نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: setup سازی

  1. #1

    Exclamation setup سازی

    سلام به دوستان و اساتید
    میخواستم بدونم بانک خودم که از نوع sql هستش رو چه جوری به فایل های setup اتچ کنم؟
    هر کاری کردم نتونستم
    توضیحات :
    من از ویژوال استدیو 2010 - sql 2008 - و از setup ساز خود ویژوال استدیو استفاده کرده ام.
    لطفا و حتما منو راهنمایی کنید چون آخرین مرحله از پروژه ام رسیدم......

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: setup سازی

    دوست عزیز شما در قسمت کد نویسی باید دیتابی رو اتچ کنید. (الان عجله دارم یه ساعت دیگه براتون توضیح میدم در صورت نیاز)
    ببخشید !

  3. #3

    نقل قول: setup سازی

    در کدام قسمت کد نویسی کنم ؟
    چه کدی باید بنویسم
    لطفا کمکم کنید و کامل توضیح بدید.

  4. #4

    نقل قول: setup سازی

    اگه شما می خواهید فایل ستاپ برای پروژه تون درست کنید باید فایل های داخل bin/debug را در application folder قرار دهید. در ضمن باید فایل های پایگاه داده تون رو هم در اون مسیر قرار بدید. در کد نویسی تون هم باید کانکشن استرینگ خودتون رو به اینصورت تغییر بدید.
    constring=@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\yourdatabasename.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";

    بعد پروژه تون رو build کنید و تمام.

  5. #5

    نقل قول: setup سازی

    این کاری که شما میگید هم کردم ولی متاسفانه ج نداد

  6. #6

    نقل قول: setup سازی

    درود بر شما

    ConnectionString رو به این صورت بنویسید :
    Conn.ConnectionString = @"Data Source=" + System.Net.Dns.GetHostName() + @";Initial Catalog=DataBaseName;Integrated Security=True";

  7. #7

    Question نقل قول: setup سازی

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    درود بر شما

    ConnectionString رو به این صورت بنویسید :
    Conn.ConnectionString = @"Data Source=" + System.Net.Dns.GetHostName() + @";Initial Catalog=DataBaseName;Integrated Security=True";
    متچکرم
    این کانکشنی که گفتینو کجا بنویسم ؟

  8. #8

    نقل قول: setup سازی

    شما می دونید کجا ConnectionString رو کجای برنامتون قرار دادید. همون جا بگذارید.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: setup سازی

    با سلام
    این قبیل سوالات در فروم به فراوانی پرسیده شده و جواب داده شده و لطفاً برای جلوگیری از تکرار :
    قبل از ایجاد تاپیک کمی چستجو کنید
    در صورت رفع نشدن مشکل یک سورس دریافت و بر روی آن تحقیق کنید
    موضوعات Setup سازی رو هم در تالار مربوطه ی آن بپرسید
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اشكال كار من در setup سازی به اين روش چيست؟
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 23:29 عصر
  2. چه نرم افزار setup سازی ...؟
    نوشته شده توسط ghadam_kheyr در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 01:45 صبح
  3. setup سازی در vb.net2003
    نوشته شده توسط mohsen_123 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 23:37 عصر
  4. setup سازی با install shild
    نوشته شده توسط مهدی دهقان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 15:00 عصر
  5. setup سازی در vb.net
    نوشته شده توسط m_nejad در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 09:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •