نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بروز خطا ( Timeout ) هنگام دوباره فراخوانی Form

  1. #1
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    بروز خطا ( Timeout ) هنگام دوباره فراخوانی Form

    سلام دوستان

    ابتدا عرض کنم که: به Database روی server قرار گرفته و من از یک Station به اون متصل میشم ... ( بصورت Local همچین مشکلاتی بروز نمی‌کند )
    هم در زمان اجرای نرم‌افزار .. و هم هنگام دوباره فرخوانی Form خطای زیر رخ میده:

    Timeout.png

    اینم فانکشن مربوطه :
    Public Function DbToDT(Table As String, SqlCmdStr As String, Optional ByVal DbName As String = "") As DataTable        If DbName = "" Then DbName = Catalog
    Dim DT As New DataTable
    Try
    Dim DbSql As New gsSql
    With DbSql
    .DbType = eDbTypes.SQL
    .DbSource = DataSource
    .DbCatalog = DbName
    .TableName = Table
    End With
    Using DbCnn As New SqlConnection(DbSql.DbConnectionString)
    Dim SqlCmd As New SqlCommand(SqlCmdStr, DbCnn) : SqlCmd.CommandType = CommandType.Text
    DbCnn.Open()
    Dim DA As New SqlDataAdapter(SqlCmd)
    DA.Fill(DT) : DA.Dispose()
    End Using
    DbSql.Dispose() : DbSql = Nothing
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message.ToString + vbCrLf + Table, "DbToDT", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign, True)
    Finally
    DbToDT = DT : DT.Dispose() : DT = Nothing
    End Try
    End Function 'DbToDataTabale()


    دوستان به نظر شما چه باید کرد ؟
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Question نقل قول: بروز خطا ( Timeout ) هنگام دوباره فراخوانی Form

    سلام دوستان
    اینم ConnectionString من ...

    Data Source=SERVER,1433; Network Library=DBMSSOCN; Initial Catalog=Data1; User ID=sa; Password=123;


    خواهشا جواب بدید ...

    ممنونم
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3

    نقل قول: بروز خطا ( Timeout ) هنگام دوباره فراخوانی Form

    سلام
    جناب محرابی بنده متوجه نشدم، از کلاینت ها همیشه همین خطا رو میده یا گاهی
    اگر همیشه هست ممکنه پورت 1433 توسط فایروال روی سرور مسدود شده باشه

    چون شما کانکشن استرینگ رو فرمودین (البته فکر نمیکنم مشکل از این باشه) ولی به هر حال من از این استفاده میکنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم


    Data Source=127.0.0.1;Initial Catalog=YourDB;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=1



    موفق باشید / محمد آشتیانی
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Question نقل قول: بروز خطا ( Timeout ) هنگام دوباره فراخوانی Form

    سلام جناب آقای آشتیانی

    اول از همه بابت جوابتون ممنونم

    عارضم به حضور جنابعالی که : Server من Windows Server 2008 R2 بر پایه‌ی Domain هست .. کلیه فایروالها هم Disable هست .. فعلا بصورت LAN با Nodeها شبکه هست ..

    SQLSERVER 2008 Enterprise 10.0.2531.0 هم روی Server نصب شده ( البته این SQL توسط شرکت همکاران سیستم نصب شده )

    هنوز نمی‌دانم که : نرم‌افزار باید روی Nodeها نصب شود یا روی Server .. ( کدام روش بهتر و بهینه‌تر هست را نمی‌دانم )

    IPها هم بصورت Dynamic تعریف شده‌اند ...

    معمولا برای بار دوم که میخوام نرم‌افزار یا یکی از فرم‌ها رو Load کنم .. این اتفاق میوفته ..... گاها هم همون بار اول این مشکل پیش میاد .....
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : پنج شنبه 01 خرداد 1393 در 23:56 عصر
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  5. #5

    نقل قول: بروز خطا ( Timeout ) هنگام دوباره فراخوانی Form

    سلام مجدد
    جناب آقای محرابی ، حقیقتش من تا حالا به مشکلی که مورد بحث هست بر نخوردم ، اما تو سایت Stackoverflow به بحث زیر رسیدم (جالب بود توی فروم مایکروسافت هم یکی از تاپیک هایی که ظاهرا حل شده بود به همین جا لینک داده)

    http://stackoverflow.com/questions/1...orks-sometimes

    این میگه با تیک زدن (فعال کردن) IPv6 روی سرور مشکلش حل شده. (جالبه اونجا هم مشکل اینه که بعضی اوقات این مسئله پیش میاد)
    البته مراحلی رو هم گفته که به ترتیب باید از Sql Server Configuration Manager انجام بدید (روی سرور)
    و اینکه نمیدونم تا چه حد این راه حل میتونه درست باشه ، اما در صورتی که حل نشد اطلاع بدید تا دنبال راه حل دیگری بگردیم.

    و اما درباره نصب برنامه نظر بنده اینه که روی تک تک کلاینت ها نصب بشه (به خاطر سرعت اجرای برنامه و البته بار کمتری که به سرور تحمیل میشه) ، اگر اشتباه نکنم همکاران سیستم برنامشو روی سرور نصب میکنه و در واقع از سیستم کلاینت ها Shortcut به سرور میذاره (البته برای پشتیبانی و آپدیت کردن برنامه این روش راحت تری هست خصوصا اگر تعداد کلاینت ها زیاد باشه)
    به هر صورت این مسئله سلیقه ای هست و وابسته به شرایط.


    ارادتمند / محمد آشتیانی
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : جمعه 02 خرداد 1393 در 00:54 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  6. #6
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: بروز خطا ( Timeout ) هنگام دوباره فراخوانی Form

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    و اما درباره نصب برنامه نظر بنده اینه که روی تک تک کلاینت ها نصب بشه (به خاطر سرعت اجرای برنامه و البته بار کمتری که به سرور تحمیل میشه) ، اگر اشتباه نکنم همکاران سیستم برنامشو روی سرور نصب میکنه و در واقع از سیستم کلاینت ها Shortcut به سرور میذاره (البته برای پشتیبانی و آپدیت کردن برنامه این روش راحت تری هست خصوصا اگر تعداد کلاینت ها زیاد باشه)
    به هر صورت این مسئله سلیقه ای هست و وابسته به شرایط.
    سلام دوست عزیز من

    بله .. درست فرمودید .. همکاران سیستم برنامه‌شو روی Server نصب می‌کنه ...

    من هم تعداد Userهام بیشتر از 2 الی 4 تا نیست .. و البته به پیشنهاد شما عمل می‌کنم و نرم‌افزارم رو روی کلاینت‌ها نصب می‌کنم ...

    در آخر خیلی خیلی ممنونم از توضیحات شما ...
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. بروز خطا در هنگام اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط a.maleki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 03:06 صبح
  2. سوال: بروز خطا در هنگام mde کردن فایل
    نوشته شده توسط shikaste در بخش Access
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1389, 07:36 صبح
  3. سوال: بروز خطا در هنگام اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط bahman_eng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 16:14 عصر
  4. تحلیل علت بروز خطا در هنگام خروج از برنامه (عکس)
    نوشته شده توسط mohmp3 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 14 بهمن 1388, 03:28 صبح
  5. بروز خطا در هنگام استفاده از برخی کامپوننت های نصب شده
    نوشته شده توسط PARDIS در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 01:10 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •