نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: IsExist ...

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد
    پست
    42

    Question IsExist ...

    میخوام چک کنم که آیا دیتا بیسی با نام DB_Name وجود داره یا نه ، دستورش چیه؟

    بعد هم آیا دستوری داریم که دیتا بیس رو پاک کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    برای اینکه ببینید DB وجود دارد میتونین از SELECT زیر استفاده کنین

    USE master
    SELECT name FROM sysdatabases
    WHERE name = 'database name'
    GO

    برای حذف یک DB هم از کد زیر استفاده کنین

    DROP DATABASE templatedb
    GO
    آخرین ویرایش به وسیله Kamyar.Kimiyabeigi : دوشنبه 18 اردیبهشت 1385 در 15:05 عصر

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد
    پست
    42
    ممنون
    این دستور سلکت آخرش چی میشه بعد از اجرا کردن command باید چه کارکنم؟
    یه سوال دیگه هم اینکه این DROP کار deattach رو میکنه؟؟

  4. #4
    سعی کنید از Viewهای سیستمی Query بگیرید به جای جداول سیستمی:

    select * from information_schema.schemata
    where catalog_name='Your Database'

    Detach باعث میشه دیتابیس شما از لیست SQL Server خارج بشه و کلا آزاد بشه ولی فایلهای اون سرجاشون هستند. Drop باعث میشه تا کلا دیتابیس حذف بشه (حتی از روی دیسک)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ardvisoor
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    Iran
    پست
    105
    SroredProcedureای هم در زیر مجموعه master وجود دارد بنام sp_Databases که نام تمام Databaseهای موجود را به شما می دهد(یکی از فیلدهایش DATABASE_NAME ) است.

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد
    پست
    42
    خوب ،باتشکر از همه دوستان
    جناب ثباتی من دستور شما رو تو QA نوشتم و یه جدول داد که یه ردیف داشت و اگر کاتالوگی میدادم که وجود نداشت جدولی بدون ردیف برمیگردوند
    خوب حالا میخوام از تو برنامه بهش دسترسی پیدا کنم یعنی اینکه چک کنم اگه یه ردیف داشت یعنی دیتا بیسم وجود داره اما چطوری دسترسی پیدا کنم؟
    یه راه حلی که تو ذهن خودمه اینه که مثل یه ویو معمولی باهاش برخوردکنم و در آخر count جدول رو بشمارم البته با کانکشن مستر
    اگه مشکلی تو کارم هست لطفا بگید

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد
    پست
    42
    البته آقای کاویانی دستور شما رو یه تغییردادن که فکر کنم مشکلم حل شه که جای نوشتن * نوشتن count ( * )

  8. #8
    از if exists استفاده نمایید...

  9. #9
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد
    پست
    42
    اگه دقت کنید من هم این تاپیک رو با عنوان ISExist به وجود آوردم
    میشه دستورش رو بگید هر چند برنامم تموم شده و جواب گرفتم اما میخوام یه چیز جدید یاد بگیرم

  10. #10

    if exists(select * from information_schema.schemata
    where catalog_name='Your Database')
    print 'yes'
    else
    print 'no'

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •