نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چجوری با جاوا اسکریپت اعداد رو جمع ببندم ؟

  1. #1

    چجوری با جاوا اسکریپت اعداد رو جمع ببندم ؟

    سلام
    من یه کارنامه درست کردم با کدهای جاوا اسکریپت نمره های اون رو میگیرم و داخل جدول جلوی نام درس خودش میشونم
    اما نمیدونم چجوری باید جمع نمرات و معدل رو حساب کنم با کدهای جاوا اسکریپت اگر بتونید راهنماییم کنید مشکلم حل بشه ممنونتون میشم این جدول محض تمرینیه برای خودم اما خیلی دوست دارم حل بشه ممنون
    کد HTML:
         <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <script>
      function w(a,b,c,d,e,f,g,h,i)
    {
    w=a+b+c+d+e+f+g+h+i;
    return w;}
    </script> 
     
    </head>
    <body><table  align="center" bgcolor="yellow" width="500"   heigth="700"> <tr >
    <th colspan="4" align="center">   (کارنامه دانش آموز در ترم دوم (مقطع سوم ابتدایی
     </th></tr> 
    <tr>
    <td>
    صادره از : تهران
    </td>
    <td>
     تاریخ تولد : 1384/1/6
    </td>
    <td>
    نام  خانوادگی : سهیلی</td>
    <td>نام : سهیل </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    ---
    </td>
    <td>
     ---
    </td>
    <td>---
    </td>
    <td>--- </td>
    </tr>
    <tr>
    <td><tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
    .
    </td>
    <td align="center" >
    نمره درس
    </td><td align="center" >نام درس </td>
    </tr> <tr>
    <td>
    ---
    </td>
    <td>
     ---
    </td>
    <td>---
    </td>
    <td>--- </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    a=prompt("نمره درس معاف اسلامی");
    document.write(a);
    </script>
    </td><td align="center">
    معارف اسلامی
    </td>                  </tr>
    <tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>.
    </td>
    <td>. </td>
    </tr> <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    b=prompt("نمرات درس املاء فارسی");
    document.write(b);
    </script>
    </td><td  align="center">املاء فارسی
    </td>
                          </tr><tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>
    .</td>
    <td>. </td>
    </tr>
    <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    c=prompt("نمره درس انشاء فارسی");
    document.write(c);
    </script>
    </td><td align="center">
    انشاء فارسی
    </td>                                      </tr><tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     
    </td>
    <td>
    .</td>
    <td>. </td>
    </tr>
    <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    d=prompt("نمره درس ریاضی");
    document.write(d);
    </script>
    </td><td align="center">
    ریاضی
    </td>
                               </tr><tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>.
    </td>
    <td>. </td>
    </tr>
    <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    e=prompt("نمره درس علوم تجربی");
    document.write(e);
    </script>
    </td><td align="center">
    علوم تجربی
    </td>
    </tr><tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>
    .</td>
    <td>. </td>
    </tr>
    <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    f=prompt("نمره درس جغرافیا");
    document.write(f);
    </script>
    </td><td align="center">
    جغرافیا
    </td>
                    </tr><tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>.
    </td>
    <td> .</td>
    </tr>
    <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    g=prompt("نمره درس تاریخ");
    document.write(g);
    </script>
    </td><td align="center">
    تاریخ
    </td>
                        </tr>
    </td>
    <tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>
    .</td>
    <td>. </td>
    </tr>   <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    h=prompt("نمره درس هنر");
    document.write(h);
    </script>
    </td><td align="center">
    هنر
    </td>
                        </tr>
    </td>
    <tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>
    .</td>
    <td>. </td>
    </tr>
    <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    i=prompt("نمره درس ورزش");
    document.write(i);
    </script>
    </td><td align="center">
    ورزش
    </td>
                        </tr>
    </td>
    <tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>
    .</td>
    <td>. </td>
    </tr><tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    <script>
    doucument.write(w);
    </script>
    </td><td align="center">
    جمع نمرات 
    </td>
                        </tr>
    </td>
    <tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>
    .</td>
    <td>. </td>
    </tr>
    <tr>
    <td >
    .
    </td>
    <td >
    .
    </td>
    <td align="center" >
    =
    </td><td align="center">
    معدل کل
    </td>
                        </tr>
    </td>
    <tr>
    <td>
    .
    </td>
    <td>
     .
    </td>
    <td>
    .</td>
    <td>. </td>
    </tr>
           
    </td>
    </tr></table></body>
    </html>

  2. #2

    نقل قول: چجوری با جاوا اسکریپت اعداد رو جمع ببندم ؟

    سعی کنید کدهای جاوااسکریپت و html رو از هم جدا کنید...
    نمونه:
    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html lang="en">
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <title>کارنامه</title>
        <style>
            thead{
                background-color: green;
            }
        </style>
    </head>
    <body>
    <table>
        <thead>
            <tr>
                <th>نام درس</th>
                <th>نمره</th>
            </tr>
        </thead>
        <tbody>
            <tr>
                <td> ریاضی  </td>
                <td id="riazi">  </td>
            </tr>
            <tr>
                <td> علوم  </td>
                <td id="olum">  </td>
            </tr>
            <tr>
                <td> معدل  </td>
                <td id="moadel">  </td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
    
    
    <script type="text/javascript">
        //گرفتن نمرات از ک
        // و تبدیل رشته دریافتی به عدد
        var riazi = parseInt( prompt("نمره درس ریاضی") );
        var olum = parseInt( prompt("نمره درس علوم") );
    
        //محاسبه معدل
        var moadel = ( riazi + olum ) / 2;
    
        //وارد کردن نمرات و معدل به جدول
        document.getElementById('riazi').innerHTML = riazi;
        document.getElementById('olum').innerHTML = olum;
        document.getElementById('moadel').innerHTML = moadel;
    
    </script>
    </body>
    </html>
    دمــو

تاپیک های مشابه

  1. جمع چند TextBox در asp.net بوسیله جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 22:36 عصر
  2. سوال: جمع دو متغیر در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Salar.Shayegan در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 13:29 عصر
  3. جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Fox-x در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1392, 11:33 صبح
  4. جمع کردن آرایه ها در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط aliakbary27 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1391, 13:19 عصر
  5. جاوا اسکریپت چیست؟!
    نوشته شده توسط nooshinlp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 13:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •