نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای این کد در کجاست ؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    K&K
    پست
    9

    خطای این کد در کجاست ؟

    با سلام و عرض ادب
    دوستان عزیز من میخوام دیسک D رو با کل فولدر و فایلهاش رو توی یه لیست باکس اضافه کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه
    میشه بگید مشکل از کجاست

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    List<string> st = new List<string>();
    st.Add("D:\\");
    for (int i = 0; i < st.Count; i++)
    {

    string [] ase = Directory.GetDirectories(st[i]);
    st.AddRange(ase);
    string [] m = Directory.GetFiles(st[i]);


    for (int j = 0; j < ase.Length; j++)
    {
    StreamReader r = new StreamReader(m[j]);
    while (!r.EndOfStream)
    {
    string s = r.ReadLine();
    listBox1.Items.Add(s);
    }
    }

    }
    }


  2. #2

    نقل قول: خطای این کد در کجاست ؟

    از این استفاده کنین مشکل حل میشه (یعنی همین 4 تا خط کاره اون دوتا حلقه رو میکنه)
                    string[] m = Directory.GetFiles(st[i],"*.*",SearchOption.AllDirectories);                st.AddRange(m);
    string[] ase = Directory.GetDirectories(st[i], "**", SearchOption.AllDirectories);
    st.AddRange(ase);

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    K&K
    پست
    9

    نقل قول: خطای این کد در کجاست ؟

    یعنی حلقه ها رو پاک کنم ؟
    بعدش بعضی فولدرها هستند که مشکل سازن و ارور رو بخاطر همون فولدرها میده
    اونهارو چکار کنم

  4. #4

    نقل قول: خطای این کد در کجاست ؟

    یعنی یه همچین چیزی بنویسین:
              List<string> st = new List<string>();           st.Add("D:\\");

    string[] m = Directory.GetFiles(st[0],"*.*",SearchOption.AllDirectories);
    st.AddRange(m);
    string[] ase = Directory.GetDirectories(st[0], "**", SearchOption.AllDirectories);
    st.AddRange(ase);

    احتمالا مشکل permission هست ... معمولا run as administrator جواب میده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای این کد کجاست ؟
    نوشته شده توسط Mafia_ir در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1390, 14:49 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 00:20 صبح
  3. سوال: خطای این دستور کجاست ؟؟؟
    نوشته شده توسط arefba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 00:15 صبح
  4. اشکال این پروسجر من کجاست
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 09:37 صبح
  5. خطای این کد در گزارش بین 2 تاریخ
    نوشته شده توسط hbkor در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 13 آذر 1383, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •