نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر موقعیت فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    تغییر موقعیت فرم

    سلام خسته نباشید دوستان بنده توسط کد زیر فرم در وسط صفحه قرار میدم
    Me.Move (Screen.Width - Me.Width) / 2, (Screen.Height - Me.Height) / 2



    حالا میخوام قبل اینکه کد بالا اجرا بشه موقعیت صفحه جاری ذخیره بشه که بعد از اینکه فرم در وسط صفحه قرار گرفت دوباره اگر خواستم بشه فرم به موقعیت قبل انتقال داد چطور میشه اینکار کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: تغییر موقعیت فرم

    Dim t, l
    Private Sub Command1_Click()
    Me.Move (Screen.Width - Me.Width) / 2, (Screen.Height - Me.Height) / 2
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    Me.Move t, l
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    t = Me.Top
    l = Me.Left
    End Sub


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: تغییر موقعیت فرم

    ممنون عزیز کد درسته ولی یه تغییر کوچک میدم تا کسی دیگه مشکل من رو داشت برطرف بشه

    Dim t, l
    Private Sub Command1_Click()
    t = Me.Top
    l = Me.Left
    Me.Move (Screen.Width - Me.Width) / 2, (Screen.Height - Me.Height) / 2
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    Me.Move l, t
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 29 اردیبهشت 1393 در 13:12 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: تغییر موقعیت فرم

    نه دیگه اینجوری شما اگه روی command1 دوبار کلیک کنی دیگه مقدار اولیه میشه همون وسط صفحه مگر اینکه خودت اینجوری بخوای که دیگه حرفی نیست .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: تغییر موقعیت فرم

    اره حق باشماست کد درست کردم
    Dim t, l
    Private Sub Command1_Click()
    If Me.Top <> (Screen.Height - Me.Height) / 2 Then t = Me.Top
    If Me.Left <> (Screen.Width - Me.Width) / 2 Then l = Me.Left
    Me.Move (Screen.Width - Me.Width) / 2, (Screen.Height - Me.Height) / 2
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    Me.Move l, t
    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر موقعیت فرم
    نوشته شده توسط hessam2003 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1392, 02:54 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 مهر 1389, 11:54 صبح
  3. چطوری میشه موقعیت فرم رو با کلیک تغییر داد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 20:31 عصر
  4. چطوری میشه موقعیت فرم رو با کلیک تغییر داد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 20:31 عصر
  5. چطوری میشه موقعیت فرم رو با کلیک تغییر داد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 19:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •