نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای Read Beyond End of file در هنگام ایجاد فایل متنی به چه دلیل است؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    41

    Unhappy خطای Read Beyond End of file در هنگام ایجاد فایل متنی به چه دلیل است؟

    با سلام و خسته نباشید
    من نرم افزاری دارم که هیچ مشکلی با ایجاد فایل متن نداشت . دیروز که برنامه را تغییر داده و کمپایل کردم دیدم قسمتی که باید یک فایل متنی بسازه خطای read beyond end of file میده دقیقا سر اجرای دستور
    Rewrite(SampleFile) . نرم افزار دردلفی 7 نوشته شده و حالا هرکار میکنم حتی کپی های قدیمی نرم افزار هم همین خطا رو میده . روی دوتا سیستم هم امتحان کردم هردو ویندوز 7 هستند و مشکل کماکان باقیست. این هم کد من:
    var
    samplefile:TextFile;
    begin
    assignfile(sampleFile,'d:\test");
    rewrite(SampleFile);
    خط آخر خطا داده و کار نمیکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: خطای Read Beyond End of file در هنگام ایجاد فایل متنی به چه دلیل است؟

    به جای استفاده از text fie از tstringlist استفاده کن

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    41

    نقل قول: خطای Read Beyond End of file در هنگام ایجاد فایل متنی به چه دلیل است؟

    ممنونم . از این راه جواب داد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل هنگام Debug کردن با خطای stddef.h : No such file or directory
    نوشته شده توسط MAHDIACTION در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1391, 23:46 عصر
  2. سوال: برطرف کردن خطای [ Project1.dpr(2): Declaration expected but end of file found
    نوشته شده توسط mr.raoufinia در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 12:57 عصر
  3. سوال: خطای requested registry access is not allowed هنگام ایجاد پروژه جدید
    نوشته شده توسط aznaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 12:27 عصر
  4. edit end open file excel in vb.net
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 16:33 عصر
  5. Read & List Resources File Include
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1383, 21:00 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •