نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد

    با سلام
    فرض کنید که من فرمول زیر را دارم:
    string f = "A=(C*D)+(L*K)*B";

    حالا با جایگداری رشته ها میام و فرمول را تبدیل می کنم به :
    f = "A=(10*12)+(14*15)*13";

    حالا چطوری می توانم حاصل این فرمول را به دست آورم؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد


    int32.parse("string")


    convert.toint32("string")

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد

    ممنون ولی
    با خطای "Input string was not in a correct format." باید چیکار کرد که میگه پرانتز و عملگرها عدد نیستند؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد

    پارامتری کن استرینگتو :

    string f =string.Format( "A=({0}*{1})+({2}*{3})*{4}",10,12,14,15,13);
    MessageBox.Show(f);

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد

    ذوستان ممنون از رهنمایی هاتون ولی
    جواب این فرمول را چطوری بدست بیارم چون رشته است و نمیشه روش محاسبات انجام داد؟

  6. #6

    نقل قول: تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد

    اهان فهمیدم چی میخواین.... واسه ماشین حسابه ؟
    میتونین مثل یه وی بی اسکریپت اجراش کنین ...

    string f = string.Format("A=({0}*{1})+({2}*{3})*{4}", 10, 12, 14, 15, 13);
    f = f.Remove(0, f.IndexOf('=') + 1);
    MSScriptControl.ScriptControl sc = new MSScriptControl.ScriptControl();
    sc.Language = "VBScript";
    string expression = f;
    object result = sc.Eval(expression);
    MessageBox.Show(result.ToString());

    فقط کتابخونه ی خود ویندوز رو باید ادد کنین ... اسمش MS Script Control ....

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد

    فقط کتابخونه ی خود ویندوز رو باید ادد کنین ... اسمش MS Script Control ....

    ممنون از کمکتون ولی از کجا باید کتابخانه رو پیدا کنم من که تو رفرنس ها گشتم پبدا نکردم. میشه کمک کنید؟

  8. #8

    نقل قول: تبدیل یک فرمول رشته ای به عدد

    توی References کلیک کنین Add رو بزنین تو تب com هستش microsoft script control

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل رشته ورودی به عدد
    نوشته شده توسط mehdi_pink_63 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 21:32 عصر
  2. سوال: محاسبه ی طول عدد تبدیل شده به رشته
    نوشته شده توسط ahmads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 15:04 عصر
  3. سوال: تبدیل یک فرمول عددی به رشته فارسی در کریستال ریپورن
    نوشته شده توسط ZahraBabaei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 15:56 عصر
  4. سوال: تبدیل رشته باینری به عدد صحیح
    نوشته شده توسط soltanalidj در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 آذر 1387, 19:52 عصر
  5. تبدیل رشته عددی به عدد
    نوشته شده توسط Mah در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 10:15 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •