارم راهنمایی ادامه یابد - میخواهم مانده مرخصی استعلاجی و استحقاقی که در سابفرم سمت راست است به تفکیک در مرخصی استحقاقی و مرخصی استعلاجی ذخیره کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    اگر درست متوجه شده باشم می خواهید درجدول ذخیره کنید . درحالیکه فیلدهای محاسباتی درجداول توصیه نمی شوند. وبراحتی باکوئری به آنها دسترسی هست . فیلدهایی مانند مانده مرخصی های جاری ومشابه آنها نیازی به ثبت درجداول ندارند

  20. #20

    نقل قول: تابع DCount را توضیح دهید

    باتشكر از آقاي اميري كه محبت كردند

تاپیک های مشابه

  1. DCount
    نوشته شده توسط smderfan در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 11:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •